Prøv storytel gratis i 30 dage

Hjemmetræning med KO8 Slynge

IMG_2279 2
Siden jeg tog min uddannelse i TRX har jeg været ret forelsket i den. Både til hjemmetræning og til at supplere min træning med vægte i fitnesscenteret. Nu har jeg fået mig en ny slynge fra KO8, som er virkelig cool. Udover at fungere som en almindelig slynge  hvor man arbejde med kropsvægt, kan man her skifte den faste del af slyngen ud med elastikker. (Lidt svært at forklare, men i kan se mig gøre det i videoen). Der følger forskellige elastikker med til slyngen, så man kan vælge at køre med en enkelt eller flere på en gang for at skabe større belastning. Elastikkerne giver en helt ny række af øvelser man kan køre derhjemme. Efter træningen fik jeg også en ide om at sætte slyngen fast under døren, i stedet for over. På den måde kan man fx træne ballerne med kickbacks, ‘kabel dødløft’, biceps curls og meget mere. Det må jeg vise jer en anden dag. I videoen nedfor har jeg vist lidt øvelser til hjemmetræning med KO8 slynge. Både med og uden elastik.

8 kommentarer

 • Line

  Hvis man kun vil have en vil du så anbefale denne frem for TRX? Og hvad med kvaliteten af denne frem for TRX? 🙂 og tusind tak for nogle gode indlæg på bloggen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Line,
   Jeg troede jeg havde fået dig svaret, men jeg har vist snydt mig selv.
   Jeg synes TRX er en smule bedre af kvalitet, den virker mere robust i min optik.
   Til gengæld får man flere funktioner med en KO8 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Kan den købes i DK.. Syntes kun jeg kan finde engelske sider 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hvordan er kvaliteten sammenlignet med en trx slynge??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Jeg synes kvaliteten er rigtig god. Prisen ligger også på ca. 1100kr + porto, hvor en TRX ligger på priser fra 1549kr incl porto. Så der er ikke tale om en billig udgave af en slynge som man kan finde i Netto af og til.
   Nu har jeg ikke brugt KO8 slyngen over en længere periode endnu, men jeg kan give feedback igen om nogle måneder.
   TRX’en har jeg haft i flere år, den holder i hvert fald rigtig godt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Prøv storytel gratis i 30 dage