Bønnefrikadeller og kartoffelsalt med kikærter

Nike shorts – til dine sommerstænger

Nike shortsNu går der ikke længe før jeg rejser til Marbella for at afholde min næste træningscamp. Dertil skal jeg have mig et par nye træningsshorts. Nike har fornyligt lanceret en ny model, som jeg bestilte hjem igår. Nu venter jeg spændt på at modtage dem. For et par sæsoner tilbage trænede jeg i Nike pro shorts, men shit hvor er de korte! Jeg fatter ikke jeg har rendt rundt i dem. Måske er det fordi jeg er blevet mor eller gammel, men grænsen for hvor korte mine shorts må være, bliver i hvert fald overskredet. Den nye model kan ‘prale af’ at være 8 centimeter længere indvendig og 4 centimeter længere udvendig, jeg er sikker på de passer perfekt. Desuden er der lækkert mesh på siden, som gør dem ekstra lækre.

♥ I finder de lækre nike shorts her til 329,- incl porto ♥

2 kommentarer

 • Sabrina

  Endelig!!! De andre shorts er så korte. Og hvis man har lidt store inderlår, så gnider lårene mod hinanden med så kort shorts. Og det bryder jeg mig ikke om. S hvor er det fedt de endelig kommer med et par shorts i en ordentlig længde. 🙂 Glæder mig til at høre hvad du synes om dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Præcis! Det er på tide, vi kan da ikke være de eneste der har et ønske om at træne i shorts uden at det skal være hotpants 😉

   Jeg glæder mig til at modtage dem og så kommer der en ‘anmeldelse’ af dem herinde.. 🙂
   God weeked fra mig. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bønnefrikadeller og kartoffelsalt med kikærter