Til kæresten der træner, på valentines dag

Hvor mange skridt om dagen?

hvor mange skridt om dagenhvor mange skrid om dagen Er i egentlig opmærksomme på hvor mange skridt i går om dagen? Og vidste i at der er enorm forskel på, om man har et kontorjob eller arbejder i butik.

For at give jer et eksempel har jeg en veninde der netop sidder på et revisorkontor, imens den anden står i tøjbutik. Hende på kontoret har nået ca 2500 skridt når arbejdsdagen er ovre, imens den anden der står i butik har nået ca. 21000 skridt. Og faktisk siger man at 10.000-12.000 skridt er nødvendigt for at kvinder kan bibeholde deres nuværende vægt. Færre skridt kan betyde at man tager på, hvis ikke der er fokus på kosten. I bund og grund handler det om plus og minus, men jeg er ret overbevist om, at mange bliver overrasket over hvor lidt de bevæger sig.

Jeg har sat mig et lille mål her for 2018, nemlig at blive bedre til at nå de 10.000-12.000 skridt, på dage hvor jeg ikke får trænet. Efter vi er blevet forældre, har jeg ikke lige så mange træningspas om ugen og derfor naturligvis mindre aktivitet. Har jeg en dag foran computeren, hvor træning ej heller bliver en realitet, så må de gode gåsko på, og afsted med mig ud og jagte skridt. En længere gåtur med Erwin, eller en tur på legepladsen med Amilia.

Det er ikke fordi jeg har et mål om at blive tyndere, det er bare ren velvære og sundhed. Har nogle af jer et mål om vægttab, er det selvfølgelig ikke dumt at gå flere skridt. Forresten kan i shoppe en skridttæller her 🙂 Min egen står kun på 3744 skridt her til eftermiddag, godt nok har jeg trænet imorges, men jeg håber nu på at nå de 10.000 inden sengetid alligevel.
God aften <3

4 kommentarer

 • Sissel

  I fobi deles med det her indlæg kunne jeg godt tænke mig at vide mere om hvilken cardio der er bedst. Jeg har nemlig kontorjob og når ALDRIG mine skridt. Har en kilometer på arbejde, og jeg cykler hver dag. Men giver det egentlig mere, hvis jeg gik? Altså er det bedre ifh vægt m.m

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Sissel,
   Det er så ufatteligt svært med siddende job. Men med god vilje, kan det lade sig gøre. Når vejret bliver lidt varmere har jeg også tænkt mig at cykle min datter i vuggestue, i stedet for at køre hende. Jeg vil bare gerne lige over frysepunktet først 🙂
   Du kan finde en omregner her, som formentlig kan hjælpe dig på vej.
   http://app.taelskridt.dk/calculator

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Åh ja – de 10-12.000 skridt… de er godt nok svære at få ind. I hvert fald på de ‘almindelige’ dage, hvor jeg ofte er ret stillesiddende – men så hjælper det med en skridttæller, fordi den minder mig om at komme op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Ja det er faktisk en hel del skridt, som kan være svære at nå med stillesiddende arbejde. Men skridttælleren er bare så god, den motiverer i hvert fald mig 🙂 God mandag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Til kæresten der træner, på valentines dag