Bambivipper til julen

Hvorfor kvalitetsmad til din hund? + Konkurrence

IMG_4778
E1E2

Da vi flyttede til Norge havde vi selvfølgelig Erwin (vores hund) med. Det var der slet ingen tvivl om at han skulle, da han er en kæmpe del af vore hverdag. Han elsker når vi løber rundt i skoven sammen. Jeg som altid har løbet alene, har fået mig en trofast løbepartner. Jeg tror kun man helt kan forstå, hvor meget en hund betyder for en, hvis man selv har eller har haft hund. Derfor går vi også op i at han har det bedst mulige liv, bl.a ved at give ham foder af god kvalitet.

Rent faktisk har vi haft en oplevelse da vi boede i Norge, hvor han fældede ekstremt og tabte sig. Hytten var ved at gro gulvtæppe, hvis ikke vi støvsugede flere gange om dagen.
Foder havde vi ikke haft med fra Danmark, så derfor fik han nyt foder fra en norsk dyreforretning. Da vores forældre kom på besøg hjemmefra, bad vi dem derfor om at tage foder med hjemmefra som var konfri, glutenfri og allergivenligt. I løbet af 10 dage var vægten steget og pelsen super flot igen!

Vi talte om at det jo var logik for burhøns! Man kan sammenligne det med, hvis vi selv spiser en masse af de forkerte ting. Erwin får derfor Kingsmoor Pure And foder, som i stedet for at være fyldt med korn består af andekød, fiskeolie, rodfrugter, bær og sunde urter. Vi skifter mellem denne og en variant der hedder Kingsmoor Pure Havfisk.

Foderet er med til at give Erwin et mere stabilt blodsukker, da man undgår en masse kulhydrat fra korn. Når han undgår dette får han et stabilt energiniveau gennem dagen. Har man en hund der svinger mellem at være doven og overgearet, kan det være en fordel at skifte til foder som Kingsmoor.

Har du lyst til at vinde en præmie til en firbenet ven? Så hop ind på facebook og like mit opslag. Der trækkes to vindere, der hver får én pose Kingsmore hundemad (12kg).


Sponsoreret

4 kommentarer

 • Lene Nielsen

  Hej Mette
  Vi har også haft problemer med vægten og pelsen. Vi har 3 tøser af racen shar pei, den ene tabte rigtigt meget pels og blev rigtigt tynd, hun så bare ikke godt ud, så søgte rundt på nettet og læste om div fodre indtil jeg læste om kingsmoor, det var fodret for os og Hold nu op, en forandring vi oplevede. To sække og hun var smuk igen. Fodret betyder bare ALT for vores 4 benede familie medlemmer.
  Vi bruger Kingsmore Pure Lam, fisk og And.
  Rigtigt mange smukke løbeture til dig og din bedste ven.
  Knus Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Lene.
   Som du skriver er fodret virkelig bare ALT! Vores erwin har også fået den flotteste og mest skinnende pels.
   Hvor er det dejligt i også har haft gode oplevelser med Kingsmore.
   Kan du og dine tre tøser have en fantastisk jul.
   Knus Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry Frellesvig Bertelsen

  Hvor er det fedt at læse om din oplevelse med Kingsmore ♥️. Vi overtog for ca 1 1/2 måned siden en alt for tynd genbrugshund som har været næsten umulig at fodre på. Vi er så nu gået over til Kingsmore og oplever at hun er begyndt at spise og så småt er begyndt at tage på. Hun vejer 50 kg og skal op på 55-60 kg. Så vi venter os meget af Kingsmore
  Mvh Gry.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Gry, hvor gør det mig bare glad! Det er jeg enormt glad for at høre. Jeg håber jeres nye familiemedlem når op på sin idealvægt 🙂
   De bedste hilsner
   Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bambivipper til julen