Vind Bootcamp til Marbella

Løbetøj til frost

Skærmbillede 2016-01-05 kl. 14.48.36
1. Nike vest, 2. Kari Traa undertrøje, 3. Nike trøje, 4. Nike vanter/pandebånd, 5. Nike vanter/hue
Det er sjældent jeg løber om vinteren. Trods frost kan jeg nu alligvel mærke at jeg savner det. Især på dage hvor jeg har travlt er det nemt, bare at løbe en tur. Jeg skal alligevel afsted i 40 minutter med hunden, så hvorfor ikke løbe?
Eftersom mit løbetøj består af shorts, toppe og t-shirts må jeg have investeret i noget til vinteren. Jeg er en frosenpind og kunne løbe i flyverdragt, men har i stedet kigget på lidt items fra Nelly. Tænker vesten er god og varmer, men er i tvivl om de to trøjer. Trøjen fra Kari Traa tænker jeg skal fungere som undertrøje, med den grå fra Nike udenpå.
Er der et par vinterløbere der læser med, så kom gerne med nogle gode råd? 🙂
Vanter og hue eller pandebånd, skal der også investeres i. Og måske et par lange varme sokker?

2 kommentarer

 • Tina

  Når jeg løber her om vinteren, så er jeg altid iført vinterløbetøj. Jeg har nogle vinterløbebukser, der er tykke for oven, så jeg ikke fryser om lårene. Foruden dette løber jeg rundt i en skipulli med en vinterløbejakke udenom. Min jakke er vindtæt, hvilket gør, at jeg ikke bliver ramt så meget af gulvet. Derudover benytter jeg selve løbehandsker samt et løbepandebånd, så jeg ikke fryser om ørene. Vil nok sige, at pandebåndet (eller huen, hvad du nu end foretrækker) er det vigtigste. Jeg har en tendens til at få hovedpine, hvis det blæser, og der er koldt, så pandebåndet er et must.
  God løbetur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej Mette 🙂
  Tror godt det ville kunne fungere på dage hvor det ikke er helt vildt koldt, men hvor der bare er lidt plus grader.
  Men hvor det er minus grader, blæser og er snevejr, så vil jeg anbefale en løbejakke.
  Om vinteren løber jeg i tights fra 2xu, kompressions sokker, en trøje med høj hals som kan gå op over mund/næse og finger huller i, en vinter løbe jakke fra kari traa, halse disse og pandebånd fra kari traa og vanter.
  Der var en vinter hvor jeg oven i købet har haft en stor vest fra peak performance på, ud over min løbejakke, fordi jeg synes det var så koldt 😀

  Hilsen Cathrine
  Ps. Det er nogle gode indlæg du laver!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind Bootcamp til Marbella