En sko der får dig til at løbe

Når jeg sover mindre spiser jeg mere

Når jeg sover mindre spiser jeg mere IMG_4740
Da jeg står tidligere op end før i tiden og er oppe om natten med Amilia, har jeg flere vågne timer i døgnet. Det betyder også at jeg er mere sulten end jeg plejer. Det er jo logisk nok da kroppen forbrænder mere i vågen tilstand. Så når jeg sover mindre spiser jeg mere. Derfor får jeg på nogle dage en ‘lille frokost’ og en ‘stor frokost’ senere. Alternativet er at jeg bliver for sulten og spiser for mange proteinbars, eller et eller andet åndsvagt der giver hurtigt energi. Som jeg også skrev i indlægget her om søvnmangel og lørdagsslik, så gider jeg ikke spise sukker på daglig basis. Derfor fungere det bedst for mig ikke at have slik liggende i huset, men derimod sunde snacks. Eksempelvis knækbrød som smager skønt med avocado og chili. Frugt skal vi også helst have på lager, og grøntsager til at skære ud. Nødder er et must, men helst ikke sådanne kedelige knastørre discount mandler, dem gider jeg faktisk ikke spise. Det skal være kvalitetsnødder og gerne forskellige som macadamianødder, paranødder, pekannødder, cashew. Mandler er også ok, med de skal altså være sprøde og fyldt af smag! I kan finde lækre nødder hos nøddebazaren.dk, der har jeg bestilt fra flere gange.
Jeg er nok ikke så frygtelig kreativ hvad angår mine snacks, da de skal være hurtige og nemme at finde frem. Så skulle nogle af jer ligge inde med alternativer, så byd endelig ind. God weekend fra mig <3

4 kommentarer

 • M

  Ih altså, Du er så sej Mette, du er virkelig en stor inspiration. Jeg synes at det er så sejt hvordan din krop har taget din graviditet, og hvordan du selv har holdt dig i form lige til det sidste. Kunne du måske give et indblik i hvor meget og hvilke øvelser du tror er godt at lave under en graviditet? Det må meget gerne være idiotsikre øvelser,som man evt kan lave derhjemme 🙂 🙂 God dag til dig og din søde familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Tusinde tak for dine søde ord! Du kan tro de varmer.
   Prøv at søge på hjemmetræning og trx her på bloggen. Der skulle gerne dukke nogle indlæg frem, hvor du kan se en masse øvelser jeg har lavet herhjemme under graviditeten. Og ellers så udkommer min bog om en måned 🙂
   Rigtig god dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Er det hjemmelavet lemonade? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Ja det er det. Opskriften finder du her 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En sko der får dig til at løbe