Forskellen på 1. og 2. graviditet

Jeg fandt festkjolen til min gravide mave

Længe har jeg vidst at vi skulle til bryllup i august. Men planen var jo ikke at jeg skulle være gravid, i hvert fald ikke SÅ gravid (det kan i læse mere om her).
Så de sidste mange uger har jeg grublet i høj grad over, hvad jeg mon skulle have på. Jeg turde ikke investere i en kjole før sommerferien af frygt for at den ikke passede, når vi kom til slut august.
Maya havde ‘lånt’ mig en fin kjole, som faktisk også passede perfekt (i kan se samme model her, som lige er kommet på lager), men i og med at hun blev i Marbella en ekstra uge, kunne det ikke lade sig gøre alligevel. Så panikken spredte sig en smule ugen inden brylluppet, hvor jeg fik bestilt lidt forskelligt hjem fra diverse sites. Valget endte med at falde på den blå Envii slå-om-kjole jeg bærer på billederne. Der er oceaner af stræk i stoffet, så den kan også bruges når jeg er større. Sikkert også når jeg ikke er gravid længere. Skulle andre stå i samme sitation så får i en hjælpende hånd (og anbefaling) til et link her. Jeg bruger str. S også med babybulen.

2 kommentarer

 • Anne

  Hvor er den fin til dig! Jeg har den også selv, så jeg kan godt garantere, du bliver glad for den ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Tusinde tak Anne. Den en nemlig bare et hit allerede. Og super skønt den kan bruges bagefter også 🙂
   Rigtig skøn aften til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Forskellen på 1. og 2. graviditet