Vind Braun Silk épil 9

Inspiration til udendørs træning

MLY_5749
Gravid eller ej, så kan træning her laves udenfor i det gode vejr. Når jeg træner herhjemme kan jeg godt lide bare at køre på. Med det mener jeg, at jeg ikke altid tænker så meget over hvor mange øvelser jeg laver. Om der er lige mange til overkrop og underkrop. Det handler derimod bare om at få pulsen op og sved på panden. Tanken er at jeg ikke må stå stille, så jeg skifter direkte fra den ene øvelse til den anden. Dog måtte jeg holde et par vandpauser i varmen. Den næste uge bliver mange af mine træninger hjemme, da jeg går nogle travle dage i møde. Derfor er det skønt at have træningsudstyr i huset, så jeg nemt kan træne når der lige er tid til en pause. Du kan finde en kettlebell her, en powerbag her, og en yogamåtte her.

Inspiration til udendørs træning – øvelserne
Squat
Kettlebellswing
Split squat
Squat/dødløft kombi
Sumo squat
Dødløft
Upright row
One arm row
Glute bridge

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind Braun Silk épil 9