Redskaber til hjemmetræning

Jeans til gravide

IMG_1633
fr1

Processed with VSCO with s3 preset

For et år siden blev jeg første gang opmærksom på WR.UP bukserne. Jeg måtte eje et par da de skulle sidde godt og være enormt behagelige. Især hvis man ikke har helt tynde modellår, men istedet har former fra naturens side eller fra styrketræning. Efter jeg er blevet gravid har jeg haft noget af en tøjkrise. I takt med den voksende mave har jeg pakket mine almindelige jeans væk, da de strammer på maven. Mine WR.UP bukser fra sidste år har været min redning, og derfor måtte jeg eje nogle flere par. Jeg bestilte to par, er par denim skinny fit i mørk som i kan se på billedet, og et par skinny fit i lysegrå. De er helt enormt behagelige, strammer ingen steder da de virkelig kan give sig, og så generer de ikke maven. Jeg har tidligere købt et par rigtige jeans til gravide med sådan en slags stof op over maven, dem kunne jeg ikke holde ud. Stoffet på maven er varmt, klør og ser bare knap så sexet ud efter min mening. WR.UP bukserne er lavtaljede og udstyret med en silikonekant så de bliver siddende, også når du bukker dig ned. Bukserne er fra fitfashion.dk, som har en masse forskellige styles på lager. De samarbejder desuden med freddystore.dk, som er den danske distributør af Freddy WR.UP i Danmark. Begge sites har været så søde at give mig en rabat kode så i kan få 10% på jeres ordre. Koden er Mette10. Uanset om du er gravid eller ej, er bukserne helt fantastiske. Jeg må lige få taget nogle billeder af de grå også, så i kan se hvor fine de er.

Bukserne er modtaget som en gave, men holdningerne er mine egne.

9 kommentarer

 • Cecilie

  Hej Mette!

  Jeg vil lige høre hvilken model du har valgt under din graviditet? Kan se de både har nogle højtaljede, lavtaljede og almindelige.
  Hvad vil du anbefale?
  Også bliver jeg også lige nødt til at høre hvad udsigten til din bog er?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Cecilie.
   Mine de den lavtaljede model, de er vildt lækre. Og selvom de er lavtaljede falder de ikke ned, da der er sådan en gummi kant i.
   Bogen udkommer til oktober 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak for hurtigt svar, jeg vil glæde mig helt vildt til oktober så!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Jalking

  Jeg skulle til at bestille dem fra Freddystore, men den vil ikke acceptere rabatkoden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Tak for info.
  Hvad størrelse vil du anbefale ? En størrelse ned af hvad man normal bruger, eller en størrelse op ? Og er de gode til en med korte ben, synes du ?
  Gør bukserne noget for ens booty, synes du ? Eller kræver de en forvejen styrket booty ?
  På forhånd tak ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Jeg ville bestille den samme størrelse som du plejer at bruge.
   Sidste år købte jeg en small, men de var en anelse små selvom jeg ikke var gravid. Denne gang har jeg bestilt en medium som passer perfekt, forventer også de vil passe perfekt efter graviditeten, da størrelsen på mine ben/baller ikke har ændret sig. Og bukserne kommer ikke i kontakt med maven 🙂

   Der findes forskellige længder, så de er gode uanset om du har korte ben eller lange ben. Uanset model så gør de helt sikkert noget for din booty, ligegyldigt om den er trænet eller utrænet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Redskaber til hjemmetræning