25% på mit træningsoutfit fra Puma

Melonsalat med feta

Melonsalat med fetaMelonsalat med feta
Dagens frokost blev en nem men lækker melonsalat med feta. On the side fik jeg lufttørret serrano skinke, som smager skønt til. Igår havde jeg besøg af min veninde Diana, som have en vandmelon med til os. Halvdelen af melonen blev snacket, så der var mere end passende til min frokost i dag. I aften skal jeg ud og spise 3 retters med mine veninder her i Silkeborg, så det passer mig fint med en knap så tung frokost. Her sidst i graviditeten har min appetit heller ikke være så stor, så det er rart med lidt lette retter.

Ingredienser til melonsalat med feta (1 pers)
1/4 vandmelon
75 g feta
Et par rødløgsringe
Et par blade mynte
Olivenolie
Friskkværnet peber

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

25% på mit træningsoutfit fra Puma