Giver jeg dig dårligt selvværd?

Libero i virkeligheden – vind babytæppe og bleer

img_6590img_6587
img_6588 img_6444 img_6589
Ih hvor følte jeg mig voksen, da jeg købte min første pakke bleer nede i Føtex her i Silkeborg. Faktisk er jeg stadig ret stolt når jeg med indkøbsvognen drejer til venstre for børnetøjet, for at hente bleerne. Det lyder måske småtosset, men sådan har jeg det altså.
På hospitalet fik Amilia sin første Libero ble på, hvor jeg dybt imponeret kiggede på bleens indikatorstribe. Til jer der ikke har med blebørn at gøre, så er det en stribe der viser om der er blevet tisset i bleen! Siden da har vi brugt Libero og synes de skal have et thumbs up, for at inddrage forbrugerne i udviklingen af deres bleer. De har netop kørt en kæmpe bletest i hele norden, hvor alle der havde lyst kunne teste og give deres mening til kende om Libero Touch.
Herhjemme tester vi bleen hver eneste dag, og i den forbindelse har jeg samlet lidt hverdagsbilleder til jer. Som i måske har set på min instagram har jeg i dag været ude og lave intervaltræning. Midtvejs måtte vi dog holde et lille pitstop, da Amilia blev utilfreds. Selvom man hele tiden lærer sit barn bedre at kende og også hendes rutiner, kan man stadig blive i tvivl. Min første tanke var at bleen skulle skiftes, men et lynhurtigt tjek på indikatoren konstaterede, at der ikke skulle en ny undervogn til. I stedet fyldte vi ny benzin på. Man får sig godt nok nogle oplevelser og udfordringer med sådan en lille størrelse. Det var i hvert fald ikke verdens nemmeste opgave at at få mine tre trøjer halvvejs af, og trukket min voldsomt stramme sportsbh til siden, så Amilia kunne få adgang til mælken 😉

Kunne i tænke jer at teste libero touch kan i vinde to pakker i størrelse 3, samt et super fint og blødt babytæppe med touch mønster. Fortæl mig i kommentarfeltet om i vil bruge tæppet i pusletasken, i barnevognen eller et andet sted. Vinderes trækkes på mandag.

Vinderen blev Julie med sin søn på to uger! Jeg har sendt dig en mail og bedt om nærmere info 🙂 Tillykke!

Sponsoreret
img_6593

51 kommentarer

 • Anne

  Til pusletasken vil tæppet være perfekt. Dertil mangler vi et tæppe til nu hvor efteråret er startet og kulden sniger sig ind på os.😊 Min datter er 7 uger💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe breiner Waage-Jensen

  vi venter til 30 maj ved ikke hvad køn det bliver endnu, men hvis jeg vinder vil jeg nok bruge det til barnevognen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min lille søn fylder netop 2 uger i morgen (mandag).. vi har efter de første par dage på patienthotellet også fået en glæde for libero – det lader til at det også er min søns favorit.. det fine tæppe vil jeg bruge i barnevognen, forhåbentlig er jeg snart selv på benene igen (efter en lidt hård fødsel) så jeg kan begynde at gå med ham 🙂

  Tak for en dejlig blog 🙂 elsker alle indlæg – særligt dem der har med din søde pige at gøre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lærke darling sørensen

  Vi venter en dreng til januar 17. Tror jeg vil bruge tæppet inden for, når han skal ligger i sin babynest 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg vil forkæle min søster med præmien. Hun er på barsel med skønneste lille A. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandi Dalsgaard Møller

  Venter en lille pige til Februar, så det kunne da være super lækkert at prøve de smarte bleer! Derudover tænker jeg tæppet kunne være lækkert ovenpå puslehynden, så kan hun ligge dejligt blødt imens hun får skiftet undervogn😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Ahrenfeldt

  Augusta elsker at putte med sin dyne, så kunne være dejligt også at få et putte tæppe 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Overalt hvor babyen er med👶🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Tæppet ville gøre sig perfekt i vores sansegynge til den mindste tut. Den er nemlig lidt hård i det, synes jeg. Og så ville jeg nok også tage det med, når vi skal nogen steder hen. Vi sidder meget på gulvet og leget og vutter og hygger, og når vi fx er hos mine forældre, er der ikke store, bløde skumgulvspuder at placere sin mås og sin baby på. SÅ er et tæppe godt at have med! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise h

  Den ville være rigtig fin i barnevognen 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Nielsen

  Det skal bruges i barnevognen til min baby på vej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  venter mit første barn til januar og tænker at et tæppe i barnevognen vil være en rigtig god ide, når vi går vinteren i møde 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gina Maretti

  Ih hvor nogle lækre bleer og tæppe. Jeg er gravid med vores første og har overvejet hvordan man tjekker om hun har tisset uden at bleen går til spilde. Det der er da skide smart! Derudover er jeg igang med mit første forsøg på at hækle et tæppe…. skal vi bare sige det er en god ide med et backup til barnevognen 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Nielsen

  Tæppet skal bruges første gang på vej hjem fra sygehuset, venter barn til maj – og tæppet vil være perfekt. Herefter skal det bruges i barnevognen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Chor

  Jeg syntes det ser så fint og lækkert ud, at det bestemt skal bruges i barnevognen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Pedersen

  Helt klart i pusletasken, da vi tit mangler det når vi er på besøg 😊 Dynen er ofte for varm under amning (der er arbejdes jo hårdt 💪🏼) Tæppet ser ud til at være forholdsvist tyndt (så det ikke fylder) 👍🏻 Nogle gange er det bare risky business att låne andres ” sofa tæpper” 🙈😅😲

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  I pusletasken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  I pusletasken, der mangler vi et tæppe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene huldgaard

  I pusletasken, de andre steder er hjemmestrik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg ved endnu ikke hvor tæppet skal bruges, hvis jeg bliver den heldige vinder, men med tvillinger på vej modtages alt baby udstyr med kyshånd :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Det skal helt sikkert bruges i både barnevognen og klapvognen! Og så er det perfekt med str. 3, da det er næste step her hjemme ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Tandrup Eriksen

  Jeg vil bruge det både i barnevognen, i autostolen, og sikkert også når vores lille pige sidder i bæreselen, det tæppe vi har nu, er nemlig ved at være for småt, så det ville være fantastisk😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det vil passe helt perfekt til køreturen hjem fra sygehuset, når lillebror melder sin ankomst sidst i november! Så kan sidde trygt og varmt på sin første køretur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Jeg ville forkæle min søster og kæreste da de lige er blevet forældre 😃 jeg er en meget stolt moster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg vil helt sikkert bruge det i barnevognen eller på sofaen, når vores første baby kommer til verden i juni 2017! 😍👨‍👨‍👧

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg ville bruge det på sofaen. Vi bor desværre i en dårligt isoleret lejlighed, så ekstra hygge og varme er nærmest nødvendigt, når vi hygger og leger med vores søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ville være skønt at vinde til pusletasken : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Forsøgt på at få et barn igennem mange år. Venter et stort håb lige rundt om hjørnet, på at det lykkes denne gang🙏🙏👶 Tæppet skal bruges på et symbol på at man ikke skal give op selvom verden kan være lang. Så når ønskebarnet forhåbenligt bliver skabt og kommer til i år 2017. Skal tæppet varme og give tryghed til min største kærlighed❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg ville rigtig gerne vinde det til min storebror og hans kæreste som venter sig. Perfekt som babyshower gave 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg mangler rigtig meget et tæppe til pusletasken. Til at have med på farten, da dynen fylder så meget. Desuden er et tæppe meget mere anvendeligt, når vores lille Mille begynder at blive lidt mere bevægelig 😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg ville rigtig gerne vinde det til min storebror og hans kæreste som venter sig. Perfekt som babyshower Gbe 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene bendix

  Den vil blive brugt i vores barnevogn til at holde lille Sofus dejlig varm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob

  Tæppet skal helt klart bruge i barnevognen. Baby kommer til december og skal bruge en masse til at holde sig varm ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vil bruge det smukke tæppe i slyngevuggen, når den lille novemberdreng melder sin ankomst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Jeg ville placere tæppet i pusletasken så jeg altid har muligheden for at pakke min søn Arthur og mig selv ind hvis der skal ammes på farten 😄👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenni Christensen

  Tæppet vil blive brugt i liften !:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie friberg

  Tæppet skal bruges i sansegyngen, hvis vi vinder 👌🏽😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg tror jeg ville ligge det på ammestolen, så lillesøster ikke bliver kold, når hun bliver ammet der <3 er sikker på, at den lille trold inde i maven ville blive glad for at vinde denne præmie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Stael Stougaard

  Tæppet vil blive brugt som svøbetæppe i liften til vores søn -som er i gang med at blive færdigbagt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eirin

  Jeg ville bruge det i vuggen ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Vil bruge det hjemme når vi sidder med vores søn der kommer til december 💙 Og i løbejoggeren til sommer når vejret er blevet varmere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Det skulle bruges i bilen 🚙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Kristensen

  I bilen og barnevognen ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville bruge tæppet i babynest og som hygge trygheds dufteræppe når hun skal putte hos andre end mig også( min datter som nu først kommer her til november) 👶🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Tæppet skulle ligge i bilen, så min kæreste altid har tæppet med, når han træner atletik og passer den lille klump 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-luise

  Min lille knap 10 ugers pige er så sej, at hun sover i barnevognen, når mor går frem og tilbage til stalden og rider hesten. Når hun vågner og skal ammes i stalden ville det være et skønt tæppe at vikle hende ind i og putte hende i barnevognen med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Helena Bornak

  Touch er alt for lækre! Det ville varme mit moderhjerte at kunne forkæle min lille Valentin på 8 uger. Tæppet ville være fantastisk at have med rundt i barnevogn, autostol osv.
  Jeg håber på en gave til trolden og bestemt også til mor! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia wind

  Jeg vil bruge tæppet i barnevognen og når baby skal op vil jeg bruge det i sofaen 😉👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria L Andersen

  Jeg ville bruge tæppet i pusletasken 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville helt sikkert bruge tæppet i både barnevognen og babynesten til vores kommende lille Noah 💙
  Jeg har termin lige op til vores flytning og tæppet vil helt sikkert varme den lille purk når vi skal rende ind og ud med alle vores pakkenellikker ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben helding ersgaard

  Jeg ville bruge tæppet i barnevognen til min kommende søn

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Giver jeg dig dårligt selvværd?