Bliver numsen flad af at sidde ned?

Erwin på plakat fra Ivanpral

Ivanpral
dsc_3967
dsc_3964
Okay vi elsker virkelig vores hund! Jeg tror ikke man kan sætte sig ind i det, med mindre man selv har hund. Vi elsker ham i hvert fald så meget at vi har haft ham en tur til fotografen og fået lavet de fedeste billeder. Ivanpral er kvinderne bag og de har virkelig gjort et helt fantastisk stykke arbejde. Erwin som godt kan være en lille smule forsigtig, var tryg i deres hænder med det samme. Så imens jeg nød en latte ved åen i Aarhus charmerede Erwin de to ladies. I har sikkert bemærket at jeg ofte nævner Erwin i mine indlæg, så skulle der sidde nogle derude der elsker deres hund lige så tosset som os, så skulle i ikke gå glip af dette indlæg.
Billedet er fremkaldt i 70×50 og en mindre størrelse til min mor, som også er helt tosset med ham. Vi overvejer at få lavet billedet endnu større, men vi skal lige være helt sikre på hvor det skal hænge.

4 kommentarer

 • Anne Sofie

  Må jeg være så fræk og spørge hvad prisen er.??
  Jeg forstår fuldt ud din kærlighed til din vovse. Jeg har selv 2 stk og ja nogle folk kan slet ikke forstå man er så tosset med sine firbenede venner:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Prisen er 650kr. Jeg synes faktisk det er ret billigt! I hvert fald sammenlignet med de priser man giver hos en baby fotograf 😉
   Og voserne skal da også foreviges, men ja måske det kun er også der har hund der forstå hvor højt man elsker dem 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samantha

  Hvor er han dejlig 🙂 Rigtig fine billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bliver numsen flad af at sidde ned?