At gøre en kedelig salat spændende

Holder den hele dagen?

Annonce for Clinique
2b7fcd1d-3418-458e-a607-535de92ba464

Altså din mascara? Helene, min bedste veninde konstaterede forleden at jeg så træt ud. Uden at jeg egentlig var det – heldigvis (for mig) opdagede hun, at det var min mascara der havde sluppet vipperne, og  sad som en sort rande under øjnene. Det er altså ikke fedt, især ikke når man føler sig frisk. Så skal udseendet jo helst matche ikke?

Derfor har jeg fået mig en aftale med Clinique, om at teste deres ‘High Impact Lash Elevation Mascara‘. Og ikke desto mindre er jeg blevet lovet tre ting. Nemlig at den bliver på mine vipper, giver dem et løft og holder volumen hele dagen. Så ikke noget med pandeøjne, og mascara der drysser hele dagen, bum! Og for at teste den på bedst mulig vis, har jeg lavet en video fra min tirsdag. Her var jeg nemlig et smut i min ‘anden hjemby’ Aarhus, hvor jeg b.la sveder mere end jeg længe har gjort på 28 minutter…

e1975079-1430-44d3-ac3f-4a5e5834fd43

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

At gøre en kedelig salat spændende