5 øvelser til din sixpack

Nej tak til skinnebensbetændelse

FullSizeRender
Gennem de sidste par år, har jeg i perioder døjet en smule med skinnebensbetændelse og betændelse i et fodled.
I søgen på at få det til at gå væk, blev jeg rådet at prøve et kosttilskud med ingefær og gurkemeje, af en tidligere professionel balletdanser. Til at begynde tilsatte jeg blot begge ingredienser i min kost, men blev hurtigt træt af smagen og fandt derfor et tilskud fra Fitness Pharma med begge dele. Efter 7 dage med tabletterne var alt smerte forsvundet! Jubii for nej tak til skinnebensbetændelse.

Siden da har jeg i perioder med ekstra hård træning taget tilskuddet. I andre perioder har jeg spist det, når jeg har mærket en smule irritation i mine led. Praktisk talt har jeg ikke døjet med skinnebensbetændelse, siden jeg har fået ingefær/gurkemeje i mit hjem. Tilskuddet kan købes flere steder, men prisen kan variere meget selvom jeg altid har købt det samme mærke. Billigst har jeg fundet det i Føtex til 80kr. I ovenstående perioder spiser jeg 3 tabletter om dagen.

En ekstra bonus er at jeg oplever at min hud er flottere når jeg spiser tilskuddet. Og med det mener jeg, at min hud har mindre tendens til at blive uren. Jeg tænker det giver god mening, da begge ingredienser hæmmer inflammation. Vil du passe ekstra godt på dine led, kan du supplere med en god variant af fiskeolie. Jeg har selv brugt purepharma gennem de sidste 3 år.

4 kommentarer

 • Anonym

  Hej Mette. Jeg håber det er ok at jeg opliver en gammel post. Jeg har fulgt dit råd og er begyndt at tage dem her og det fungerer super, tak! Jeg lurede lige på alternativerne og kunne se at http://www.matas.dk/mvs-ingefaer-120-tabl
  indeholder meget mere ingefær end
  http://www.matas.dk/fitness-pharma-ingefaer-m-gukemeje-250-stk. Kan det virkeligt passe at forskellen er så stor? Er Matas’ egen så ikke meget bedre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Super skønt at høre at det virker for dig.
   Jeg har ikke prøvet Matas’ eget mærke, men det kunne godt tyde på at det kunne være endnu mere effektive 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Mette
  Spørger måske dumt..
  Men kan det også hjælpe hvis man lider meget af sene skede hindebetændelse?

  Og tak for alt den inspiration du giver 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er det der gør at smerterne forsvinder tror du? Kan man ikke købe flere partier hjem og evt få lidt rabat?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

5 øvelser til din sixpack