Lillebrors terminsdato

Jeg havde lovet mig selv at vente, men..

Læste i mon indlægget ‘Fra lyst til mørkt hår. Hvad synes i er pænest? I var simpelthen så fantastisk skønne til at kommentere med jeres mening, det gjorde mig oprigtigt glad. Ikke mindst gjorde det mig også mindre i tvivl. Som min veninde på den anden side af jorden forleden snappede, så er den ‘rigtige’ Mette bare lyshåret. Det har været en ganske stor omvæltning at skifte hårfarve. Eksempelvis var der mange ting i min garderobe, som jeg følte mig pæn i med det lyse hår. Med det mørke hår så selv samme outfit helt forkert ud, eller kedeligt ud. Et stort irritationsmoment har også været, at farven blev orange/rødlig med mindre jeg fik det tonet ugentligt.
Ærlig talt endte jeg nok med at være lidt udenfor min komfortzone. Og selvom det jo også skulle være sundt engang imellem, så synes jeg faktisk det er rigeligt med graviditeten som ‘hersker’ over min krop haha. Før jeg fik manken farvet mørk havde det ej eller ænset mine tanker, at jeg ville være ærgerlig over ikke at have samme hårfarve som Amilia. Men det ærgrede jeg mig overraskende nok en del over. Som i nok kan regne ud så ledte det alt sammen til, at jeg i sidste uge havde mig en ny tid hos frisøren. Faktisk to tider, for den første omgang på 4 timer var ikke nok. Så afsted med mig igen to dage senere, og en ordentlig røvfuld penge fattigere. Måske det var min 30 års krise, det har vi grint lidt af herhjemme. Vi husker begge en tidligere nabo, der som 30 årig pludselig skulle have langt hår (hestehale) og skæg. Det havde han heller ikke så længe.

Så hårfarven er altså lys igen, og jeg har aldrig været lykkeligere for at være blond haha. Håret er behandlet med spandevis af olaplex både under og efter farvning. Så kunne vi nøjes med at klippe 7-8 centimeter af de total ødelagte spidser, av. Men pyt skidt, det vokser ud igen. Amilia har taget overraskende let på mine hårfarveskift, faktisk har hun overhovedet ikke kommenteret på det. For hende har det måske været som at jeg skifter trøje hver dag. Det kunne jeg lære lidt af 😉

10 kommentarer

 • Veronica

  Hej søde Mette, hvor har du købt din fine nike-trøje? Den er virkelig fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Veronica,
   Den er købt på zalando for et par måneder siden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også bare efterhånden indset at jeg har fået mit blonde hår af en grund 🙂 Det ser så godt ud!

  http://amalielodal.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Tusinde tak Amalie <3
   Ja jeg forbliver også blond fra nu af..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det er virkelig pænt, at der er et spil mellem forskellige nuancer 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Tak Anne, det er jeg også ret vild med.
   God aften fra mig. :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Wauw! Det er blevet virkelig godt! Har du også fået klippet lidt pandehår? Fortsat god søndag søde Mette ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Jeg er ret overrasket over at farven kunne blive så pæn alt taget i betragtning. Pandehåret er også klippet, men faktisk kun fordi det var slidt. Har dog overvejet at klippe det en smule mere. 🙂
   Rigtig god søndag Frederikke <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke

   Ja, det er stadig “koldt” og lyst på trods af den varmere brune farve, det ser kanon godt ud! Jeg er sikker på det ville klæde dig med pandehår. Selv har jeg lige fået klippet langt pandehår, men wow hvor er det irriterende når man træner 😀 Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Åh ja, man kan vel ikke rigtig sætte det i hestehalen så? Du må alliere dig med hårnåle og hårlak 🙂
   Rigtig god dag Frederikke <3 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lillebrors terminsdato