Aldrig tilfreds i momentet

Hummel Cloe Tights

IMG_0870hummel cloe tights
YAY! Så er de populære hummel cloe tights tilbage på lager. De har længe været mine favorit tights, da jeg næppe tror man finder tights der er mere komfortable end disse. Jeg har lige været inde og bestille den sorte model, da jeg kun ejer den grå. Begge farver er dog kommet på lager igen og sælges til 250kr. Billigt for verdens bedste tights. P.s de er lavet i en lækker seamless kvalitet, så er du gravid som mig kan du sikkert sagtens bruge den størrelse du plejer at bruge. Mine er str. S. Begge farver og alle størrelser kan i finde her

4 kommentarer

 • Mette

  Er de grå squat venlige, og ikke gennemsigtige? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Det kommer lidt an på hvor meget ens bagdel fylder 😀
   De er ikke 100 % squat sikre, men det er tæt på. I hvert fald for mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Er du en str.34 eller 36 i bukserne normalt ift. at dine er str. S?? 🙂
  Jeg er nemlig selv højgravid og bruger normalt str.XS og er lidt i tvivl om hvad størrelse jeg skal bestille dem i, Kan de give sig meget? Har nemlig taget 23 kg på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   De kan give sig rigtig meget!
   Jeg er normalt en str 36 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Aldrig tilfreds i momentet