Salat inspiration

Mælk i kaffen og hvorfor drikke mælk?


Mælk i kaffen? Ja tak….
I perioder drikker jeg kaffe hver morgen, samme type kaffe nemlig en latte. Hvis i følger med på min instagram story, så ved i også hvor meget jeg elsker mælkeskum. Da jeg i sin tid arbejde på café ved åen i Aarhus, serverede jeg en pokkers masse kaffe over disken. Min veninde Line (som arbejde samme sted), lærte mig at en latte skulle serveres med 2 cm mælkeskum. Herhjemme laver jeg mælkeskum i lange baner, der er ingen begrænsning! Selvom jeg har drukket kaffe i flere år nu, så foretrækker jeg den med mælk i, faktisk tvivler jeg på at jeg nogensinde kommer til at drikke sort kaffe.
Mælk indgår i mine morgenrutiner enten i kaffen, eller i min morgenmad som varierer mellem skyr med topping, knækbrød, æg og havregryn med proteinpulver og mælk. Masser af mælk, så proteinpulveret bliver godt opløst. Sådan kan jeg bedst lide det. Engang imellem og især da jeg var gravid, havde jeg lyst til at glas iskoldt mælk. Men hvorfor drikke mælk og hvad er fordelene? Som gravid bliver man anbefalet af drikke mælk, da det er rig på calcium. Mineralet er især vigtigt når vi vokser og knoglerne opbygges. Derudover har calcium stor betydning for bl.a muskelsammentrækning og blodtryk. Mælk bidrager også med proteiner og vitaminer som B2 og B12 der henholdsvis spiller en vigtig rolle for nervesystemet, dannelsen af de røde blodlegemer, omsætningen af protein, fedt og kulhydrat og så har det betydning for vækst af bl.a hud, negle og hår. Uanset graviditet eller ej, så drikker jeg mælk på den ene eller anden måde og er opvokset med mælk på morgenbordet. Nu vil Amilia og mig smutte til brunch med min veninde nede i byen. Og der skal helt sikkert mælk i kaffen 😉 I kan læse flere mælkefacts og finde opskrifter med mælk her. God lørdag morgen fra mig!
untitled

69 kommentarer

 • Karl

  Jeg synes det er et dejligt indlæg du har lavet, og jeg synes at det er meget lrgerligt, at folk skal lave så meget hate på dig. Det er helt urimeligt. De kan da se på dig, at du er sund og smuk. Hvis mælk skulle være så usundt og roden til alt ondt, så ville man nok kunne se det på dig. Desuden er alt den information om at mejeriprodukter er usunde meget “outdated”. Nyere studier, undersøgelser mm. viser at mejeriprodukter er hammer sunde. Det er jo også til at regne ud, da det er beregnet som eneste føde for en kalv i starten. Hvis det ikke var sundt eller fyldt med næring, så ville kalven jo nok ikke blive til en ko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Shannon Michelle Bongiovi

   Ja mælk er sundt – for kalve – så de kan vokse og blive til køer. Ikke for mennesker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Tusinde tak for din kommentar Karl. Herhjemme drikker vi stadig mæl, både i kaffen og på vores havregryn.. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Venning

  Hvor er de fine skåle fra, hvor er de fine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   De er fra bloomingville. De hedder Sandrine 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • OMG. Kom herind via Miriams blok for havde ikke opdaget din blog før. Men hvor er det dog et ubehageligt kommentarfelt til dette indlæg.
  Uanset om man er enig eller ej, burde det være muligt at holde en sober tone.
  Håber det generelt er lidt pænere, for du skriver rigtig fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej

  hold nu kæft

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Det var da utroligt hvor travlt folk har med at fortælle hvor “hellige” de er, når de “ikke drikker kalvens modermælk”. Seriøst hvor gamle er i? Det er seriøst mobning. I er gode forbilleder for jeres børn. Mette skal da ikke forsvare at hun godt kan lide mælk, det er der SÅ mange mennesker der kan. Mælk er godt og lækkert. Jeg elske mælk.
  Seriøst. Smut ud og købe en økologisk julekalender med tørret frugt til jeres curling børn og red verden. Det bliver er bedre sted så.
  Jeg elsker Mettes blog og hun laver hvad hun elsker. Og hun elsker mælk- whatever. Der gør hende ikke til et dårligere menneske.
  Hav en fortsat dejlig aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniel

   Hmm. Gad vide for et ramaskrig der ville blive hvis vi nu begyndte at drikke hundemælk, hvalpemælk. Spise hundekød.. Tror sku jeg slagter fido. Er der en forskel?
   Nej, vel. 🙂

   Det er jo fakta der bliver listet højt – og hvis man ikke kan tåle at hører hvor ens ernæring kommer fra, fordi man er så langt væk fra landet, så det jo godt at blive gjort opmærksom på det, så man kan forholde sig til det.

   I øvrigt, så er kød og mælkeindustrien den største aftager af sojabønner og det 70/30 hvad fældning af regnskoven går til. Men den er i jo også ligeglad med. Nej nej, vi lever jo bare i Andedammen sikkert og har ikke brug for at kærer os om nogen andre end os selv.
   Hellig måske, men i den mindste prøver vi at åbne øjnene for hvad der sker omkring os. Vi er villig til at ændre os i takt med verden.

   Det der nok gør det markante udslag i den her debat er for mig grundlæggende at indlægget er sponsoreret af Arla – og sorry, så er det mere end et privat blogindlæg – og på niveau med en global aftager, som jo i den grad ikke vil andet end at tjene penge.

   Igen det sobre fakta – og der kan kun leveres talt på tal som understøtter det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   Så fordi, der er så mange, der godt kan lide systematisk udnyttelse af dyr, tortur og sygdom, så er det helt ok? En ko tvinges til at få kalve, for at stjæle den mælk der fra naturens side var tiltænkt kalven. Og hvad sker der med kalven? Den bliver slået ihjel eller dømt til samme liv, som moderen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Safira

   Wow, wow, wow. Tag det lige roligt. Det er altså ikke alle kødspisere, der støtter “dyretortur”. Du (og alle andre hatere) burde respektere andres spisevaner og valg og blande dig udenom. Ja, der findes folk, der ikke behandler dyr fornuftigt, men bare fordi man er kødspiser, betyder det ikke nødvendigvis, at man støtter det. Og til det omkring kalven: vi behandler køerne (og deres kalve) på en human og fair måde, så der er ikke noget at komme efter. Jeg er selv kødspiser.
   Og lige et godt råd: hvis du nogensinde vil gøre dig håb om at få andre til at blive veganer, så giv dem for det første konstruktiv kritik og giv dem tid til at tage et skridt ad gangen. At blive veganer laver om på mange ting i ens hverdag. Fx madlavning og indkøb.
   Hpber du kunne bruge dette til noget.
   Fortsæt det gode arbejde, Mette :).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Voksne? Det kan man sgu ikke se at i er.
  Hvis Mette vil drikke mælk, så tror jeg altså ikke hun holder op ved at der sidder 20 teenagere og sviner hende til med at forklare hende ” det er så usundt “, ” du skulle skamme dig “.
  Altså det var sådan vi skændes da jeg gik i 4. Klasse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Wow! Hvis man ikke har andet at gå op i end om en anden person drikker mælk eller ej, så må man godt nok have et hårdt liv, når man hele tiden skal dømme andre mennesker for absolut ligegyldige småting!!! Slap nu af og koncentrer jer om jeres eget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Mmmmmm et iskoldt glas mælk – så lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel Lillesøe

  https://sundhedsstyrelsen.dk/da/nyheder/2015/nye-raad-om-mad-til-spaedboern

  Ikke fordi jeg ville regne med hvad de skriver, da de for det meste er bagud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Modermælkserstatning er også lavet af komælk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  gud fri mig vel, hvis du en dag fortæller du spiser økologosk kød 😉

  Håber du kan forstå ironien 🙂

  Hilsen én som drikker mælk hverdag( og giver sit barn mælk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Det kan jeg skam 😉
   Jeg er med på at folk har forskellige synspunkter, men dén debat omkring mælk gik da helt over gevind! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Nørgaard Lykkebo

  Komælk er modermælk til en kalv, der skal vokse 300 kg. på et år. Komælk og andre dyrs mælk er en af de ledende årsager til diverse autoimmune sygdomme såsom diabetes og chrons samt visse kræftformer. Hvis du gerne vil være sund og rask og være god mod andre dyr, så bliv veganer! Veganisme handler om at stoppe al udnyttelse og drab på dyr. For dyr er ikke bare mælkemaskiner eller avls-maskiner. De er følende bevidste væsner, der har ret til frihed. Ingen mennesker har ret til at slavebinde, inseminere eller dræbe dem bare fordi man kan lide, hvordan deres brystmælk eller unger smager. Det er ikke mad, det er vold. Se dette foredrag for mere information: “The Best Speech You Will Ever Hear” på Youtube.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Veganere giver mig lyst til KØD – og MÆLK

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LS

   Sorry men det er veganere som dig som giver jer selv et dårlig omry 🙂 And why people will ‘hate’ on you 🙂 Lad nu VÆR med at smide det lort i folks hoveder. De fleste ved godt hvad der sker med køer og andre dyr man spiser i og kan få i det danske supermarked. De fleste VÆLGER dog stadig at spise det, fordi det er DERES valg. Ville du synes det var fedt hvis der stod en præst konstance og fortalte dig om hvorfor gud er det bedste i verden og at vi alle skulle følge hans ord etc. Det ville være træls ikke? Gå nu bare væk 😀 Du ender med at spise kød om 20år alligevel 🙂 just you wait and see.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linda

   Helle Nørgaard Lykkebo, må jeg få link til de videnskabelige artikler/forskning, det underbygger din udtalelse om, at mælk er skyld i kræft, Crohns etc.?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Mælk er ikke sundt. Du har oprettet din blog for at inspirere andre, ikke? Så synes jeg det er ekstremt misvisende for dine læsere, at du vælger at skrive så stor en løgn, og promovere dyremishandling på så romantisk og lyserød en måde. Skam dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Petra

   skam dig selv..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • tina

   sikke en masse voksne mennesker der kommenterer her. I burde skamme jer

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • tina

   Dem der fordømmer Mette I burde skamme jer.
   I er voksne( er i tvivl) så burde I skrive sagligt selv om man ikke er enigt med Mette.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel G Lillesøe

  Her er også lige et link, hvis du ikke kan overskue at skulle læse op på hvor din mælk kommer fra. God kaffelatte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samantha

  Med din uddannelse og interesse for sundhed burde du vide bedre. Mælk er bestemt ikke sundt rent helbredsmæssigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Mette. Min kæreste og jeg forsøger fortiden at blive gravide. Ændrer sexlivet sig efter man har fået børn? Altså tænker i forhold til hvor “udvidet” man bliver? Tak for en skøn blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   .. og Soya-bønnen af en af de største “wildlife” dræber – da man udsletter jungler for at dyrke den .. såå jer der drikker soya/ spiser bønner – /soya mælk er ligeså store dræbere .. ja faktisk så der 100 arter der uddød bar i år .. men i helt klart bedre mennesker end Mette (ironi kan forkomme) – typisk veganer mentalitet i tror i gør verden et bedre sted – ‘men sandheden er en HEL anden, hvis i vil redde noget så bliv selvforsynende og lev af jeres egen have, så kan i puds glorien .. god dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   80 procent af den soja, der dyrkes, går til foder til landbrugsdyr. Det soja, som laves til veganske fødevarer herhjemme, produceres for det meste i Europa. Så ved du det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicolai

  Fy for den lede. Det er ikke rart at læse. Komælk er vildt usundt og samtidig et barbarisk produkt. Det er ikke godt at støtte op om Arla. Punktum!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PP

  Kan jer der ikke bryder jer om mælk ikke bare lade være med at læse/kommentere opslaget? Man behøver ikke missionere. Vi kan jo ikke allesammen være enige om alting. Personligt drikker jeg mælk og det har jeg det fint med. Andre gør ikke og det har jeg det også fint med. Jeg respekterer jeres valg – det er jeres valg. Så husk nu også at respektere Mettes (og andres, for den sags skyld). Træk lige vejret indimellem, tæl til 10 og glid videre. Jeg kan ikke umiddelbart forestille mig, at I får noget ud af at tale grimt.
  Og ja, der skal selvfølgelig være plads til at debattere osv., meeen nogle af kommentarerne i dette spor har ikke meget med debat at gøre, det grænser sig nærmere til mudderkastning.
  Tænk hvis vi blot kunne respektere hinandens valg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   Problemet er at, jeres ‘personlige valg’ om at drikke mælk går udover andre. Det er en industri fuld af mishandling. Jeg vil skide på om du går i gule eller blå bukser, men vil have lov at blande mig hvis du sparker til en hund eller drikker et produkt der indeholder så meget lidelse, som mælk gør

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MH

   Slap dog af menneske!!!
   Jeg drikker mælk til både min morgenmad og min aftensmad, min. 1/2 liter hver dag.
   Jeg spiser også masser af kød. Æg får jeg ligeledes også jævnligt. Og det skal du OVERHOVEDET ikke blande dig i!!!!!
   Og hey, jeg er iøvrigt også jæger. Det er du vel også dybt forarget over uden, at have sat dig ind i, hvorfor jagt er vigtig for dyrene!?
   Kravl ned fra din høje hest og drop dine belæringer, ingen belærer dig og du har ikke facitlisten for, hvordan vi skal leve vores liv…!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   MH, læs hvad jeg skriver….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • PP

   Sandra. Når du taler sådan til mig, så hører jeg ikke hvad du siger. Start med at tale ordentligt og kom med noget faktuelt – noget videnskabligt der understøtter dine påstande . så kan vi forsøge os med en saglig debat. Jeg respekterer, at du ikke drikker mælk – så tag nu at respektér, at det er vi andre der gør. Og jo, mit oplysningsniveau er helt i orden, jeg befinder mig meget tæt på branchen.
   Men det der mudderkastningsniveau, det gider jeg altså ikke at være med på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Petra

   Jeg er sikker på at det tøj du har på sikkert at syet af et lille barn i indien eller kina somewhere. Hvor går grænsen til at være et ØV menneske som dig? 🙂 Forstå nu at du ikke kan være hellig lige meget hvor meget du prøver. Og hvis du vil være rigtig hellig burde du smide din PC og telefon ud da de udsender stråling som er dårligt for mennesker. Etc etc.

   Det er helt fint at DU gerne vil undgå mælk. Dit valg, lad vær med at tro at du er noget særligt fordi du gør det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Petra

   Så enig. God kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Arla-luder, tænk på de kalve der stjæles fra deres mor…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Om man er til mælk eller ej, så giver det aldrig en ret til at kalde andre for luder! Skulle vi nu ikke holde debatten i en ordentlig tone..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Drikker du vand? Så tænk på det er fisks hjem du drikker. Det er i princippet det samme, så tag at slap af

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Gider i godt lige slappe af? Wow et hate!
  Mælk er noget vi har drukket i mange mange mange år! Selv før industrialiseringen kom drak vi mælk fra køer, javist vi gør det på en anderledes og meget umenneskelig måde i dag. MEN! Bare fordi i har taget det valg, og støtter op om dyrelivet er det ikke ensbetydende med at i har ret til at kaste det i hovedet på andre, som om det var en naturlov? Inspirer dog i stedet for at anklage og beskylde? Desuden er mælk fra køer langt biligere, og vi skal jo alle sammen leve. Henvend jer med jeres brok og klager til et sted hvor i rent faktisk måske kan gøre en forskel.
  Rigtig go’ dag 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

   Bare fordi man har gjort noget i mange år, er det jo heller ikke ensbetydende med det er en naturlov? 🙂
   Men jeg er enig med dig i, at det ikke nytter noget at sprede dårlig karma og anklage folk, ligegyldig hvilken side det kommer fra. Og når det kommer til mælk og andre animalier, har det jo også noget at gøre med hvilken “sundhedsreligion” man er tilhænger af.
   Men lige for at kommentere på dit argument omkring hvad der er billigst, så kan man lave de fleste plantemælk selv, som er meget billigere end både komælk og alm. Plantemælk og som efter min mening smager rigtig godt i kaffen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniel G Lillesøe

   1 generationerne før os drank og spiste både køb og mælk minimalt ift. til i dag. Tjek dine tal.
   2 Hvis du sætter dig ind i kost er de sunde alternativer bedre.
   3 overordnede kræver et ønske om udvikling og bevisthed.
   Så du bestemmer selv hvad du vil give videre til næste generation. 😉 Det står dig frit for, men ikke uden komentarer i debat samfund.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel G Lillesøe

  Hvis du er til mælkl pga. af traditioner, smag eller fordi du tror det er den bedste kilde til Calcium. Så har du tydligvis ikke interesse i at dykke dybere ned i tingene og blive klogere på hvad der virkelig er sundt for dig. Traditioner er jo så dejlig magelige, men ikke sunde. De er fine i et middelaldersamfund, men ikke et oplyst samfund, hvor men vil udvikle sig.
  Smag er tillært og ligger tæt i de memer som du har nedarvet fra dit miljø, familie venner også videre. Calcium, tag bare en brokoli og du har langt bedre indtag.

  Som fortaler for en sund livstil burde du virkelig tage det hele til et oplyst niveau, husk du er i den gran en profil som påvirker mange unge. Så hvis du har interesse i at bryde normerne og vise folk vejen til et virkeligt sund liv, så tag afstand fra mælk.

  Selvfødevare styrrelsen har skruet ned for deres anbefalinger i mælk, måske du skulle gøre det samme, det er sku lidt til grin. Ellet læst lidt i The China Studie (Kinastudiet) er finder du et hav af meta analyser.

  Be enligtend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Prøv at tjekke hvilken virkning mælk har på din krop – og lad være at læse på Arla-støttede sider. Der er langt bedre kilder til calcium (da mælk indeholder cassein som opvejes af den kalcium, som du tror, du får ved at drikke mælk). For ikke at nævne den forfærdelige udnyttelse af koen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse Hougaard

  Mælk er inficeret med lidelse. Det er inflammatorisk og kræftfremkaldende. Og så er det unaturligt for mennesker at drikke andres modermælk. Go Vegan!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonia

  Man kan altså få økologisk og GMO-fri kokosmælk, havremælk, caschewmælk, soyamælk, rismælk og mandelmælk. Nogle kan skumme mere end andre.
  Prøv dig frem, og du behøver ikke død og udnyttelse af dyr på samvittigheden..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  At mennesker drikker mælk er rimeligt dårligt, især for kalvene. De dør faktisk af det, hvis de er hanner, der ikke kan bruges i mælkeproduktion. Hvis en ko er heldig at være øko, får den lov at være sammen med sin kalv i 24 timer før den tages fra hende. Og så kan den få lov og stå og skrige efter sin unge i flere dage. Det er den HELDIGE ko! Det er endnu værre i den konventionelle industri. Hvorfor gør vi det her? Fordi koen bare anses som en mælkemaskine, en genstand. Ikke et levende væsen med moderinstinkter og kærlighed til sit barn. Det er så forrykt at støtte den industri. Føj, håber du nyder de penge Arla har givet dig for at skrive det der virkelighedsfjerne fairytale-bras, nu hvor en større del af befolkningen er blevet klogere og Arlas salg falder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uffe Ildvedsen

  Komælk er modermælk for kalve
  Hundemælk er modermælk for hvalpe
  Gedemælk er modermælk for kid
  Kvindemælk er modermælk for børn
  Kattemælk er modermælk for killinger
  Fåremælk er modermælk for lam
  Somælk er modermælk for grise
  Hoppemælk er modermælk for føl
  Og sådan er det hele vejen gennemsyre – det er såre simpelt og nemt at forstå.
  Plantemælk er mælk til dig og din kaffe. Der er masser af varianter, så prøv dig frem. Men i hvert fald er sojamælk godt at skumme – jeg gør det hver dag til min cappuccino. Rismælk kan derimod ikke skrummes. Hasselnøddemælk har en tydelig og lækker nøddesmag til kaffen.
  KNOCK YOURSELF OUT! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Super fedt at hører du også drikker godt med mælk!
  Gør jeg også selv, det er noget man er vokset op med, plus der er alle de gode ting i som du siger.
  Og jeg vil blæse på hvad andre siger om mælk , for der er (som der er på Stort set alt!) For og i mod om hvorvidt det er godt.
  Jeg vil også altid blive ved med at drikke mælk, elsker det :)!
  By the way elsker at læse dine opslag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Troels

  Sikke en klam reklame for mælk – du burde skamme dig…
  Tyrekalvene slås ihjel efter få timer – så du kan få “din” mælk. Og hvis det er en kvie skal hun selvfølgelig voldtages så hun også kan give mælk til sin ejer.
  Køer er smukke og kloge dyr der burde leve i fred med deres flokke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik

  Uha. En hjemmeside der skal være inspirerende for et sundt liv, der reklamerer for komælk. Er det næste en reklame for cigaretter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg synes også du romantiserer mælk lidt. Det er slet ikke så sundt, som du gør det til – og der er andre kilder til calcium.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jan

  Fri os fra fanatikere – uanset om det er veganere, kød-frådsere eller ny-religiøse. Kan du ikke lide mælk? Så glid videre i dit nyhedsfeed. Er du enig? Jamen så klap dig selv på skulderen og føl dig lidt frelst.

  Jeg putter også mælk i kaffen – ikke af sundhedsmæssige årsager, men for smagen. Det har jeg det helt fint med.

  Ha’ en skøn dag – også jer mavesure bitre kvinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

   For det er kun kvinder der kan være mavesure og bitre? Jeg synes ellers din kommentar lugter lidt af det samme, Jan 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jan

   Mathilde, mit indspark kom efter at de første 5 kvinder (jeg går ud fra at kvindenavne signalerer det køn) havde skrevet grov kommentarer.

   Vi behøver ikke være enige, overhovedet ikke – Men derfor kan vi da godt tale pænt til hinanden.

   Følte du dig ramt? Så ER du måske en af de der mavesure bitre 🙂 – Hvis ikke, jamen så var det jo ikke DIG jeg hentydede til, men de der kvinder før dig der VAR mavesure og bitre at høre på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  yum, hvem ææælsker ikke en omgang patmælk proppet med pus <3333

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karsten Faber

  Ved du, hvor den mælk du drikker kommer fra? Og, hvem den mælk er tiltænkt?
  Det er ikke kønt at læse det du skriver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Schmidt

  Wow en gang reklame fis for vi alle skal blive en gang baby køer
  Troede ikke at man kunne få dyremishandling til at lyde så hyggeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt Holbech

  Arla-prostitution klæder ingen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Sponsoreret??? Af hvem dog, Arla? Husk at babyer skal stjæles fra deres mor for at du kan få din mælk. Komælk er til kalve.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Salat inspiration