Bedste protein banankage

Gravid uge 19 kønscanning

IMG_8530
IMG_8520
IMG_8521
IMG_7653
Det er vist på tide at vise et lille mavebillede, nu jeg næsten er halvvejs i graviditeten. I er flere der har spurgt efter dét og i samme anledning kan jeg fortælle, at vi har været til kønsscanning! I starten af min graviditet havde jeg ekstrem meget lyst til kød (på sjove tidspunkter). Så Lasse var sikker på at vi ventede os en lille dreng. Mine cravings aftog efter de første 10 uger, og siden da sagde min fornemmelse, at det var en lille pige jeg havde i maven. Uanset køn ville vi blive ovenud lykkelige, men tanken om at vide det har været et stort ønske fra os begge. Da jordmoderen spurgte om vi var klar til at få besked, var jeg ved at dø af spænding! “I venter jer en lille pige!” i samme sekund smeltede mit hjerte.

Det er stadig surrealistisk, at der gror liv inde i maven på mig. Mon ikke det først går helt op for en, når maven er større og jeg begynder at mærke spark? Dog er det lidt nemmere at forholde sig til efter vi har fået kønnet at vide. Og så har vi fået købt de første babyting!
Et puslekit med termoflaske, pusleunderlag og toilettaske. Jeg bestilte en ekstra termoflaske, på anbefaling af min søde veninde. Og så fandt jeg også en puslepude jeg synes var fin. ♥

7 kommentarer

 • Marie

  Stort tillykke! Ihh jeg bliver så skruk, når jeg læser om andre der bliver gravide. Så dejligt for dig (jer).

  Knus fra en fitness elskende læser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Kære Mette
  Tillykke med den lille Prinsesse.
  Og sikke en fin mave du har. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iiiih, jeg glæder mig sådan til at følge med i det <3 🙂

  Stort tillykke :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke! Det er bare så spcielt at til scanning og se de små slå koldbøtter.
  Bare rolig – det skal nok gå op for dig, heldigvis har man 9 måneder til at det “går op for en”
  Natja fra http://www.bynatja.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Så fin en mave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Tillykke med den lille prinsesse 🙂 jeg er selv gravid i uge 16 og vi kunne ikke vente i spænding til misdannelsesscanning så vi betalte os fra det og fik i tirsdags at vide at vi venter en lille dreng

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bedste protein banankage