Akupunktur AV!

Nike pro shorts

IMG_4809

Hvert eneste forår glæder jeg mig til at smide mine træningstights og hoppe i et par shorts i stedet. Det er så befriende ikke at være helt pakket ind.
Nike pro shortsne har længe været nogle af mine favoritter, da jeg ikke føler de kravler op i bagdelen når jeg bevæger mig. Mit nyeste par er de gule på billedet, som kommer til at passe perfekt til sommeren. De kan bruges til både løb, fitness og yoga.
Tidligere har jeg haft en del shorts fra betterbodies, men de er så forfærdelige korte at jeg nærmest kun kan stå stille i dem, uden at flashe for meget hud! Smag og behag 😉

Henover sommeren har jeg en del rejser planlagt. Næste stop hedder Santa Susanna på tirsdag, hvor EM foregår henover en uge. Dernæst har kærestens forældre inviteret på ferie til Mallorca og så skal jeg til Marbella to gange. Mine fire par nike pro shorts kommer uden tvivl med i kufferten, da de ingenting fylder sammenlignet med fire par tights.

Skærmbillede 2015-05-06 kl. 13.08.07

1) Nike pro 3 short grå 2) Nike pro 3 logo blå 3) Nike pro 3 logo gul/pink 4) Nike pro 3 logo sort

   

4 kommentarer

 • ann

  De ser super lækre ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil så lige også dele min mening. Jeg har nr 2, og jeg synes det hopper op og derved bliver korte. Med garanterisse noget at gøre med kropsform. Ikke at jeg er tyk, 22% fedt, men bare lige, så dine læsere ikke løber ud og tænker, at de bliver sidende, der hvor de sidder på dit billede. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Line,
   I de nyeste af mine pro sidder der en anden type syning ved lårene, end på mine gamle pro.
   Jeg tror rent faktisk at denne er lavet for at holde dem nede. Ved selvfølgelig ikke om de stadig vil kravle op på andre 🙂
   Mine er en str M, netop for at de er liiiidt længere i lårene. Kan passe en small, men så er de lige lovlig korte 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Akupunktur AV!