25% på alle styles

Når solen skinner så længes jeg efter..

Sponsoreret indlæg
MLY_8122
MLY_8214
MLY_8312
2
MLY_8344
Adidas løbejakkeAdidas Essential Fun skoAdidas vandflaskeAdidas gymnastikpose (tilsvarende)
Når solen skinner så længes jeg helt enormt efter at løbe en tur. Det gør helt ondt i maven når jeg tænker på, at det snart bliver efterår og at jeg er gået glip af en løbesæson med sol. Man kan selvfølgelig sagtens løbe om efteråret og vinteren, men for mig er det noget helt specielt at løbe i godt vejr. Det er nu 6 uger siden jeg fødte, og jeg er endnu ikke begyndt at løbe længere distancer. Det er ikke blevet til mere end et par runder på Silkeborg Atletik Stadion, for at mærke efter i kroppen. Om to uger er der gået 8 uger, og planen er her at begynde så småt igen. Jeg har derfor anskaffet mig en ny løbejakke, og et par andre lækre sager fra adidas som jeg har fundet på Ellos. Løbejakken fåes både med de hvide striber som på min jakke, og med lilla striber. Jeg lagde skiftevis den ene og den anden i indkøbskurven, men endte til sidst med de hvide striber og en lilla top i stedet. Hvide adidas træningssko har jeg længe haft et godt øje til, og disse koster kun 399,-. De skal nok mest bruges til træning frem for løb, da det er en sko man kan bruge til alle former for træning, og min erfaring siger mig at det er bedst at løbe i en rigtig løbesko.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

25% på alle styles