Nogle hårde uge

Mor & Barn Sommerkjoler

sommerkjoler
Lavede denne mor & barn sommerkjole collage forleden, da jeg faldt over kjolerne på Ellos. Siden vi fik at vide at vi skulle have en lille pige i 2016, begyndte jeg allerede der at få billeder i hovedet af mig og hende i ens sommerkjoler. Det har bare ikke været så nemt for mig at støve om, selvom jeg synes det vrimler med den slags på instagram. Måske jeg leder de forkerte steder, men Milk Copenhagen laver i hvert fald kollektioner der matcher båd mor og barn, men størrelserne er desværre stadig for store til Amilia. Så nu faldt jeg i stedet over at Ellos også har taget konceptet til sig, som jeg synes er ret sødt. Er det bare mig?
Dertil faldt jeg over to ekstra kjoler, den inderste blomstrede har jeg haft kig på hele maj måned. Leoparden fandt jeg forleden.

Broderet A-kjole til mor / matchende kjole til barn – Blomstret chiffon kjole – Slå om leopard kjole – Dima Maxi kjole til mormatchende kjole til barn

2 kommentarer

 • HS

  Synes det er virkelig sødt! Jeg har en lille søn på 8,5 måned, kan ikke finde ud af om vi skal matche eller ej xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Jeg synes simpelthen også det er så sødt. For nylig fandt jeg ens nikesko til Amilia og jeg, desværre blev min størrelse udsolgt hurtigere end jeg nåede at shoppe dem. Så jagten fortsætter.
   I skal da matche 😀 Bare engang imellem.. <3
   Hav en dejlig weekend.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nogle hårde uge