Var graviditeten planlagt?

Når jeg fylder 30 år ønsker jeg mig..


Tænk sig at jeg fylder 30 år på tirsdag. Det er altså lidt vildt at tænke på. På den anden side mindes jeg næsten ikke at fylde 20 år, så det må jo efterhånden være noget tid siden. De 30 år gør mig egentlig ikke spor, ikke når jeg tænker på hvor jeg er i mit liv med Lasse, Amilia, lillebror på vej, vovse, karriere, hus. Jeg er også godt tilfreds med min bagage med oplevelser, selvom der naturligvis gerne skal fyldes mere i med tiden.
Lasse kan desværre ikke være hjemme på tirsdag for at fejre mig, så i stedet holder jeg Amilia hjemme. Finder på noget med hende, og har inviteret min bedste veninde gennem hele livet om, så hun kommer når hun har fri fra job. Så må vi se hvad jeg finder på.

Ovenfor har i et indblik i mine 30 års ønsker. Muligvis det kunne være inspiration til jer der fylder år i nærheden af mig, eller måske fordi man bare af og til trænger til en ‘bare fordi’ gave til sig selv. Det skal man huske indimellem. <3

Kimono – Sissel Edelbo
Blush – Tromborg
Acai Cleansing Foam – Rudolph Care
Gummi Støvler – Ilse Jacobsen
Armbånd – Julie Sandlau
Kjoler – Ellies & Ivy
Helena gå-i-byen taske gul – Nunoo
Øreringe – Stine A Jewelry
Helena gå-i-byen taske disco – Nunoo
Pusle Taske – Markberg x Christina Dueholm
Mille Taske – Nunoo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Var graviditeten planlagt?