Fra lyst til mørkt hår. Hvad synes i er pænest?

Me-time ved hjertet i Ikast

Reklame for Fuze TeaSidste uge var overvældende. Ikke fordi der overhovedet skete noget særlig. Nærmere fordi jeg blev kastet tilbage i hverdagen efter Marbella, og havde et hav af deadlines jeg måtte i mål med. Det betød helt og aldeles nedskalering på træningsfronten og frisk luft, sammenlignet med den forgående uge. Generelt set nedprioritering på me-time.
Fredag eftermiddag tog jeg beslutningen om at smække computeren i, og være god ved mig selv. Jeg cyklede derfor ud for at besøge Hjertet i Ikast, et nyt multihus og aktivitetspark, der for nyligt er åbnet i byen. Et sted med plads til idrætsfolk, skatere, musikere og et samlingssted for byens beboere. En tiltrængt pause fra skærmtid og job. I stedet sved på panden, høj puls og en kold Fuze Tea til at slukke tørsten. 1 times me-time blev fyldt ind på kontoen. Ud af dét fik jeg en masse ny energi. En af de fantastiske ting træning kan. Det er bare så vigtig en gang i mellem, at huske at forkæle sig selv, om det så er træning, et puslespil eller noget helt tredje.
Køleskabet herhjemme har henover sommeren være fyldt med Fuze Tea, som er en fusion af teekstrakter og frugtjuice. Den helt perfekte læskende drik til mine sommertræninger, men skam også til have-hygge og grill aftener. Det er lidt som om, at iste bare hører sommeren til. Jeg kender slet ikke noget, som føles så dejligt iskoldt i varmen og så drikker jeg det altid med god samvittighed, for der er nemlig et lavt kalorie indhold i dem. Jeg nyder altid Fuze Tea i mine selvforkælelses-timer (når jeg har nogle), da den kolde te og den søde smag ligesom sætter prikken over i’et på en god træning og afslutning på dagen.

Me-time træning
10 min cykeltur til Hjertet i Ikast

AMRAP (as many rounds as possible) 30 min
20 stepups
10 elevated push ups
10 bulgarsk split squat (husk begge ben)
3 pull ups (kan godt mærke jeg er tungere med en baby i maven)
10 dips

10 min udstrækning, hvor jeg sugede de flotte omgivelser til mig
10 min cykeltur hjem

Me-time er vist også noget, som skal prioriteres eller planlægges endnu bedre, når nu vores dreng kommer til verden. Med to børn og en hund skal vi nok få nok at se til. Der bliver det måske ikke altid en time som kan tages ud af kalenderen, men jeg forstiller mig stadig, at en god pause med en bog eller lignende kan klemmes ind. Det er i hvert fald noget, som jeg vil forsøge at få prioriteret mellem gåture og babyaktiviteter. Og når nu jeg har køleskabet fyldt med Fuze tea, så er jeg ikke i tvivl om, at de bliver en del af mit lille ritual. Jeg synes også at det er ret fedt, at Fuze Tea blandt andet forholder sig til bæredygtighed, og de derfor får deres te fra bæredygtige teplantager. Det giver en ekstra god følelse i kroppen, når man drikker dem.

1 kommentar

  • Wow, en lækker træningslokation og virkelig fine billeder!

    At bruge hvad der af udstyr udenfor i parker osv. er virkelig smart, det gør vi også tit for at komme udenfor træningscentret og stadig holde formen…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fra lyst til mørkt hår. Hvad synes i er pænest?