To nye hofter tak!

Hvor mange skridt går du om dagen?

IMG_1066image1
Lasse er blevet udskrevet fra hospitalet i dag, efter operationen igår. De næste uger har han derfor brug for lidt ekstra hjælp, hvilket betyder at min træning bliver nedprioriteret hvis nødvendigt. På dage hvor jeg ikke får trænet, kan jeg godt lide at holde øje med hvor mange skridt jeg får gået. Man anbefaler 10.000 skridt om dagen, hvis man ønsker at vedligeholde sin vægt. Det handler selvfølglig ikke udelukkende om hvor mange skridt du går, men også om hvad du spiser og om du træner osv. Alligevel synes jeg det er et fint udgangspunkt, hvis man ikke har mulighed for at være aktiv. Igår blev det til 18.543 skridt og i dag er jeg foreløbelig på 9334 skridt. De næste uger får jeg nok en masse skidt på kontoen, da Lasse ikke kan hjælpe med at lufte Erwin. Heldigvis synes jeg det er skønt at gå, når vejret er dejligt. Mayadroem har lavet en super guide, med tips til at få gået flere skridt som i kan finde her. Ved du hvor mange skridt du går om dagen?

5 kommentarer

 • Maria

  Haha, jeg skal vidst lige lære at åbne øjnene. Kan selvfølgelig godt læse mig frem til, at det er fra Garmin – ups 😉
  God weekend
  Mvh.Mari

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Mette.
  Nyder at følge med og blive inspireret af din blog.
  Ville lige høre hvilket mærke, dit ur er fra? 🙂
  Mvh.
  Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Maria,
   Uret er som du selv skriver fra Garmin. Det hedder Forerunner 230. Der findes en nyere model hvor pulsen måles i håndleddet, hvis jeg skulle investere i en ny ville jeg købe den. Modellen er den samme som min, men uden synes det er ret lækkert at man ikke skal have pulsmåler rundt om maven 🙂
   Skønt at du nyder at følge med, det er jeg enormt glad for!
   Rigtig god weekend.
   De bedste hilsner
   Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Mette. Skøn blog! Jeg ser frem til de mere personlige indlæg som jeg har kunne læse mig frem til at du ville lave. Ha’ en skøn dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Mette,
   Tusinde tak skal du have! Jeg lover der kommer flere 🙂
   Rigtig god weekend.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

To nye hofter tak!