Træning og tilskuere

Mars og Snickers proteinbarer

Sponsoreret
FullSizeRender 2
IMG_3626FullSizeRender
IMG_3594Så er der en lækker nyhed til alle der elsker chokolade. Som noget nyt kan man nemlig få Mars og Snickers Proteinbarer. Jeg har bestilt en kasse af hver fra www.musclehouse.dk, som nu ligger i køleskabet og venter på mig. Selvfølgelig er der allerede blevet spist af begge varianter, som smager skønt. Proteinbarerne er produceret af Mars og Snickers selv, så smagen er som du kender den. Forskellen er selvfølgelig at der er tilsat protein, og så indeholder de langt mindre sukker end de originale varianter.

Når man lever et liv på farten, er det lækkert altid at have proteinbars på lager. Herhjemme er vi aktive de fleste dage i ugen, derfor har vi også god appetit og bliver sultne mellem de store måltider. Her er det lækkert at nuppe en mars eller snickers proteinbar. Siden vi er blevet forældre har jeg også haft en lidt større trang til søde sager, formentlig fordi min nattesøvn bliver afbrudt. I stedet for at vælge en chokoladebar spækket med sukker, foretrækker jeg en proteinbar. De mætter i længere tid og så er sukkerindholdet betydeligt lavere. Derved får jeg færre kalorier og mit blodsukker påvirkes ikke i samme grad, som hvis jeg valgte noget rigtig slik. Nu er jeg typen der godt kan lide at være på forkant. Derfor har jeg et par af barerne i handskerummet i bilen, i sportstasken og i pusletasken, så jeg godt forberedt til en hver situation 😉 Skærmbillede 2016-07-31 kl. 15.24.25I kan få fingrene i Mars protein barerne her, Snickers protein barerne her. Eller en blandet kasse, hvis i synes det er svært at vælge. Uanset om du vælger den ene eller anden variant, indeholder de 18-19 gram protein og 199 kcal pr. bar.

6 kommentarer

 • Guldberg

  Hej Mette.
  Jeg har virkelig en vild trang til søde sager og har nærmest prøvet alt for at stoppe det. dog uden held. ville du anbefale at jeg prøver en af de bar istedet ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   De kunne i hvert fald være en mulighed for at skære ned på sukkeret. Som du kan se i indlægget, er der en betydelig mindre mængde sukker i. Og de smager stort set som de originale, det er kun konsistensen der er anderledes. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt og tak for inspirationen. Jeg var ikke klar over at mars og snickers var begyndt at lave proteinbarer. Det skal prøves:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej Mette
  Du er simpelthen en fantastisk inspiration til en sundere livsstil. Jeg elsker dine opskrifter!! Har disse proteinbar en eftersmag af proteinpulver ligesom nutraminos/bodylabs proteinbar? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Mia
   Det er jeg enormt glad for at du synes!
   Er der nogle specifikke fra nutramino/bodylab du tænker på? For jeg synes ikke de varianter jeg spiser derfra har sådan en eftersmag, men jeg har selvfølgelig ikke smagt dem alle. Jeg synes ikke der er en eftersmag af proteinpulver i hverken mars eller snickers proteinbarerne. Altså man kan selvfølgelig smage forskel, hvis man tager en bid af en almindelig mars/snickers og derefter af protein udgaven. Men jeg synes mest det er konsistensen der er lidt anderledes, smagen er som den skal være. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Jeg ved heller ikke om jeg er helt forkert på den 😉 Men jeg synes lidt, at chocolate brownie protein-baren fra Nutramino har en speciel eftersmag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Træning og tilskuere