Sådan laver du krøller - Støt Brysterne

Mindre nattesøvn, flere bekymringer og en masse ansigtsmimik

Mindre nattesøvn, flere bekymringer og en masse ansigtsmimik
Mindre nattesøvn, flere bekymringer og en masse ansigtsmimik
Mindre nattesøvn, flere bekymringer og en masse ansigtsmimik
Mindre nattesøvn, flere bekymringer og en masse ansigtsmimik
Forleden talte jeg med et par veninder om, at man får rynker når man får børn. Mindre nattesøvn, flere bekymringer og en masse ansigtsmimik når man forsøger at få Amilia til at grine, (jeg gad godt se mig selv fra hendes vinkel hehe!)  Alt i alt en ‘god’ kombination som sætter sine små spor, så nu er jeg altså igang med at teste en ny creme fra Vichy. Idéalia serien er beregnet til når ansigtet begynder at ændre sig og de første tegn på, at man ikke bliver yngre viser sig. Jeg må jo desværre indse at min hud næppe ligner Amilia’s bløde og glatte babyhud. Min hud har altid haft tendens til at skinne lidt og jeg har vel altid været i kategorien  ‘oily skin’. Noget jeg syntes har været enormt irriterende, for hvem gider skinnende hud?! Men efter fødslen er der sket et eller andet, min hud er nemlig blevet tør. Måske Amilia får alt det gode fedt gennem mælken, så der ikke er mere til mig. Det er i hvert fald ikke første gange jeg hører om en nybagte mor, hvor hud og hår bliver tørt under amning. Derfor er jeg gået i en ny boldgade med Idéalia dagcremen i til tør hud, selvom den også findes til normal/kombineret hud. Cremen giver nemlig min hud fugt og ikke mindst glød. Egentlig har jeg aldrig før forstået det med glød, men når man har tør hud så giver det altså virkelig mening. Huden ser langt mere frisk og livlig ud, når jeg først får cremen på. Sammen med dagcremen bruger jeg en creme med en lækker konsistens og et fornemt navn ‘Idéalisa Gelé-dagcream‘ som er god sammen med min makeup og holder på den. Den udjævner synligheden af de såkaldte fine linier (rynker), jeg er ved at pådrage mig. Konsistensen er sorbet-agtig som vichy selv nævner, og den får derfor huden til at føles rigtig lækker. Det vigtigste for mit vedkommende er dog, at den gør huden mere ensartet, den får derfor også min makeup til at fremstå pænere. Det er ikke første gang jeg bruger creme fra vichy. På apotektet hvor det forhandles fik jeg tidligere anbefalet nogle produkter til min hud der var fedtet/uren (mener serien var grøn), som jeg også har været glad for.

Sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sådan laver du krøller - Støt Brysterne