Gravid og Fit behind the scene

Madplan til hele ugen

20
Sidst jeg delte vores ‘madplan til hele ugen’ tog i super godt imod den, så derfor får i en ny omgang i denne uge. For at gøre den endnu mere brugbar får i nogle af opskrifterne i løbet af ugen. Det bliver nok ikke dem alle, da bloggen så ville blive en ren madblog. Nogle af dem er dog allerede at finde herinde. Fx Rødbedesalaten og opskriften på burgerbollerne. Uanset håber jeg det kan bruges som inspiration, da jeg selv synes det kan være svært at være kreativ i ny og næ. Derfor kan jeg godt lide at finde inspiration både på blogs, instagram og blande forskellige opskrifter jeg finder på nettet og i bøger. Som jeg før har nævnt er vi begyndt at handle ind til hele ugen på én gang. Det har resulteret i at vi sparer helt enormt mange penge. Næsten 2000kr om måneden. Selvfølgelig kan der altid opstå dage, hvor madplanen bliver skubbet til side men som udgangspunkt holder vi os til den. Vil i se den sidste madplan kan i finde den her.
Madplan-2

5 kommentarer

 • Mette

  Hej Mette
  Har du nogen fif til hvad og hvor man kan skrive sin madplan? Så det bliver lidt inspirerende og man kan holde overblikket – jeg synes lidt at et alm word dokument eller excel bliver lidt kedeligt og så mister jeg interessen. Den skitse du har brugt oven over er super fed.
  Mvh. Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Mette,
   Det program jeg arbejder i, skal man lave det helt fra bunden hver gang. Umiddelbart tror jeg hurtigt du vil miste interessen, da det tager laaaang tid. Jeg brugte ca. 50 minutter på at lave den. Jeg kan dog anbefale dig at tage et kig her https://futureplanner.dk/collections/madplan-1/products/dinner-sort Det er min blogkollega http://fagandfab.com der står bag, han har lavet mange forskellige udgaver som er virkelig smarte. Og så kan de udfyldes i en fart med en tusch!
   Kærligst Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Mette.
  I din tidligere madplan har du en af dagen lavet en chilimayo på skyr. Har du er link til en opskrift på mayo’en? Jeg kan nemlig ikke lige finde frem til den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Du kan lige få opskriften her Line
   1 dl mayo (Jeg bruger økomayo)
   1 dl skyr
   1 tsk tørret chili
   1 fed hvidløg
   1 tsk paprika
   Salt/peber

   Man kan tilføje lidt frisk chili hvis man kan lide den stærk. Og evt en lille smule ketchup 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Mange tak! Den skal afprøves i aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gravid og Fit behind the scene