VLOG: Udendørs housetour & Lagersalg + vores nye hushjælp

Inden lillebror bliver født vil jeg…

Dagen igår blev spenderet i Aarhus, hvor jeg bl.a fik set det nye REPEAT center, som jeg iøvrigt er død misundelig over ikke ligger herude i provinsen. Til gengæld gik det denne morgen op for mig, at der åbner et crossfit box i byen. Så lidt heldig føler jeg mig alligevel, for jeg har længe drømt om at gå i en sådan box. Nu krydser jeg fingre for at man må medbringe en baby, for ellers bliver det en udfordring under ‘barsel’. Det er lidt underligt for mig at skrive barsel, for jeg ved jo godt jeg stadig skal arbejde, men jeg håber jeg kan være lidt afslappet omkring det og ikke stresse over de ting jeg ikke når. I kan læse mere om min deltidsbarsel her.

På vej retur fra Aarhus gik det op for mig, at kun er mor til et barn i 8 uger mere. Selvfølgelig er jeg klar over at jeg efterhånden er temmelig gravid, og så er jeg også indstillet på at de første mange måneder kommer til at handle meget om baby lillebror. Så jeg besluttede mig altså for, at gøre den søde ventetid lidt ekstra dejlig for Amilia. Det synes jeg hun fortjener når nu jeg kan tænke mig til, at mit overskud realistisk set ikke er det største i starten af det nye år. Så inden termin vil jeg gerne holde hende hjemme fra vuggestuen et par dage, tage i skoven og i svømmehallen. Bage pebernødder og lave juledekorationer. Og så skal vi have købt noget fingermaling, dét ved jeg hun vil elske. Har i nogle inputs til aktiviteter?

8 kommentarer

 • Maiken

  Hej Mette.
  Hvor lyder det dejligt med mor-datter tid inden I skal blive en familie på 4. Mht crossfit er jeg netop kommet igang (dog lidt for længe efter min barsel) men jeg opdagede til min glæde at der findes et såkaldt hold for mødre på barsel kaldet ‘CrossMoms’ hvor babyer i alle aldre kan komme med og der tages hensyn med ekstra tid undervejs hvis der lige skal flettes en amning eller andet ind. Så krydser fingre for at sådan et hold også kommer på benene i din ‘BOX’.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   På barsel med Amilia, kørte jeg faktisk helt til Aarhus for at deltage på netop sådanne hold. De var helt geniale !!
   Jeg krydser alle mine fingre <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Min den store fik lov at male min gravide mave😂 det var et kæmpe hit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Når hun vil elske at male, kunne det være en ide at lave hjemmelavet julegaver. Man kan fx få nogle fine bordskåner hun kan male på. Så det er andet end bare papir 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Ej hvor er det en fin taske. Kan du huske hvor den er for en? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Jep for den er købt fornyligt i en butik i Aalborg.
   Men den sælges også online, mærket er nunoo. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lyngholm

  Ih sikke et dejligt indspark. Så mange god ideer. TAK <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hyggeligt med mor/datter tid. Jeg foreslår: Trylledej, indsamling af mos/kogler til dekorationer og måske efterårsblade til påklistring på papir, ink. tegning der passer til. Dertil bagning, juleklip, laven gaver til bedste forældre (fx tændstikkeæsker med perler og glimmer, eller magneter af knapper eller krympeplast) og sylte/bageprojekter i det små, fx hvor der skal pyntes brunkager med krymmel og glasur 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VLOG: Udendørs housetour & Lagersalg + vores nye hushjælp