6 tips til den nybagte mor der vil træne

Hvilken juicer skal man vælge?

Hvilken juicer skal man vælge?
Efteråret er en tid hvor snotnæser for alvor trænger sig på, og inden længe begynder kulden for alvor at bide. Heldigvis kan vi her i familien se frem til en tur øst på mod varmen og d-vitamin, men indtil da klæder vi os godt på med en masse vitaminer i forklædning som grøntsagsjuice. For vores nye juicer er ankommet, og hvor er det bare en fremragende maskine.
Og jeg skylder jer en tak, for det var var jo egentlig jer der rådgav mig. I var stort set alle enige da jeg spurgte, så valget faldt på en Witt by Kuvings C9600 whole slowjuicer.

hvilken juicer skal man vælge?Vi har tidligere haft den slags juicer som man kalder en saftcentrifuge. En Philips Easyclean, som trods navnet er mere besværlig at rengøre end vores nye juicer. Forskellen udover prisen er desuden, at iltningen af juicen er større i en saftcentrifuge og derved går flere vitaminer tabt når juicen presses. Sammenlignet med vores Witt by Kuvings juicer, synes jeg den er et skrummel og så skal det vel også nævnes, at den gik i stykker efter 4-5 måneder. Derfor var vi på udkig efter en ny af bedre kvalitet, der kan holde til at blive brugt flere gang om ugen.
Witt by kuvings C9600 er i et andet prisleje, men man får også en juicer af langt bedre kvalitet. Den er fylder mindre og er en pæn maskine efter min mening, hvilket betyder at den hjemme hos os står fremme i køkkenet. En vigtig faktor, for skal vi tage den frem fra skabet hver gang der skal juices, så får vi den ikke brugt.

Witt by kuvings C9600 3979,- hos med24.dk

Som jeg skrev i mit indlæg ‘At få børn til at spise flere grøntsager‘, så er Amilia også glad for juiceren. Så glad at hun her til morgen pegede på den, da jeg stod og lavede hendes morgenmad. Forleden lavede jeg gulerod, broccoli og spinat juice, og hun drikker det med lynets hast, også selvom der ikke er frugt i til at søde det. Jeg synes det er et super supplement til de grøntsager vi ellers giver hende, for dem kan hun godt rynke på næsen af når de serveres på en tallerken.

Jeg eksperimenterer og freestyler en del når jeg juicer. Men derfor skal i da ikke snydes for to opskrifter, som i kan tage udgangspunkt i. De er blevet delt med jer før, men nu får i dem altså igen da de stadig er skønne.

DEN GRØNNE (1 glas)
80 gram spinat
2 æbler
1/4 citron

DEN RØDE (1 glas)
2 rødbeder
2 store gulerødder
2 æbler
1/2 citron
evt 1 cm ingefærrod

hvilken juicer skal man vælge?

4 kommentarer

 • HS

  Hej Mette! Beklager det off-topic spørgsmålet, men vil du anbefale Bobles produkterne som du i din tid modtog? 🙂 har en søn på 3 måneder og kan ikke finde ud af om det er pengene værd, eller om man sagtens kan leve uden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Vi har brugt bobles produkterne siden vi modtog dem. Indtil for nogle måneder siden har det dog været mig der har opfordret til leg på dem. Men nu er interessen helt enormt stor fra Amilias side. Hun kravler rundt på det hver eneste dag. Stiller jeg en forhindringsbane op, så kan vi bruge hele dagen på det. Hun løber hen for at tage mig i hånden (da hun endnu har brug for hjælp til at balancere på det. Derudover sidder hun rigtig meget på det, altså bruger det til en ‘skammel’. Hun er også begyndt at løfte rundt på det, og synes selv hun er ret sej kan man se. Vi har sat det på ønskesedlen her til jul, for jeg ser mange muligheder i det. Rullebrættet er virkelig også et stort hit, og blev det som noget af det første. Kræver dog hjælp fra en voksen, og at det stilles væk hvis man ikke lige har et øje på hende. Så selvom produkterne i sin tid var en gave, så synes jeg helt oprigtigt at de er skide gode. Jeg har lige købt billetter til deres ‘bedste-og-mig’ bobles tour hvor de kommer forbi bl.a i Silkeborg. 260,- for 1 time mener jeg (ret dyrt, men jeg kan allerede se for mig hvor sjovt hun får det).

   Nu du har bragt det op, så tror jeg at jeg vil lave et indlæg hvor jeg kan fortælle lidt om vores oplevelser med det.
   Rigtig god søndag og så håber jeg svaret kan bruges 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • HS

   Tusind tak for dit svar Mette, det kunne jeg helt sikkert bruge! 🙂 tror også jeg melder mig til deres arrangementer, så jeg kan få noget inspiration til at lege på dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Jeg glæder mig i hvert fald også til at komme afsted 🙂
   Håber i får en god oplevelse med det.
   Rigtig god aften

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

6 tips til den nybagte mor der vil træne