ICANIWILL Vinder

Løb før morgenmad + V6 Vinder

IMG_8722IMG_8721
Når man er kæreste med en fodboldspiller, så er det sjældent weekend fredag, lørdag eller søndag da der altid er kamp. Derfor er det I DAG vores fri dag og vi har planlagt en shoppetur til Oslo.

Jeg har derfor været lidt tidligere oppe end normalt, for at tage en 60 minutters løbetur med vores efterhånden store labrador hundehvalp. Når jeg løber om morgenen så løber jeg altid på tom mave. Den ene grund er at jeg ikke kan løbe med morgenmaden skvulpende i mavesækken, den anden som jeg egentlig går mindre op i nu hvor jeg ikke er på diæt kan i læse om her. Nemlig at man skulle forbrænde fedt, når man løber på tom mave.

Morgenmaden stod i dag på en omgang biola (Norsk A38 tror jeg) med havregryn, banan, blåbær og honning. Herefter en omgang kaffe med et scoop vanilie protein og et par dråber isis sød i. Jep og så selvfølgelig tyggegummi.
Om lidt skal der selvfølgelig børstet tænder, men V6 tyggegummiet giver mig kysseklar ånde nu hvor det er kærestedag. Og så hader jeg kaffeånde!

Inden løbeturen hapsede jeg også et, som jeg gumlede lidt på inden jeg løb afsted. Bare lige for at slippe af med smagen af en god nattesøvn 😉
V6 bidrager desuden til at beskytte tænderne efter hvert måltid og er selvfølgelig sukkerfrit!

Og i den forbindelse til konkurrencen om et halvt års forbrug af V6 tyggegummi.
Gid jeg kunne udtrække mig selv i denne konkurrence, men det er vist på ingen måder fair.
SÅ den heldige vinder er Maria Bækgaard. (Jeg har sendt dig en lille mail, som du bedes svare på hurtigst muligt) 🙂 Stort tillykke!

2 kommentarer

 • Tinna

  Hej Mette
  Hvordan laver du din protein kaffe?? Har nu prøvet to gange med vanilieprotein men proteinen klumper bare sammen og bliver tyk og grumset uanset hvor meget jeg rører eller shaker. Hvordan er din fremgangsmåde?
  Knus Tinna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Tinna 🙂
   Denne er faktisk bare med lidt mælk og et scoop protein.
   Andre gange laver jeg det med kaffe, klaret smør, kokosolie og vanilie protein alt sammen blendet sammen 🙂
   Knus fra mig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ICANIWILL Vinder