Barebells core proteinbars

Lidt hverdags glimt…

En portion hverdagsbilleder taget med min telefon, de sidste par uger. Meget er der sket, og derfor har jeg også knipset en del med min telefon. Det er jeg jo typen der gør, (og måske lidt for meget) selvom Lasse aldrig helt bliver fan eller en linselus. Amilias første gymnastik opvisning fandt sted forrige weekend. En kombination af bravende stolthed over vores lille pige, samt minder fra min egen tid som gymnast, betød at jeg stod med tårer i øjenkrogene. Hvor er det bare kliche agtigt. Man forstår det vist først når man får børn 😉

Valters første veninde Sia, var med sin mor og jeg i fitness. Det kan absolut anbefales at komme igang igen, efter fødsel. Det føles så umådeligt godt. Også selvom jeg de første uger overvejede, om det var noget jeg gad igen haha. Man bliver overraskende nok, doven af at sidde stille 😉

De to grønne kjoler, er begge fra Bruuns Bazar som vi aflagde besøg forleden. Der venter jer en voldsom flot efterårskollektion. Jeg forelskede mig lynhurtigt i et par styles, som kommer til salg her.

1 kommentar

  • Karoline

    Dine børn virker simpelthen SÅ skønne – I er et par heldige forældre 😘Har altid synes, Amilia ligner Lasse utroligt meget, og det er sjovt at se, hvordan Valter faktisk begynder at ligne dig mere 💙

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Barebells core proteinbars