Chokolade muffins på den sunde måde

Man må gerne shoppe i januar

Man må gerne shoppe i januar
Det er januar og så må man gerne shoppe træningstøj, så man kan booste motivationen til et sundt 2017. Sidste år på dette tidspunkt var jeg gravid og shoppede ikke andet end seamless, hvilket i længden blev en smule kedeligt. Jeg vidste jo ikke hvor stor maven ville blive, eller om mine fødder ville blive en størrelse større. I år kan der til gengæld shoppes, da kroppen har fundet sig selv igen. Jeg mangler en langærmet træningstrøje som den fra Under Armour, jeg synes simpelthen det er for koldt i øjeblikket til at træning i en top. I hvert fald indtil jeg har fået varmen! Skoene fra Puma har jeg allerede og er helt enormt glad for dem. De bliver brugt til træning, men faktisk endnu mere til hverdag sammen med et par jeans. Mange dage kan jeg godt lide et sporty look, derfor er de perfekte. Oven i købet er de også varme her i kulden, dog ikke vandtætte. Forleden kiggede jeg på de lyserøde nike sko, Lasse synes dog jeg skulle vælge nogle sorte for nu er jeg jo blevet mor. Haha, hvad mener han lige med det egentlig? De er jo mega fede!!! Han er ikke til så mange farver, så måske det var en dårlig undskyldning, jeg må lige have ham hørt ad. 😉 ♥ Nike Top ♥ Adidas TightsPuma TightsUnder Armour TrøjePuma Sko ♥

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Chokolade muffins på den sunde måde