Kufferten til Mallorca + Rabatkoder til shopping

img_4773skaermbillede-2017-06-29-kl-22-01-36I dag er jeg ved at pakke kufferten, eller faktisk i flertal for jeg pakker ogå for Amilia, Lasse må selv klare den. I eftermiddag rejser vi nemlig til Mallorca med min familie, altså mine søskende og mor. Det bliver så skønt med en hel uge sammen. Vi har lejet et stort hus tæt på Palma, som vi er meget spændte på.
For mit vedkommende tager det bogstaveligtalt en KRIG at pakke. Sidst vi rejste, begyndte jeg alt for sent og det endte med at jeg pakkede til kl. 02.00 om natten hvorefter Amilia vågnede og nægtede at sove videre. Lasse er typen der pakker på 10 minutter (vildt irriterende). Jeg er hende der pakker 7kg for meget, og nøje fravælger de ting jeg skal undvære. Og det gør det ikke nemmere at pakke for to. Burde sætte Lasse til at klare Amilias kuffert, men i frygt for at hun kommer afsted med ét par shorts og én body, så outsourcer jeg ikke den opgave.

Så nu er jeg gået i gang allerede igår, men det kan være svært at vælge når man har så meget sommertøj man gerne vil have på Det danske vejr indbyder jo ikke ligefrem til sommerkjoler i øjeblikket Apropos sommer styles, så vil jeg lige vise jer nogle af de lækkerier jeg har  pakket i kufferten. Nedenfor har jeg desuden fået lov at dele lidt rabatkoder med jer, som først udløber om to måneder.


Er ret vild med de lyserøde bukser her fra Kaffe . Plejer man ikke at pakke ét par bukser, in case of dårligt vejr. I så fald bliver det de her. T-shirten er fra Ganni.


Slå om kjole fra Samsøe, satser på solgaranti og lader mine jeans blive hjemme.. 


Er forgabt i mit nye ur i rosa guld fra Daniel Wellington. Det minder mig helt utrolig meget om et ur, min mor havde da jeg var barn. Så selvom det er helt nyt, gør tanken mig varm om hjertet og minder mig om mine helt unge år. Armbåndet er også fra Daniel Wellington.

SOMMER RABATKODER
Stylevision rabatkode giver 20 % – Mette20
Daniel Wellington rabatkoden giver 15% og gratis fragt – METTE15

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.