@mettelyngholm

Hjemmetræning med TRX

FullSizeRender
Billede 11-02-15 16.26.48

Billede 11-02-15 16.27.14

Billede 11-02-15 16.28.30

Tilbage i 2014 var jeg på uddannelse i TRX Suspension Training. Siden da har jeg været glad for at kombinere TRX øvelser med min styrketræning med vægte. TRX’en udfordrer din core og flere muskelgrupper på én gang, uanset hvilken øvelse du springer ud i. Fordi mange muskler arbejder samtidig, vil du under en TRX træning opleve at pulsen bliver høj. Har man ikke et fitness center om hjørtnet, kan det være en rigtig god mulighed for at træne alligevel. Hele kroppen kan trænes og konditionen bliver også sat på prøve. Desuden kan du selv styre belastningen, altså hvor hårdt det skal være. Så uanset om du er nybegynder eller i top form, kan du få en rigtig god træning med TRX.
Her om foråret og om sommeren hænger jeg af og til TRX’en op udenfor. Enten i et træ i skoven eller en palme på stranden, når vi er i udlandet. Træner jeg indenfor kan den smækkes over en dør, under en trappe eller sættes op med en krog i loftet. Prøv at strikke dit eget TRX program sammen med nogle af øvelserne jeg viser i videoen. Du kan eventuelt lave 3 sæt x 10 gentagelser med 30 sek pause mellem hvert sæt. Jeg lover dig, det giver sved på panden. God træning og god fornøjelse! Videoen og billederne er ikke fra i dag, bare rolig jeg er stadig højgravid 😉
Hjemmetræning med TRX

3 kommentarer

 • Mette Dahlgaard

  Hvordan ved jeg om min TRX hænger i den rigtig højde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Damgaard

  Hej Mette.
  Jeg er lidt nysgerrig efter, hvor man kan købe en TRX og evt. hvor du vil anbefale, at jeg køber den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Mine trx er købt på activeaid.dk
   Der findes utrolig mange kopi produkter på markedet så pas på for de er ikke alle lige gode.
   Vil klart anbefale en orginal 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

@mettelyngholm