Meraki Mini Event

Kold avocado suppe med kidney bønner

Kold avocado suppe med kidney bønner
skaermbillede-2017-03-15-kl-14-06-44Kig lige på farverne på billedet her, bliver i ikke total forelskede? Jeg er i hvert fald typen der bliver mere mæt, hvis min mad er spændende at kigge på. Flere af mine sanser bliver stimuleret, og så smager det oven i købet himmelsk. Inspirationen til suppen kommer fra Bonduelle, som jeg i øjeblikket er ambassadør for, så kidney bønnerne er selvfølgelig fra selv samme brand.
Vi brugte suppen til forleden aften, hvor vi havde min mor på besøg til spisning. Hovederetten blev dog næsten ikke rørt, da suppen her virkelig mætter. Så et lille tip vil være at nøjes med en meget lille portion, med mindre i serverer den som hovedere.

SUPPE
2 modne avocadoer
1/4 bundt kruspersille
1/4 bladselleri
100 g spinat
1 fed hvidløg
6 dl mælk
1/2 citron
1-2 spsk olivenolie

TOPPING
5-6 små rødbeder eller 3 store
1 dåse kidney bønner (drænet 265g)
lidt oliven olie
2 dl fromage fraise

Skræl rødbederne og skær dem milimeter tynde skiver. Brug eventuelt en grøntsagsskræller eller et rivejern.
Rødbederne fordeles på bagepapir og bageplade, og hældes over med lidt olivenolie. Bag dem i ovnen ved 200 grader i 10 minutter (længere tid, jo tykkere skiverne er). 
Avocadoerne halveres, stenen fjernes og kødet skrabes ud.
Hak persille, bladselleri og spinat groft og blend sammen med de øvrige ingredienser til suppen.
Suppen smages til med citronsaft, olie, salt og peber
Anret suppen i skåle med fromage frais, bønner og rødbedechips, olivenolie, smag til med salt og peber

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Meraki Mini Event