Svampet banan- og dadelkage

Mine Adidas favoritter

Sponsoreret
MLY_7547-6

2.2MLY_7355 kopi-2
Adidas er blevet et ret stort hit hos mig. Som lille havde jeg et joggingsæt med hættetrøje og matchende bukser i orange og blå. Det blev tyndslidt og jeg gik stadig i det! Nu hvor jeg var så glad for det, skal Amilia selvfølgelig også have et sæt. Jeg fandt en baby størrelse på Ellos og bestilte det med det samme. Farverne er heldigvis opdateret siden, så det blev et lyserødt og gråt sæt til hende. Nu når jeg var igang, så fandt jeg selvfølgelig også lidt til moren. En træningstop, som jeg indtil nu har brugt til at tulle rundt i herhjemme, da jeg synes den er ret cool, og en oversize kjole/tshirt med et kæmpe Adidas logo på. Mor og datter har selvfølgelig også fået matchende Adidas stan smith sko. Grønne til mig og lyserøde til Amilia. Jeg overvejer at bestille et par til Lasse også. Er det too much at rende rundt i dem alle tre?

Jeg er blevet ret vild med Adidas (igen), efter en lang pause. Når jeg kigger efter sportstøj på ellos, så søger jeg altid under mærket, for hurtigt at få et overblik over de nye varer. Normalt pløjer jeg det hele igennem, men lige med Adidas vil jeg ikke gå glip af noget. Jeg har samlet lidt andre Adidas favoritter, som jeg har set mig lun på. Sidst i august har jeg fødselsdag, så de er alle sat på ønskesedlen. Måske jeg ikke kan vente og bestiller dem inden da.
MLY_7552

5 kommentarer

 • Bianca

  Hej hvilken str bestiller du Adidas i?😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Jeg synes det er en anelse stort i størrelsen.Jeg betegner mig selv som en str. s, men i adidas bestiller jeg xs.
   Kjolen er dog e S da jeg gerne ville have den lidt oversize 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Tusind tak for hjælpen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Mette må jeg spørge om hvor mange bækkenløft du lavede af gangen og hvor tit da du var gravid?:O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Jeg lavede 3 sæt af 10-20 gentagelser. Hvor ofte varierede lidt, men du kan sagtens lave dem hver anden dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Svampet banan- og dadelkage