It's not about fitness

Hverdagsoverskud + Vind et halvt års forbrug af V6

IMG_7712IMG_1097IMG_1110

Mange af mine morgener ligner hinanden. Jeg er et A-menneske og vågner mellem 06-07 hver dag. Ligger jeg i sengen længere tid bliver jeg doven. Derfor står jeg glædeligt tidligt op og gerne så jeg har god tid til at klare mine morgenrutiner.

Har jeg ekstra tid bliver yoga prioriteret højt. Det giver mig en enorm følelse af velvære og overskud til resten af dagen. Yogaen kunne også erstattes med en løbetur. Løber jeg om morgenen er det altid i et forholdsvis langsomt tempo. Jeg løber ikke efter at opnå en bestemt distance på tid, jeg løber bare derud af så lang tid jeg nu har lyst. Løb på den måde virker som en slags meditation.
Både yoga og løb fra morgenstunden er med til at holde mit humør og overskud højt resten af dagen.

I bund og grund handler det om, at have det godt med sig selv. Lige såvel som når man spiser sundt eller føler sig lækker i et outfit. Vand og V6 tyggegummi er to ting jeg altid har med på farten. Uanset om jeg har en kaffeaftale med veninderne, er ude at spise med kæresten eller på vej til et møde. At have frisk ånde er vigtigt for mig, da det modsatte kan gøre mig forlegen eller genert.

V6 lover desuden 6 ting:

 • Forfriskende smag
 • Renere tænder
 • Er et supplement til tandbørstningen
 • Sukkerfrit tyggegummi bidrager til at neutralisere plaksyrer
 • Plaksyrer er en risikofaktor for udvikling af karies
 • Er et supplement til daglig tandpleje

 

Nu kan du vinde et halvt års forbrug af V6 tyggegummi. For at deltage skal du kommentere på hvad du giver dig til, når du har ekstra tid i hverdagen. Gør du noget godt for dig selv? Går en lang tur, hygger med din søster, læser blogs, træner?
Vinderen trækkes d. 25 august.

Sponsoreret i samarbejde med V6

117 kommentarer

 • Karoline

  Når jeg har ekstra tid i hverdagen, laver jeg et “hjemme-spa”, hvor jeg får ordnet mine fusser. Det er virkelig lækkert med rene, velplejede fødder, og jeg hygger mig ofte med en god film, i mens jeg ordner dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai B. M.

  Når jeg har ekstra tid i hverdagen, så slapper jeg af – HELT af. Det vil sige at hverken computer, fjernsyn eller mobil er tændt. Så lader man langt hurtigere op og bliver mere frisk i hovedet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna Kjeldsen

  God tid er for mange en mangelvare. Men mangt hen ad vejen handler det om prioriteter.
  Når jeg har god tid laver jeg en god omgang yoga, tænker mere over hvad jeg spiser, får lavet lækkert mad og ikke mindst bagt en masse. Det er for mig lig med velvære.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Ekstra tid i hverdagen er her lig med “mig-tid”, hvor jeg får koblet 100 % fra og får ladet “batterierne” op. Da jeg desværre ikke må træne – hvilket førhen var min “mig-tid” -, sætter jeg først og fremmest stor pris på at gå en lang tur alene og bare give tankerne frit løb. Derudover bruges ekstra tid i hverdagen også på ekstra kærestehygge og tid med familie og venner. Ekstra tid i hverdagen er er en vigtig del af min hverdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Rübner Petersen

  Når jeg har god tid, så laver jeg to helt forskellige ting. Enten så løber jeg eller også så slapper jeg af med en god serie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Pedersen

  Når jeg har god tid, kan jeg godt lide at slappe af i min seng med netflix ellers kan jeg godt lide at bage. :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Balslev

  Når jeg har ekstra tid, så bruger jeg den ofte på at bage eller læse en god bog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene R. Petersen

  Jeg er sammen med min familie, og jeg nyder det. Vi hygger rigtig meget, og har det bare super godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Rübner

  Når jeg har ekstra tid, når jeg ikke spiller håndbold eller løber, så er jeg sammen med min familie, mine veninder og min dejlige kæreste – man skal jo have god smag i munden når man er i et forhold! Jeg går rigtig meget, og jeg mødes tit med min veninde midt i byen, hvor vi så går en rigtig lang tur med vores hunde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Når jeg har ekstra tid i hverdagen, bruger jeg den oftest på at slappe af og forkæler min krop med en lækker body scrub, ansigtsmaske eller en fin lak på neglene:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzie Laura

  Når jeg har ekstra tid i min hverdag tager jeg mig et laaangt bad får plejet min hud, ordnet negle.. laver noget god mad, som kan tage lidt tid.
  Ellers går jeg en lang tur med glad musik i ørerne rundt om søen og lader tankerne vandre..
  Jeg har i forvejen et stort forbrug af V6, så det ville være den bedste gave at få! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  vi har 3 børn og fuld fart på hverdagen og få den sags skyld også weekenden, men vi finder tid til vores begges træning hver dag☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille L

  Når jeg har god tid, tager jeg musik i ørerne og går en lang tur langs Gudenåen. Det er så skønt og giver mig en helt vildt god følelse indeni 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Når jeg har ekstra tid i hverdagen finder jeg kogebogen frem. Jeg elsker at eksperimentere med nye retter i køkkenet og samtidig lytte til noget god musik, så man kan fyre de forbudte trin af på køkkengulvet! Hvis vejret er godt går jeg en lang tur med min hund, hvor jeg virkelig føler man kan få renset ud :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Når jeg har lidt ekstra tid i min hverdag ELSKER jeg at ordne mine fødder jep! Et lækkert fodbad, file hårdhud og lægge nyt neglelak –
  Gerne med en god serie i fjernsynet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er et rigtig hyggemenneske, men min træning er alfa omega for mit velvære! Når jeg skal forkæle mig selv tager jeg en times hot-yoga, prøver et nyt hold i fitness, eller løber en tur rundt på volden i København. Jeg elsker at bryde mit ellers højt elskede mønster – så når jeg har ekstra tid prioriterer jeg at gøre noget nyt og andet end jeg plejer! Derudover er jeg nok tyggegummi-afhængig. Og denne konkurrence ville sponsorere mit misbrug <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Når jeg har ekstra tid i hverdagen, bruger jeg den på en løbetur, ekstra træning, læser en bog eller går en tur med en veninde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Når jeg har ekstra tid i hverdagen hygger jeg med mine veninder. Vi går ture, drikker kaffe eller hvad vi ellers finder på.
  Jeg er helt vild med tyggegummi, og har det altid med mig på farten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Engelund Christiansen

  Jeg har også altid V6 på mig, jeg kan ikke leve uden.
  Når jeg har ekstra tid i hverdagen bliver den brugt på veninder eller en lidt længere løbetur 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når jeg har ekstra tid hverdagen elsker jeg at gå en tur med min hund, øve mig i at lægge makeup, eller bare gøre ting som jeg ikke når i hverdagen, at se en god serie på Netflix fx. Dét er rigtig afslapning og ikke en del af mine daglige rutiner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym07

  Som oftest foretager jeg mig tid sammen med venner/familie eller læser bøger. -Eller jeg maler i de nye “stress af” malebøger da kreativitet for mig er forbundet med hygge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Beck Gaarde

  Jeg forkæler mig selv med en god hård omgang træning, hvor jeg så, hvis jeg har lidt ekstra tid, laver lækker mad klar til efter træning. Denne konkurrence er perfekt til mig, da jeg altid træner med tyggegummi, haha, så det vil være perfekt at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kathrine

  Når jeg har ekstra tid derhjemme går jeg enten en lang tur, tager et dejligt karbad, træner eller bager noget lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg kører hele min bloglovin feed igennem – med kaff’ i den ene hånd og en kanelsnegl i den anden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Navi

  Når jeg har tid til overs får jeg samlet op på alle hverdagens løse ender. Når alt er ordnet går jeg en lang tur, går hjem og tager mig et langt bad og slapper af med Netflix eller andet bagefter. Det kan være i selvskab med mig selv, kæreste eller kære mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fugl

  Ekstra tid giver blandt andet ekstra træningstid med sauna/dampbad bagefter :67: eller noget fantastisk veninde-tid :102:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ekstra tid giver blandt andet ekstra træningstid med sauna/dampbad bagefter :67: eller noget fantastisk veninde-tid :102:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Risum

  Uh.. Når jeg endelig har ekstra tid går jeg en rigtig lang tur eller hundeskoven med min hund eller finder en god film at se, der er så sjældent der er tid til det, med en masse arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Med 3 børn så er det ikke fordi der dumper ekstra tid ned i turbanen, men jeg pririotere at træne et par gange om ugen – holder mig lige som i gang 🙂 Udover det så kan jeg godt finde på at gå en lang aftentur med ungerne rundt om søen i nærheden – det virker dejlig afslappende på os alle <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Når jeg har ekstra tid i min hverdag bruger jeg den på mig. Hverdagen er så hektisk og travl at jeg elsker at have et øjeblik for min selv, enten til at tage et langt bad, ordne negle eller bruge tid til at surfe rundt på internettet. Bare det at min hjerne kobler af giver mig overskud til mine aftale.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Vistesen

  Mig-tid bruger jeg på at se serier eller træner sammen med min søde kæreste. Udover det træner jeg håndbold både selv, men jeg træner også et herre senior hold. Jeg ELSKER mig-tid ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefanie olesen

  Når jeg har lidt ekstra tid, bruger jeg den på at gå en lang og hyggelig tur med min dejlige vuf.og sørger for at få hygget ekstra om hende med masser af leg og kærlighed.
  I en travl hverdag kan der ofte kun være plads til Alm.gå ture og putning, så når den ekstra tid byder sig bruger jeg en masse energi på hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det allerbedste jeg ved er træning, så når jeg har lidt ekstra tid betyder det for mig tid til en længere og bad ass træning – der findes intet bedre. Der er dog alligevel heller ikke dårligt at slippe tankerne, ligge sig i sengen og se et par afsnit af en yndlingsserie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg går en rigtig lang tur, gerne flere timer, i noget skøn natur. Jeg elsker at gå i skoven eller ved stranden. Det er godt for både krop og sind 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jessen

  Træning, sund mad og magasinlæsning! Ahhhh 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samantha

  Jeg hygger med at se lidt serie, gå en tur eller læser blogs og surfer rundt på nettet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Jensen

  Når jeg har ekstra tid i hverdagen, bruger jeg den på mig selv. Har en travl hverdag med arbejde og træning. Så når der endelig er en time i ny og næ, tager jeg endten et langt bad med ansigtsmasker og hår kur. Jeg kan også finde på ay lave fodbad, og se en tøseserie i fjernsynet.
  Det handler om at koble fra, og ikke at tænke for meget 🙂

  Har også altid tyggegummi på mig, da jeg heller ikke kan klare dårlig ånde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah larsen

  Min dyrebare fritid bruges sammen med min søn. kolding legepark er et stort hit herhjemme og ellers bare noget, hvor vi kan blive lidt aktiveret. ingen af os kan slappe af på traditionelvis. afslapning for os er at være på farten og være aktiveret 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Eftersom jeg pt har sabbatår, oplever jeg ofte at have ekstra tid i hverdagen. Den tid bliver bl.a. brugt på mig-tid, træning og hygge med veninderne, men samtidig også på at hjælpe min mor derhjemme med at holde huset rent, så hun ikke skal tænke på det, når hun kommer hjem efter en lang arbejdsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel

  Træning, gåture, Youtube,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Når jeg har lidt extra tid i hverdagen, så starter jeg morgen med at stå tidligt op (vågner altid tidligt). Smutter en tur i skoven og går en laaang tur med min hund. Ellers kan jeg godt lide at udfordre mig i køkkenet med lækre opskrifter, som så kan nydes sener med en omgang trænings relateret læsning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bækgaard

  Lækker præmie!
  Er dybt afhængig af især V6, og som du, Mette, skriver, så er det altid rart at have en frisk ånde.
  Når jeg har noget ekstra tid i hverdagen, sørger jeg for tid til mig selv. Det kan enten være med yoga i det lokale fitness center, eller bare ren afslapning på sofaen. Så længe det er noget der kan koble mig fra studierne, så kan alt bruges. Jeg lytter ofte til en trance-optagelse, som jeg har fået lavet, som renser sindet fuldstændigt. Dét er velvære.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid V

  Lækker præmie
  Når jeg har god tid i hverdagen tager jeg det bare stille og roligt og (forsøger) at stresse af med en lang gåtur.
  Hvis jeg ikke har behov for at stresse af snupper jeg en længere løbetur, hvor tankerne får frit løb og sætter gang i en alternativ stress i form af al for mange ideer til, hvad jeg kan lave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en lækker præmie – jeg er afhængig af tyggegummi, så det vil være fantastisk at vinde. 🙂
  Når jeg har ekstra tid i hverdagen, nyder jeg at vågne af mig selv uden vækkeur, morgentræne og tage et varmt, langt bad. Det er skønt bare at tage sig god tid og ikke skulle nå noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole Frederiksen

  Når alt træningen er overstået om morgenen, bruger jeg ekstra tiden på madprogrammer og playstation4-spil – simple as that 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Når jeg kommer hjem fra arbejdet laver jeg sund og nærende kost til min kæreste og jeg. Efterfølgende står den på en god omgang styrketræning, som er dejlig afstressende for os begge.
  Derudover har jeg dagligt kundekontakt, og bruger derfor ofte tyggegummi, da god ånde gør en mere repræsentabel samt øger koncentrationen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Når jeg har ekstra tid til hverdag, elsker jeg at bruge tiden på mine elskede bedsteforældre som altid sætter pris på at få besøg. Ellers elsker jeg at hjælpe mine forældre med havearbejde 🙂 det giver overskud og gør mig glad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Jørgensen

  Når jeg har ekstra tid, så elsker jeg at slappe af med min familie, elsker at gå lange ture ved stranden eller i skoven, og hvis jeg har endnu mere tid, så elsker jeg at forkæle mig selv eller min mor med et lækker boblebad, ansigtsmaske og nyt neglelak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie B

  Når jeg har lidt ekstra tid og overskud i en hverdag fyldt med skole, lektier, venner, familie, arbejde, sport osv., begiver jeg mig ud i køkkenet. Her kan jeg sætte hjernen (relativt) fra, og lade tankerne flyve hvorhen de nu vil. Imens kan jeg bage fx noget lækkert til madpakken eller kreere en morgenmad, jeg kan glæde mig til at stå op til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Antonsen

  Jeg er typen er altid har tid til træningen, men hvis jeg har ekstra tid i hverdagen “leger” jeg mere med/under min træning og/eller løber en tur inden morgenmaden eller efter skole. Derudover bruger helst også gerne tid på at tage ud og spise med mine veninder som er svære at nå til en travl hverdag med studie, job og træning 🙂
  Fed konkurrence! Har et umenneskeligt højt forbrug af tyggegummi :sweat_smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Når jeg har ekstra tid i hverdagen elsker jeg at lære et nyt klaverstykke og få musikken til at gøre mig afslappet eller at tage en tur i fitnesscenteret og få svedt hverdagens stress ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elly

  En gåtur i skoven med hunden er det bedste at bruge ekstra tid på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Lige for tiden, hvor vejret viser sig fra sin bedste side, bruger jeg den tid, jeg kan, på at ligge på min altan, hvor jeg samtidig læser blogs og bøger og træner om aftenen eller morgenen. Ekstra tid prioriterer jeg også på at se mine venner og familie <3 Og madlavning ej at forglemme 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas

  Bruger fritid på at løfte vægte – alle tanker fra arbejde forsvinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Bruger ekstra tid til at sidde med at magasin og en kop kaffe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Dejlig inspirerede blog at first.

  Selvforkælelse; som kan indebærer alt fra gåtur, boblebad, afslapning med læse af blogs er hvad overskudstid bliver brugt på, familien og venner prioriteres – så det er fast inventar ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Brøndum

  Når jeg har ekstra tid i hverdagen, bruger jeg den blandt andet på familien, gåture, træning, forkæle mig selv med et langt bad, bodyscrub, barbering, hårkur. Lækre cremer og neglelak. Krydser fingre og håber jeg er heldig at vinde den lækre præmie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min ekstra tid i hverdagen bruges til mine veninder eller motion. Ofte blander jeg de to ting sammen, så jeg motionere med mine veninder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det er meget forskelligt, hvad jeg laver når der er ekstra tid i hverdagen. Det afhænger meget af situationen, dagen og humøret synes jeg, og det er vel egentlig meget rart! Nogle dage sætter jeg mig i solen, eller under dynen, med en god bog og en smoothie – det er noget af det bedste! Andre dage går jeg en tur, men de bedre dage, er dage hvor jeg finder på noget totalt skørt og sjovt med mine venner! Jeg laver hvad end der virker for mig, og hvad end jeg lige har lyst til, og det er skønt! ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sis

  Når jeg har ekstra tid i min hverdag, gør jeg lidt ekstra for mig selv og min kæreste. Jeg elsker at forkæle både ham og mig, og det bliver han især glad for efter en lang arbejdsdag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete Kock Hansen

  Jeg target i svømmehallen meget tidligt om morgene, så jeg stort set har bassinet for mig snev. Giver den fuld gad i 1 time eller mere. Når eneste fokus er kontinuerlig og rolig vejrtrækning, så er det nærmest meditation. Du føler dig helt alene i vandet, og dine tanker er “ingenting”. Derefter forkæler min krop med sauna, skrub, hårkur og velfortjent morgenmad. Elsker virkeligt de her morgener.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete Kock Hansen

  Jeg target i svømmehallen meget tidligt om morgene, så jeg stort set har bassinet for mig snev. Giver den fuld gad i 1 time eller mere. Når eneste fokus er kontinuerlig og rolig vejrtrækning, så er det nærmest meditation. Du føler dig helt alene i vandet, og dine tanker er “ingenting”. Derefter forkæler min krop med sauna, skrub, hårkur og velfortjent morgenmad. Elsker virkeligt de her morgener

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Bidstrup Andersen

  Med ekstra tid i min hverdag sørger jeg for, at priotere mine medmennesker højt! Jeg ved intet bedre end, at sidde og hygge med familien og gå nogen gode lange gåture (MED) v6 tyggegummi i munden oveni selvfølgelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Når jeg har ekstra tid, tager jeg et ekstra lang bad med body scrub, ansigtsmaske og hårkur med stearinlys og god musik 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine julie

  Hvis jeg har ekstra tid i min hverdag, elsker jeg at tage musik i ørene og gå en lang tur i denne skønne natur vi har omkring os.
  Ellers laver jeg en aftale med min skønne veninde, så løber vi en tur eller tager ned og går en tur ved stranden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Når jeg har ekstra tid i min weekend gør jeg ofte rent og får trænet, så jeg efterfølgende, med god samvittighed, kan smide mig i sengen med et par lækre snacks samt en serie på Netflix 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacqueline Mathilde

  Når jeg har lidt ekstra tid i hverdagen, er det på med gummiskoene og ellers er jeg på vej ud i skoven. Med en lang skovrute foran mig, får jeg luftet tankerne og slappet helt af. Intet er bedre når man er stresset, end en gåtur i skoven!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Det kan variere meget hvad jeg gør når jeg har ekstra tid i hverdagen. Det vigtigste må være jeg gør hvad jeg har lyst til og er tilstede i nuet. Et eks. kunne dog være at bage en kage og nyde den sammen med familien, hvilket kombinere to vigtige ting (for mig), nemlig noget lækkert til ganen og kvalitetstid med mennesker der står mig nær 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Bonnichsen

  Har jeg ekstra tid i hverdagen, bruger jeg den ofte på, at lave diverse sunde snacks, som jeg kan have med på farten. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har jeg ekstra tid i hverdagen slår jeg mig ned på sofaen med en god serie 🙂 Det er så sjældent, at jeg har tid til det, så det er ren luksus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Efter en lang dag med skole, træning og lektier. Sætter jeg mig gerne tilrette i sofaen med min dyne og en kop the og ser en serie Det er min ynglings beskæftigelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vågner gerne tidligt, så den ekstra tid bruger jeg på at smutte i fitness, der er intet som at starte dagen med en god spinningstime 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Kerstine

  Som nybagt mor er tiden under lurerne hos lille musen alletiders til mor-alene-tid. Fødderne op, ud på altanen og måske en god bog! Der er ikke tid til de større ting Men selv fem minutters frirum er nok!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Sørger for at komme udendørs og få en masse frisk luft, gerne i selskab med en veninde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J. Marie

  Jeg træner for at koble af og få det bedre med mig selv. Det giver mig selvtillid.
  Men hvis der er noget andet jeg virkelig elsker, men jeg desværre sjældent har tid til, er det at fordybe mig i en rigtig god og spændende dyb bog. Jeg ved godt det måske virker lidt enspænder agtigt. Men jeg forsvinder helt væk og glemmer tid, sted, bekymringer, ting jeg burde have gjort men ikke nåede, arbejde og alt det stressende i en hverdag.
  Jeg tror faktisk jeg vil sætte tid af til at læse i dag! Hey , tak for det (; Det fik mig lige til at tænke over hvor meget jeg savner det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Nielsen

  Hej 🙂
  I min hverdag arbejder jeg i butik, hvor man møder mange kunder, derfor bruger jeg V6 efter være pause.
  Personligt kan jeg godt lid at min kalderner er fuldt med en masse ting som skal ske eller venner og veninder der skal ske, men en ting er vigtig for mig at få ind i min hverdag og det er træning som gøre at jeg har en masse oversku til at alt hvad der sker i ens hverdag. Men hvis jeg virklige skal slappe af og nyde tiden med mig selv, tager jeg et langbad og tager badkøben på og læser en god bog elle ser en god film, men dette sker i vinterperiode om sommer er det godt med en tur i sommerhus og slappe af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvis jeg har god tid, elsker jeg at løbe en lang tur, bruge lang tid på at handle og derefter gå i køkkenet og lave god mad og bage og hygge sammen med mine veninder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dinah Louise

  Hvis jeg er heldig nok til at have god til f.eks. om morgen så forkæler jeg mig selv med rigtig god morgenmad (grød, pandekager eller skyr med topping), og høre musik inden studiet kalder. Det gør jeg lige har 50% mere energi til at klare dagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg elsker at lave god mad og have ekstra tid til træningen. Lige som de fleste nyder jeg også en god serie jeg skal bare passe på, for hvis jeg først starter, kan jeg ikke stoppe igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Når jeg har ekstra tid på en hverdag, lytter jeg til min krop og mærker efter, hvad den har brug for – om det er mere søvn, at slå tankerne fra i form af en løbetur eller at være sammen med familie eller venner. Det giver mig ekstra energi og glæde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Når jeg har god tid pakker jeg studiebøgerne væk og sætter en god serie eller film på i selskab med mig selv. I en travl hverdag hvor studiet, studiejobbet, madlavning, familie og træning fylder en del er det dejligt bare at slappe af på sofaen med en god bog eller film. På den måde lader min krop op til en ny dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aja

  Jeg er eliteatlet og træner typisk to gange dagligt. Oftest står jeg op kl.7, laver havregrød og træner kl.9 og igen kl. 16. Det betyder, at når jeg en sjælden gang imellem har en morgen uden træning, så har jeg god tid til ligesom dig at lave 15-20 minutters yoga/udstrækning, drikke en stor kop grøn te og mærke den lettende og afstressende følelse i hele kroppen. Hvis jeg er ekstra god får jeg ordnet vasketøj og støvsuget eller lignende – når lejligheden og tøjet er rent bliver der også ryddet op i mit hovede så jeg kan stresse af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Ravn

  Hvis jeg har ekstra tid om morgenen, så nyder jeg bare at få ryddet op over det hele og gjort rent. Elsker følelsen af at jeg har været fysisk aktiv på denne måde, da jeg giver den gas alle vegne og så derudover have følelsen af et rent hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg dyrker næsten altid motion, når jeg har tid til at give mig til, hvad jeg har lyst til. Hvad enten det er en gå- eller løbetur i skoven. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Når jeg har ekstra ekstra tid i hverdagen starter jeg morgenen med at lave omelet for derefter at tage op i fitness og træne Det gør bare min dag så mange gange bedre og giver mig mere overskud til at klare hverdagens stress og fristelser Til de dage hvor der er fristelser bruger jeg V6 til at slippe af med den søde tand, så jeg kan nå mine mål

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hvis jeg har ekstra tid i hverdagen forsøger jeg at forsøde min families liv enten ved at besøge mine bedsteforældre eller gøre noget særligt for min mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvis jeg har tid til overs bruger jeg det på at få ordnet nogle af de ting, som jeg måske ikke har overskud til i en travl hverdag, så som oprydning eller andet praktisk. Når det så er overstået slapper jeg af med de mennesker jeg holder af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Intet bedre en ekstra tid om morgenen, jeg laver gerne en omgang ekstra lækker og sund morgenmad og nyder morgenstunden med min kæreste – ingen bedre start på dagen end morgenhygge med kæresten efterfulgt af en god og svedig træning
  V6 tyggegummi kan redde enhver dårlig ånde og ikke mindst den søde tand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hansen

  Hvis jeg har ekstra tid bruger jeg den oftest på at ringe rundt til familien og snakke med dem. Det er virkelig skønt, for de bliver så glade og jeg føler, at jeg selv får meget igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Intet bedre en ekstra tid om morgenen, jeg laver gerne en omgang ekstra lækker og sund morgenmad og nyder morgenstunden med min kæreste – ingen bedre start på dagen end morgenhygge med kæresten efterfulgt af en god og svedig træning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika Birring Bell

  Når jeg har ekstra tid i min hverdag, koncentrere jeg mig lidt ekstra om mig selv, min kæreste og min hund – og selvfølgelig træning :relieved:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania

  Hvis jeg har ekstra tid på en dag, så bruger jeg den 100% på mig selv! Det kan enten være at gå en tur hvis vejret er dejligt, at gøre lejligheden ren (jeg ELSKER et rent hjem), at tage et langt bad med forkælelse af huden og mit sind. Jeg har endelig lært at nyde min Tania-tid, og ved nu hvor sundt det er for sindet at kunne være alene og NYDE det! :). Tyggegummi er sjovt nok også altid en ting som er min taske når jeg går udenfor døren – har det været i mange år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Taulan Nielsen

  Når jeg har ekstra tid i hverdagen, lægger jeg enten neglelak eller ligger og ser Netflix! Netflix er altid en lifesaver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nielsen

  jeg er som regel god til at få prioriteret mig-tid ind i en travl hverdag, og vægter netop dét at være alene og koble fra rigtig højt, da jeg ellers mister overskud. i hverdagen er det som regel aftenens træning og diverse blogs og instagram, som bliver prioriteret. desuden er det enormt vigtigt for mig, at jeg føler mig feminin til daglig. derfor sørger jeg altid for at jeg i weekenden har tid til en “hjemmespa” hvor krop og negle får den helt store tur 🙂 og så har jeg sjovt nok som du også selv beskriver det ALTID en pakke tyggegummi på mig. jeg frygter lidt den dårlige ånde, selvom jeg faktisk aldrig får nogle bemærkninger om det, nok fordi jeg altid tager et stykke tyggegummi efter hvert måltid 🙂 men alt i alt er det enormt vigtigt for mig, at føle mig feminin og jordnær i en ellers travl hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Når jeg har lidt tid til mig selv, udover min træning. Så er jeg tit sammen med nogle venner eller veninder hvor vi evt. Shopper, er på cafe eller bare være sammen og snakker..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Funder Heinsøe

  Når jeg har lidt tid til overs og har energien, så løber jeg gerne en tur langs smukke Gudenå i Randers og ellers bruger jeg bare min tid med mine dejlige veninder, på hygge derhjemme med lidt oprydning eller afslapning til en god film! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Når jeg har hverdagsoverskud, gør jeg faktisk de samme ting som dig. Mine morgener er min hellige tid og en god morgen betyder en god dag, ligesom en travl og forhastet morgen, ofte efterlader et aftryk på resten af dagen. Derudover bruges overskuddet til at spille klaver og læse bøger. I sær at læse, har altid haft samme mediative effekt, som netop løbeture og yoga, på mig. Jeg krydser fingre. Ps rigtig fin video (og sød hund)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Hedegaard Jensen

  Når jeg har lidt tid til mig selv, udover træning, så bruger jeg tit min tid på at være sammen med min kæreste eller mine veninder. Og når der er godt vejr, så bliver det nogle gange til en lille gå tur ude i skoven eller bare ligge og nyde solen ☺️ Yoga kunne være en mulighed hvis jeg kunne finde en god dvd, så jeg kan gøre det der hjemme, det får man til at slappe af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Når jeg ikke studerer, tager jeg tager til yoga og saunagus med min mor, så ofte jeg kan. Hun har kræft i knoglerne, og derfor er yogaens milde øvelser med til at bevare styrken i hendes krop. Det er en fantastisk tid, som jeg værdsætter meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Når jeg får mere tid så vil jeg bruge tiden på at forkæle min kæreste. Jeg vil også tage mig ud på en længere løbetur end jeg plejer og presse mig selv 🙂 et halvt års forbrug ville være fantastisk for mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Når jeg endelig har lidt ekstra tid i hverdagen, prøver jeg at komme ud med veninderne eller ser en god film 🙂 det er et godt afbræk fra de travle timer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Isabella Brandt karlsson

  Jeg træner, tager et dejligt fodbad, ligger en ansigtsmaske eller læser en god krimi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie Mårtensson

  Jeg ELSKER morgener med ekstra tid, så skal man ikke stresse og man kan nå at bearbejde nattens hændelser i drømmeland.
  Det at man kan SÆTTE sig ned og nyde sin morgenkaffe samt morgenmad. Jeg elsket også at bruge det ekstra tid på at få hele kroppen smurt ind i creme efter badet hvilket jeg sjældent har tid til da det skal tørre inden tøjet skal på osv. Morgener med ekstra tid er de bedste – andre gange sidder jeg bare og kobler af.
  ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Veng

  Jeg træner… det er der hvor INGEN andre end migselv kræve noget af mig… Forventningerne er helt mine egne og input/output styerer jeg selv i indsatsen!
  Jeg er mor til 2 på hhv 7 og 18 år og de behøver mig begge – træningen er mit frirum og der hvor mit hoved tømmes og jeg lader op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det er meget vigtigt for mig at få ordenligt mad i løbet af dagen, og hvis jeg har travlt, bliver det ikke altid sådan. Derfor er det skønt at have ekstra tid i hverdagen til at tulle rundt i madforretninger og give mig god tid til at købe ind til dagens måltider. Dernæst skal den ekstra tid selvfølgelig også bruges på at tilberede den lækre mad! Det gør både mit sind og min mave glad – ingen stress, men bare nyde processen og maden.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paulina

  Jag springer gärna en runda ute i solen på morgonen, händer även att jag tvättar/städar och promenerar långa promenader med min hund

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Når jeg har ekstra tid i hverdagen, så bruger jeg den sammen med min kæreste. Vi går enten en tur i skoven eller kører en tur i bil uden nogen destination, for at de hvor vi ender. Nogle gange kan vi godt komme til at sidde med hver vores telefon derhjemme, så det er rart med noget kvalitetstid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Har jeg ekstra tid , så bruger jeg det på min datter. Da vores hverdag er presset med studie og træning. Så er der ikke altid plads til den ekstra hygge og nærvær som jeg savner på de lange dage. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Bendixen

  Hvis jeg har ekstra tid i hverdagen, bruger jeg den på træning. I stedet for at træne i mit sædvanlige center, tager jeg en ekstra lang cykeltur ud til et større center, hvor de har større udvalg af holdtræning fx crossfit og trx. Jeg elsker virkeligt disse hold!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Min ekstra tid i hverdagen afhænger meget af hvad jeg har af planer. Lige pt går jeg i 3.g og planlægger at flytte hjemmefra efterfølgende, så min ekstra tid bruges på hygge med min forældre og søskende <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Sommer

  Når jeg har ekstra tid i hverdagen – bruger jeg den på mine 3 børn. Som regel nupper jeg dem med udenfor til leg eller vi går en god lang tur med vores hund. En gåtur giver så god anledning til en god snak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Når jeg har ekstra tid i hverdagen træner jeg igennem efterfulgt af afslapning med en god serie – jeg nyder også, at løbe og gerne i godt selskab med en veninde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Det er ret forskelligt hvad jeg laver hvis jeg pludselig har ekstra tid. Idag blev det til en grundig rengøring i soveværelset. Ellers bliver det gerne en ekstra lang gåtur med mine hunde eller jeg tager mig tid til mig selv ved at meditere . 🙂 det kommer nok an på hvad mit overskud /energi neavue siger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Damkær

  Når jeg har ekstra god tid, så besøger jeg ofte min søster, da jeg nyder at tilbringe tid med hendes datter Mathilde ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Aarslev

  Når jeg har ekstra tid i hverdagen bruger jeg det på kvalitetstid med mine veninder. Gerne med en lækker hjemmelavet middag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Medina Sunesen

  Når jeg har ekstra tid om morgenen så laver jeg et lækker måltid morgenmad, tager et langt bad. Står tidligt op og tager i fitness eller som idag, går jeg en tur i skoven med min bedste veninde og hendes søn og fodre ænder og leger på legepladsen. At være ude i det fri – giver god energi ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Maabjerg Nielsen

  Hvis jeg har ekstra tid i hverdagen og overskud til det, giver jeg mig altid til at bage eller lave noget mere lækkert mad. Dette kunne være hjemmelavede proteinbar, proteinpandekager eller blomkålspizza, som lige kræver den længere tid end man har i hverdagen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

It's not about fitness