Sund nutella med kidneybønner

Gravid og fit – vind bogen!

Gravid og fit
Gravid og fit
Gravid og fitNu er det en uge siden at Gravid og Fit blev udgivet. Jeg har allerede fået besked fra flere af jer om, at den er udsolgt hos  forskellige boghandlere. Hvis i bliver utålmodige kan den stadig købes her, indtil den lander på hylderne igen. Hvor er det bare fedt at i er så mange derude, som vil være aktive med babybulen. Kæmpe thumbs up for det! Og tak fordi i er så skønne at tagge mig på jeres træningsbilleder med baby bule og på billeder af bogen. Jeg får helt lyst til at lave en fællestræning med alle jer gravide der sidder derude.

I forbindelse med udgivelsen vil jeg gerne afholde en lille Gravid og Fit konkurrence for jer.
Der trækkes to vindere som hver får tilsendt et eksemplar af bogen. De to vinderne trækkes på mandag (d. 3 oktober)
Skal bogen være din så skriv i kommentar feltet nedenfor, hvorfor netop du skal have fingrene i den. Måske er du gravid, måske er din veninde? Eller også har du/i planer om at blive gravide i nærmeste fremtid. Jeg glæder mig til at læse jeres kommentarer.

Gode grunde til at være gravid og fit (træne under graviditet)
♥ Mindsker graviditetsgener såsom rygsmerter, forstoppelse, hævelse og oppustethed
♥ Mindsker væskeophobning
♥ Forebygger forhøjet blodtryk
♥ Mindsker risikoen for svangerskabsforgiftning med 40%
♥ Mindsker risikoen for graviditetssukkersyge med 70%
♥ Mindre vægtøgning under graviditeten
♥ Bedre energi og humør
♥ Kroppen finder hurtigere sig selv igen efter graviditeten
♥ Aktive gravide har flere normale fødsler og oplever færre komplikationer
♥ Styrker selvværdet
♥ Bedre energi og humør
♥ Færre oplever fødselsdepressioner

Jeg kunne fortsætte med gode grunde til at holde sig aktiv og kan derfor kun opfordre jer til at deltage i konkurrencen.
Held og lykke til jer!

De to vindere er trukket det blev Henriette og Michael. I har begge modtaget en mail fra mig. Jeg håber i bliver glade for bogen.

183 kommentarer

 • Marlene

  Jeg er lige gået ind i andet trimester og er klar til nye udfordringer og inspiration i mit træningsprogram. Vh Marlene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Håber lige jeg kan nå at være med her på falderebet!
  Jeg er gravid i uge 22, og begyndte at følge med på din blog ved et tilfælde faktisk, da medierne begyndte deres hetz mod veltrænede gravide og tænkte jeg lige ville se hvad “the fuss is about”. Det var selvfølgelig en storm i et glas vand, men ikke desto mindre er jeg kommet i gang med at træne regelmæssigt igen, og kan derfor godt bruge noget ny inspiration fra din bog – jeg krydser fingre! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Er gravid i 14. uge, og har ikke kunne lave så meget grundet kvalme. Når den går over skal jeg i den grad tilbage til træning. Her ville din bog være perfekt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har netop lige her til morgen fundet ud af, at jeg er gravid – og jeg er ovenud lykkelig! Jeg ville elske at bruge din bog gennem hele min graviditet, så jeg får den bedste graviditet for mig og baby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sinne

  Hej Mette
  Først vil jeg lige skrive at jeg for nylig er begyndt at følge din blog, fordi jeg synes dine indlæg er super fine og meget inspirerende.

  Min kæreste og jeg går med tankerne om at blive gravide inden for de kommende måneder, men for at være ærlig må jeg indrømme at jeg er lidt nervøs. Jeg er vant til at træne 4-6 gange om ugen (crossfit, løb, styrketræning osv) og jeg elsker det! Det giver mig så meget god energi til hverdagen, og jeg aner ikke hvor meget, jeg må blive ved med under en graviditet. Jeg synes det er lidt af en jungle at finde rundt i. Derfor blev jeg super glad, da jeg så du havde lavet en bog netop omkring det, og jeg kunne rigtig godt tænke mig den som inspirationskilde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mindsker graviditetssukkersyge med 70%??? WOW! Vil du ikke nok linke til den forskningsbaserede viden du har det fra, for det er jo helt vildt og er aldrig set før. Vil jeg meget, meget gerne se evidensen bag, for er faktisk ret revolutionerende – hvis det er sandt. På forhånd tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Louise, det kan du tro.
   Jeg er lige på farten. Linket kommet senest imorgen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Louise.
   Så er jeg ved computeren igen. 🙂
   Dempsey, J.C. et al. Prospective study of gestational diabetes mellitus risk in relation to maternal recreational physical activity before and during pregnancy. Am J Epidemiol. 159: 663-670, 2004.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Mette

  Jeg er forholdsvis aktiv og ønsker også at være aktiv i min graviditet. Men synes det er lidt svært at vide, hvor aktiv man kan tillade sig at være, da der de fleste steder så meget forskelligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Hej Mette jeg ønsker mig din bog, fordi mig og min kæreste har prøvet at blive gravid i 2 år. Vi har fundet ud af at jeg har et problem så vi skal desværre bruge noget hjælp. Det har taget hårdt på mig og gået ud over min træning. Nu er jeg ved at være klar til at gå igennem behandlingen og så skulle der langt om længe gerne ske noget. Så jeg ønsker mig bogen for at kunne holde mig i form under graviditeten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg kæmper stadig med delte mavemuskler 2,5 år efter min søns fødsel – jeg var meget inaktiv under min graviditet og er overbevist om, at fysisk aktivitet kunne have gjort en stor forskel i forhold til forebyggelse af min diastase. Vi vil gerne snart give vores døb en lillebror eller søster, og derfor ønsker jeg mig din bog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Mette. Jeg vil gerne vinde din bog, fordi min kæreste og jeg snart skal igang med at prøve at blive gravide. Jeg vil virkelig gerne holde mig i god form når den tid kommer! 🙂 Når jeg er oppe og træne for tiden, tænker jeg meget på hvad du har skrevet om, at det er gavnligt at have en stærk krop i graviditeten. Det er en god motivation!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise o

  Har en veninde der kunne have glæde af bogen og så er der intet bedre end at glæde sine veninder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Mette! Jeg er gravid i uge 12, og den første måned turde jeg slet ikke træne af frygt for at ‘tabe’ barnet. Jeg har altid løbet og styrketrænet, så det var noget af en omvæltning for mig. Nu er jeg heldigvis kommet igang igen, men tvivlen og angsten for, om jeg overanstrenger mig, gør noget forkert, eller løfter for tungt, kan stadig nage mig. Derfor vil jeg virkelig gerne have din bog som en guideline. Særligt i forhold til, hvad jeg må og ikke må, hvilke øvelser, jeg bør lave, og ikke mindst, hvilken mad, jeg skal spise.

  Jeg håber virkelig, jeg vinder, og ellers er der heldigvis også masser af inspiration at hente på din fantastiske blog.

  Kh
  Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie P.

  Nu håber jeg ikke at jeg jinxer det ,men jeg satser på at være gravid inden for et par år og i den forbindelse ville bogen være super brugbar! Jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Når jeg en dag bliver gravid, vil jeg utrolig gerne eje denne bog <3
  Jeg går i forvejen rigtig meget op i træning og sundhed, og ønsker at fortsætte dette under min fremtidige graviditet, så jeg ville elske at vinde denne skønne bog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Mette.
  Først og fremmest stort tillykke med udgivelsen af bogen og at salget går så godt!
  Jeg har selv besluttet mig for at skulle købe bogen når jeg bliver gravid. Det er ikke på tegnebrættet lige nu, men inden for det næste år skulle det gerne ske. Jeg er lige stoppet med min antidepressive medicin, som var et af kriterierne der skulle opfyldes, inden der skulle snakkes baby.
  Jeg har en lang og knap så sund fortid, som spiseforstyrret og træningsnarkoman/tvangsmotion, og skal stadigvæk passe lidt på med træningen, da den nemt bliver det eneste vigtige. Derfor ville det være godt for mig med lidt hjælp og guidet vejledning til træning under graviditeten, så jeg ikke ender med at gøre mere skade end gavn.
  Du er vildt inspirerende Mette, og jeg elsker dine indlæg, din personlighed og din tilgang til livet. Tak for dig (og mig)😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Ih Mette!
  Det er da mig der skal vinde din bog. Jeg har fulgt dig længe, også før du blev gravid. Du er en kæmpe motivation for mig, og garanteret også for mange andre.
  Da du offentliggjorde at du ville udgive en bog om at holde sig fit under en graviditet blev jeg ellevild.
  Min mand og jeg har prøvet at blive gravide i over 2 år. Efter det første år blev vi tilknyttet en fertilitetsklinik, hvor vi har været igennem 3 hårde forsøg med hormonbehandling. Under en ferie i januar blev jeg gravid, men mistede desværre barnet allerede i 7. uge. Her i sommerferien blev jeg heldigvis gravid igen, og er nu 12+5. Vi har været til scanning og alt ser godt ud!
  Det har været en sindsygt hårdt forløb at være i de sidste 2 år, både fysisk, men især mentalt. Da jeg blev gravid denne gang var jeg bange for at gøre noget forkert, så jeg stoppede næsten helt med at træne. Jeg krydser alt hvad jeg kan for at jeg vinder din bog, så jeg kan komme i gang igen og træne øvelser, som er gavnlige for mig under graviditeten med mit ønskebarn. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Henriette,
   Du er den heldige vinder af én af de to bøger i konkurrencen.
   Jeg sender dig en mail i løbet af dagen. 🙂
   Kh. Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Bogen vil være en kæmpe inspiration for min veninde, der er gravid, og som er ret meget i tvivl om, hvad hun må/ikke må i forhold til træning og kost.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Mette..

  Jeg har fulgt dig i lang tid nu og var meget spændt på dit forløb da du blev gravid.. Du har gjort det godt og jeg drømmer selv om at holde min form når jeg engang er ledig at blive gravid.. Jeg tror at tanken om at gøre noget forkert eller rigtig ligger i baghovedet og derfor ville din bog være perfekt som hjælp, støtte og guidning igennem en kommende graviditet 👌🏼
  Tak for gode indlæg og held og lykke med jeres lille vidunder 😍👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Rust Nielsen

  Jeg har lige fundet ud af, at jeg er gravid. Jeg er langt om længe nået til et punkt, hvor jeg faktisk er tilfreds med krop og vægt. Så det kunne virkelig være fedt at vinde bogen, så jeg har en guide og hjælper til at holde mig stærk under graviditen og samtidig gøre det nemmere bagefter, at komme tilbage på sporet 👏🏻 Håber heldet er på min side!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Efter 3 års kamp med fertilitetsbehandling, hormoner og “ordineret” ro er det endelig lykkedes min kæreste og jeg at blive gravide! Men det har også sat sine spor på kroppen – jeg vil derfor gerne vinde bogen, så jeg kan få en optimal graviditet med en sund og stærk krop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Hej Mette

  Kæmpe tillykke med udgivelse!
  Jeg har fulgt med på bloggen over lang tid, og har også fulgt troligt med under din graviditet, og synes det har været meget inspirerende!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde bogen, så jeg har den på hylden til når jeg engang (om måske ikke så længe) skal have en lille bebs 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine

  Hej Mette 🙂 først og fremmest stort Tillykke med at have udgivet for fin en bog!

  Som jeg skrev i et tidlige indlæg så er jeg bare heeelt vild med din bog og vil så hjertens gerne have fat i den da der inden længe forhåbentlig kommer en graviditet og så håber jeg på at kunne finde en masse inspiration i bogen 🙂 Jeg er i hvert fald (blevet) vild med træning med dig som inspiration og total baby skruk så det kunne være perfekt med din bog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathascha Hall

  Åh jeg vil så gerne vinde din bog! Jeg har lige fundet ud af,at jeg er gravid og i en travl og presset hverdag med to små børn og et speciale, vil det at træne helt sikkert kunne give lidt mere energi og overskud i hverdagen 🙂 Håber og krydser fingre for at det bliver mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej! Följer din blogg och jag önskar att när jag var gravid för 5 år sedan att det hade funnits inspiration och mer information om träning underlätta graviditet. Jag gick upp 19 kg och det var inte förrens jag tog kontakt med en pt som jag lyckats gå ner och är nu jättenöjd över min form. Dock är jag orolig att det ska blir samma sak nästa gång och vi har funderat på en till kid men jag vill inte att formen ska blir helt ur balans igen! Tack för att du inspirerar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er gravid i uge 31 og har forud for min graviditet altid trænet meget. Men har under min graviditet mange gange blevet i tvivl om jeg nu gjorde noget forkert og savnet input til både hvordan jeg skal træne så det understøtter og forbereder mig godt til fødslen, men også hvor meget jeg kan tillade mig efterhånden som jeg er kommet længere hen. Jeg ville vildt godt have haft din bog i baghånden indtil nu, men håber også nu på at vinde, da jeg ønsker at fortsætte min træning helt frem til fødslen – og under min næste graviditet naturligvis 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Min søde svigerinde skal være mor, og jeg vil elske at kunne forære hende denne bog.. Min egen helt store drøm er også at blive mor, så mon ikke vi begge kan finde lidt inspiration i bogen? :-)!
  Jeg håber, og glæder mig til at læse din bog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er pt. i uge 27, døjer med bækkenløsning og diskusprolaps, og har altid løbet og trænet meget. Jeg savner ny inspiration til øvelser jeg kan lave i min graviditet, da jeg bestemt ikke tror på, at en inaktiv graviditet hjælper på mine symptomer – tværtimod! Der skal arbejdes for, at kroppen fortsat kan bære min 3. graviditet, så jeg ikke får flere gener efterfølgende. Alt er jo med måde, og der skal selvfølgelig også restitueres mere end før. Har dog virkelig savnet nogle specifikke øvelser til os, som stadig gerne vil fortsætte styrketræningen og samtidig skåne bækkenet. Ville så gerne have fingrene i denne 😊🙏🏻💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg er ikke gravid (endnu) men vil rigtig gerne være det. Jeg træner gymnastik og har gjort det i 18 år nu, jeg træner styrketræning på hold i fitness world 2-3 gange om ugen og så løber jeg 1 gang om ugen. Træning er en vigtig del af mit liv og vil holde kroppen i gang selvom man er gravid. Jeg håber virkelig at vinde denne fantastiske bog, men pengene er lidt svære at finde, da jeg samtidig er studerede. Ellers vil jeg ønske mig den til jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er også gravid, og har altid trænet meget. Men da jeg lige har afleveret speciale er jeg gået meget i stå og vil gerne hurtigst muligt i gang igen, inden jeg bliver alt for gravid, så tror din bog ville hjælpe og give inspiration : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg er selv gravid, og kunne godt bruge noget inspiration til træning, da de 3 første måneder har tærret meget på kræfterne, så den sædvanlige træning har jeg måtte finde alternativer til 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne B.

  Jeg er selv gravid og vil super gerne have et spark til at komme til at træne igen – syntes de 3 første mdr har gået med at være træt og uden energi. Så din bog kunne være en god motivation 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie L. B.

  Jeg står ikke selv og er gravid(desværre) men min kæreste og jeg har planer om det, sådan inden for den nærmeste fremtid. Jeg elsker at træne, og vil derfor rigtig gerne have fingrene i din bog, da jeg også ønsker at træne hele graviditeten igennem. Jeg har fulgt dig hele din graviditet igennem, og det har inspireret mig rigtig meget til at holde fast i tanken om en graviditet med træning. Så inspiration og gode råd ville bestemt kun kunne hjælpe mig godt på vej! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadine S

  Den ville være fantastisk at have til den dag, vi selv står i den dejlige situation 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene N

  Jeg vil gerne vinde bogen, da jeg er gravid i uge 23 og søger ny inspiration til min træning. Har trænet 2-3 gange under hele graviditeten, men næsten udelukkende på hold (pilates og stram op). Nu banker hverdagen på med opstart i praktik som lægestuderende, og så kunne det være fedt med inspiration til hvordan jeg kan træne selv, så det ikke altid skal passe med hold. 🙂
  Tak for en inspirerende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg vil rigtig gerne læse bogen, fordi det er så fedt, at du har skrevet en bog om at være fit og gravid, da anbefalingerne stadig er så oldnordisk. Så vil rigtig gerne være bedre forberedt til, når jeg er gravid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefanie

  Jeg vil mega gerne vinde den fordi jeg fandt ud af i sidste uge at jeg er gravid. Jeg vil gerne sørge for en sund og god graviditet for det lille knappenålshoved og jeg.

  Jeg krydser virkelig fingre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille L

  Jeg ønsker mig den til mig selv til den dag, hvor jeg er så heldig at være gravid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Guldbæk

  Jeg ønsker mig den til mig selv, da jeg har trænet under hele min graviditet men efterhånden mangler inspiration til at træne andet og flere typer øvelser end cardio på crosstraineren, arme og ben 😄 Og så har bestemt planer om at skulle være gravid en gang mere, så den vil blive brugt flittigt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Den bil jeg super gerne vinde til min søde veninde, som er den første at mine veninder, der skal føde. Hun er sat til marts, så det vil være ren lykke med den bog, så hun kan gøre det nemmere for sig selv både før og efter fødslen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Zachariassen

  Min kæreste og jeg taler oftere og oftere om at få børn. Jeg har i en del år trænet meget, og frygter derfor hvordan min krop vil komme til at se ud under og efter en graviditet. Vi er efterhånden kommet dertil, hvor vi inden for nærmeste fremtid ønsker en familieforøgelse, og dertil ville det være lækkert med noget råd og vejledning fra din bog, så man passer bedst muligt på sig selv, og sit barn under graviditeten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Jeg vil vildt gerne vinde bogen til min veninde Henriette 😍. Hun er den første i venindeflokken som er gravid og vi er alle helt vilde med det! Hun efterspurgte forleden nogle træningsøvelser og jeg er sikker på hun vil blive vildt glad for bogen👏🏼. Jeg ville elske at overraske hende, så jeg håber jeg vinder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Det ville være den perfekte gave til min gravide vendinde der gerne vil træne men har svært ved at få det gjort. Jeg er sikker på at bogen vil være en kæmpe inspiartion. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Madsen

  Vil så gerne vinde den!! Er I øjeblikket ved at komme i mit livs form – ikke stille op til konkurrencer osv, men med hensyn til at opnå en krop, som jeg er tilfreds med, måske once in a lifetime. Når det er opnået, er planen at børn skal på banen. Så bogen vil være fantastisk til at hjælpe mig med fortsat at være aktiv på de rigtige måde, så man kan leve med graviditeten, og ikke ser det som “en sygdom”, altså noget hæmmende i forhold top sundhed og velvære 🙂
  Med god forberedelse og fantastisk læsning fra en stor inspirationskilde (dig), vil jeg glæde mig til at skulle læse bogen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Jeg er i 26+3, dyrker crossfit hos Crossfit Copenhagen Kompagniet og ELSKER det, men bliver nærmeste panikangst ved tanken om at jeg ikke skulle kunne få min energi fyldt op med træning hos dem hvis kroppen skulle gå hen og sige fra. Kan mærke at kroppen begynder at begrænse mig lidt nu.
  Så jeg ønsker denne bog for at skabe inspiration til min træning🙏🏋🏽💃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Min mand og jeg arbejder på at jeg skal blive gravid! Træning er først kommet ind i mit liv efter jeg er blevet voksen.
  Det er så vigtigt for mig, at jeg holder mig i form under min ønske-fremtidige graviditet og selvom det efterhånden er længe siden du første gang nævnte, at du skulle lave en bog, har jeg ikke været i tvivl om at den vil jeg have, når der er bid på krogen.
  Jeg forestiller mig at bogen kan hjælpe mig og motivere mig til min træning, indtil jeg står med en positiv test. Ligeledes forventer jeg god støtte til træningen under en eventuel graviditet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er mega klar på at gøre hvad jeg kan for få den bedste graviditet og klar på at gøre min krop godt rustet til den nok den hårdeste prøvelse den nogen sinde kommer igennem – nemlig fødslen. Derfor skal jeg vinde din bog, fordi jeg er sikker på at den vil hjælpe mig utrolig meget gennem min graviditet. 🙂
  P.s tak for en inspiraterende blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Først og fremmest tak for en fantastisk blog. Det er en stor inspiration.

  Jeg er selv gravid og skal føde en lille pige til februar, så bogen ville jeg elske at bruge som redskab til at komme godt igennem resten af min graviditet og forhåbentlig være med til at gøre mig stærk og klar til fødslen!

  Træning har altid fyldt meget i mit liv, men for snart 3 år siden blev min far syg af kræft og det tog alt min energi. Da han døde for et år siden havde jeg taget 12 kg. på og min kamp mod sorgen og vægten skulle begynde. Det var tid til at gøre noget godt for mig selv.
  Jeg tabte 10 kg. inden jeg blev gravid med vores lille mirakel og jeg kunne ikke være mere stolt. Jeg har lovet mig selv at passe godt på mig selv og min krop, så jeg kan give vores lille pige inde i maven den bedste start på livet.
  Men jeg er løbet tør for inspiration til gode træningsøvelser mens jeg er gravid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer

  Min kæreste og jeg har planer om at blive gravide i den nærmeste tid. Og selvom det er fantastisk er jeg en smule panik ved tanken, da jeg jo frygter at tage en masse på, som jeg så måske skal kæmpe med at tabe de ekstra kilo igen.
  Så det ville virkelig gavne med din bog. Med en baggrund som spiseforstyrrelse, har det virkelig været en inspiration at følge dig og din sundere tilgang til det at være fit 😊👌🏽👍🏽🙏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Frederiksen

  Jeg vil så gerne vinde din bog til min søde veninde som er blevet gravid for nyligt, hun er helt i panik over hvordan hun skal træne under graviditeten. så det ville være fantastisk at kunne overraske hende med din bog 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline S.

  Jeg vil rigtig gerne vinde bogen til min fantastiske, gravide søster, der midlertidigt er bosat på Grønland og snart har fødselsdag (14. oktober). Det ville derfor være en fantastisk bonus fødselsdagsgave til hende, da hun mangler lidt træningsinspiration under graviditeten, idet hun ikke kender så mange endnu på Grønland, og derfor ikke har nogen at træne med, der ellers kan give motivation. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Mia

  Jeg kunne simpelthen så godt tænke mig din bog. Jeg er p.t. gravid for første gang, og jeg kan ikke finde nogen i Odense der kan hjælpe mig med at træne korrekt som gravid, så har virkelig brug for dig/din bog – jeg tror den ville være en KÆMPE inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil vildt gerne vinde din bog😊
  Jeg håber og regner med at være gravid, finder ud af det på lørdag🙏🏼 14 dage efter insemination.
  Jeg ønsker en graviditet hvor jeg kan holde mig fra at tage alt for meget på og hvor jeg stadig kan holde mig i god form, jeg er sikker på din bog kan hjælpe mig hele vejen🚼🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K.

  Min kæreste og jeg venter os, og vi er ualmindeligt lykkelige. Dog er det tredje gang, men vi har endnu ingen børn. Vi mistede/ufrivilligt aborterede nemlig de første to gange… Derfor har jeg været hamrende bange for at lave selv det mindste under denne graviditet, ligesom jeg til min store ærgrelse har lagt løb mv. på hylden. Nu er jeg dog over halvvejs, så jeg begynder at tro på, at denne gang er lykkens gang. Og jeg tror også på, at det aldrig er for sent at komme i gang igen, så jeg vil elske at vinde bogen, så jeg kan få inspiration og motivation til at komme i gang med de gode motionsvaner allerede under graviditeten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg vil rigtig gerne vinde bogen, da jeg synes det er rigtig svært mht. hvor meget & hvad man under en graviditet må og bør træne. Når min tid som gravid kommer, ønsker jeg at kunne opretholde min muskelmasse så meget som muligt og samtidig ikke miste lysten og motivationen til at træne.
  – Det mener jeg, at din bog ville kunne give mig i indsigt i & hjælpe mig med, at holde lysten & motivationen i takt! 💗⭐️💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tess

  Jeg vil mega gerne vinde din bog 😊 Jeg er nu i uge 24 og det er virkelig svært at finde ud af hvordan jeg kan træne bedst muligt under graviditeten, især når maven bliver endnu større og der vil din bog være en kæmpe hjælp 👏🏼🍀🌻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er den perfekte onkel, som tænker det var n genial bog at dele med mine niecer som en slags familiens motionsbog for gravide. Det var da en god begrundelse, tænker jeg 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hej er mega fan af din blog, der er nogle super gode indlæg. Min kæreste og jeg prøver på at blive gravide, og er begyndt at spise sundt og komme i bedre form for barnets bedste. Så derfor ville det være mega lækkert med din bog som en guide igennem graviditet.
  Krydset fingre 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg venter vores første barn til marts og flytter i hus (væk fra byen og fitnesscentre) om en måned. Jeg har derfor brug for noget viden om, hvordan og hvorfor jeg skal holde mig kørende i hjemmet og udendørs. Det kunne være en fantastisk gave ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camila

  Jeg føler der mangler stof om netop dette emne, og vil derfor blive super glad for at vinde bogen. Jeg håber selv at skulle gøre brug af den indenfor den nærmeste fremtid 😍😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Min kæreste og jeg venter vores første barn til marts, og vi kunne ikke være mere lykkelige 😊 Jeg kunne virkelig godt tænke mig din bog, da jeg mangler inspiration til træning som jeg kan fortsætte med igennem min graviditet. Jeg har været vant til at løbe og træne i fitness 4-5 gange om ugen, men manglende vejledning og uvidenhed har gjort at jeg er begyndt at tvivle på hvordan og hvor meget jeg kan træne. Jeg er sikker på at din bog vil kunne vejlede mig til den mest optimale træning igennem min graviditet så jeg kommer ligeså stærk ud på den anden side efter fødselen 😃😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette Hansen

  Jeg har en veninde, som prøver lige nu og det ville være dejligt at kunne overaske hende med bogen. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Corinna

  Min kæreste & jeg ønsker snarligt at blive forældre. Det er noget af det der står højest på ønskelisten lige for tiden. Det ville være dejligt at kunne blive inspireret under denne periode af ens liv 🙂 krydser fingre og håber! Tillykke med bogen – du gør det så godt smukke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Jeg vil utrolig gerne have et eksemplar af din bog ❤️ Vi forsøger at blive gravide, men har desværre tabt 2 gange. Jeg er også 35 år og ved alderen trygger ifht. at blive gravid, så vil rigtig gerne have en sund og fit krop. Er dog lidt nervøs over det med at træne, for at gøre noget forkert som kan gøre jeg taber igen, men tænker, at hvis jeg gør det rigtigt/ efter dine anbefalinger, så kan det kun være godt for både mig og barnet 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Balslev

  Jeg skal så meget snart have en baby sammen medd min kæreste! Vi har været sammen i snart 6 år, jeg er 32 år gammel og jeg er såå skruk – min kæreste er ikke helt så hårdt ramt, meen mon ikke der sker noget indenfor 6 måneder, og så skal jeg da være fit mom 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg er en ung kvinde på 24 år – førstegangsfødende – og med termin i start november 2016. I mere end 5 år har jeg trænet mellem 4-6 gange ugentligt og haft ekstremt meget glæde ved træningen – både mentalt og fysisk. Da jeg blev gravid fortsatte jeg, men jeg blev hurtigt mødt af STOR forargelse og (synes jeg) bekymrende manglende viden fra fagfolkene omkring mig. Jeg blev bekymret over at møde så meget modstand på min træning fra mine omgivelser og spurgte derfor både jordemoder, læger, sundhedsplejerske og sygeplejersker til råds. Det eneste svar jeg fik var: “Så længe du ikke træner 2 timer om dagen, så…” Med dét (og flere lignende) svar tegnede der sig hurtigt et billede af, at der er voldsomt manglende viden på området. Jeg er ingen træningsguru, men jeg har dog både prøvet at slaske rundt i 2 timer i et træningscenter uden at få sved på panden – og omvendt har jeg prøvet hårde og ekstremt udmattende 15-20 minutters cross fit-workouts. Jeg blev derfor DYBT begejstret for at læse om og følge din graviditet og din bog. Jeg ville elske at kunne tage dine pointer med ud til min omgangskreds og sprede budskabet, nedbryde tabuet og fordommene og få en masse gode øvelser, som jeg kan bruge de sidste 2 mdr. af denne og alle 9 mdr. af min næste graviditet. Kæmpe thumbs up til dig for at tage det op og få skabt og samlet ekspertviden så hurtigt! Du har min dybeste respekt ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Kremmer

  Min veninde og jeg er begge gravide. Jeg har inden graviditet dyrket MMA, men må ikke træne dette under graviditeten og det har indtil nu været svært at finde en erstatning for den træning. Min veninde har været meget dårlig under graviditeten indtil nu og har dermed været temmelig inaktiv. Vi har mange gange talt om at købe din bog og få inspiration til at træne sammen med vores tykke maver. Det ville betyde alverden at kunne holde sig dit under graviditeten for baby og eget velvære skyld.
  Håber jeg vinder, så min veninde og jeg kan få gang i træningen sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg ville elske at vinde, da vi har forsøgt forgæves at blive gravide det sidste år. Vi starter i fertilitetsbehandling lige om snart og ville elske at vide mere om hvad jeg må under graviditeten 😍🙏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Min kæreste og jeg har flere gange snakket om hvor meget man under en graviditet må og bør træne.
  Jeg ønsker at kunne holde på så meget muskelmasse som muligt under en graviditet og samtidig ikke miste min hobby og motivation ved at træne. Så bogen kunne være en fantastisk inspiration og hjælp i løbet af graviditeten 😍 💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Min bedste veninde igennem mange mange år er blevet gravid ❤️ Og hun vil gerne træne og være aktiv igennem hendes graviditet, men synes det er svært at finde ud af, hvad man må og ikke må.
  Min veninde Kristina (ja hun hedder det samme som mig) tænker ALTID på andre end sig selv og jeg synes, at hun fortjener at vide, at der også er nogle som tænker på hende ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Min kæreste og jeg arbejder i øjeblikket på at blive gravide og jeg kunne virkelig godt bruge bogen så jeg kan få inspiration til hvordan jeg kan blive ved med styrketræning og de gode vaner så længe som muligt når vi på et tidspunkt bliver gravide ❤️👍🏻💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Venter en lille dreng til februar, så derfor ville bogen være fantastisk at vinde, så jeg kan få noget inspiration til træning under graviditeten 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Med mit kommende mål om at stille op i New comers 2017, og det nok ikke vare mange år inden tanken om en lille i maven. Så ville det være så perfekt med din skønne bog så jeg har en hjælpende hånd under vejes med at holde den smukke form jeg meget meget gerne skulle komme i (: ♥♥♥ håber håber håber at vinde din skønne bog 📖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Efter at have været rigtig aktiv, ved jeg gravid med min søn og tog 48 kilo, ( jeg har tabt dem igen )grundet slem bækkenløsning og ingen aktivitet! Nu er jeg forhåbenligt snart gravid igen! Og vil være aktiv så meget det er muligt og forhåbenligt også få en kortere fødsel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Min kæreste og jeg har mistet en baby til spontan abort tilbage i marts, og vi er nu ved at være klar til at prøve igen.
  Jeg drømmer om en nem graviditet og fødsel, så jo bedre jeg kommer fra start, jo større er chancen for at den drøm bliver opfyldt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael

  Jeg har en kæreste der ville bliver rigtigt (!!!) glad, hvis hun fik din bog. Hun er meget fascineret af dig og følger dagligt din blog. Hun afbryder mig sågar i FIFA, fordi jeg SKAL læse dit senest oplæg omkring hvordan du har det efter fødslen, haha.
  Vi synes begge du har været super sej og min kæreste (som er gravid i uge 26) træner også meget, men kunne godt tænke sig at få endnu mere viden omkring det, fordi vi ønsker at vores baby også har det godt hele vejen til termin.
  Jeg krydser fingre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Michael,
   Du er den heldige vinder af bogen!
   Du vil modtage en mail i løbet af dagen 🙂
   mvh. Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ih altså, den bog ville jeg ELSKE at vinde! Er trofast følger og har altid været rigtig imponeret over dig samt din smukke graviditet.
  Jeg er selv i uge 26 nu, og træner også meget crossfit, svømmer og går lange ture, men jo længere jeg kommer hen i min graviditet jo mere tvivl kommer opstår der hvad angår belastning og mængden af træning. Mit hoved og krop skal lige være enige og det er svært uden viden omkring emnet – nogle gange mærker jeg det på den hårde måde efter en lidt ‘for tung’ træning.
  Derfor kunne jeg godt tænke mig at læse den og læse dine erfaringer.
  Jeg håber så meget jeg vinder, så jeg kan gå i dine fodspor.
  Krydser fingre 🙂
  PS. Din nye titel som mor klæder dig enormt og det er så smukt at følge med i dit liv. You go!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael

  Jeg vil gerne vinde en bog til min kæreste, Maria, da hun følger dig og din træning tæt, og har læst alt om hvordan du har trænet under din graviditet. Det har hun gjort fordi hun inden sin graviditet har trænet MEGET Crossfit, og hun har gerne ville fortsætte med at træne, men selvfølgelig med baby i fokus. Derfor ville det være en SUPER glad kæreste jeg får, hvis jeg kan give hende din bog, så hun kan få alle dine tips og tricks.
  Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Har selv lige født en lille pige for 3 mdr siden.
  Træningen var ikke en stor del af min graviditet, men tror mine forudsætninger havde været bedre med regelmæssig træning (begyndende bækkenløsning og rygsmerter). Jeg ville enormt gerne vinde din bog så jeg et klædt på når vi engang er klar til baby nr 2 ☺️ Derudover synes jeg du er super inspirerende og elsker at følge dig på de sociale medier!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Har selv lige født en lille pige for 3 mdr siden.
  Træningen var ikke en stor del af min graviditet, men tror mine forudsætninger havde været bedre med regelmæssig træning (begyndende bækkenløsning og rygsmerter). Jeg ville enormt gerne vinde din bog så jeg et klædt på når vi engang er klar til baby nr 2 ☺️ Derudover synes jeg du er super inspirerende og elsker at følge dig på diverse sociale medier!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg er gravid i uge 27, og har indtil nu formået at holde mig aktiv både i form af powerwalk og styrketræning, som jeg plejer – dog med mindre vægt og undtagelse af mavemusklerne. Jeg savner inspiration og gode råd til træningen, så jeg forhåbentlig kan forsætte de sidste 13 ugers tid. Jeg vil gøre alt for at hjælpe mig selv til en god fødsel, jeg vil mindske risikoen for, at jeg kommer til at døje med min lænd, når mavsen bliver tung, da jeg har en lille diskus grundet en lille medfødt scoliose. Det er jeg sikker på, din bog kan hjælpe mig til. 🙏🍀☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria J

  Ih, vil så gerne vinde et eksemplar 🙂 har ventet siden du annoncerede at du ville lave den 🙂 har et meget aktivt liv, med 6-7 træninger i ugen – og ville elske at få viden omkring hvordan graviditet kan gå hånd i hånd med en sund aktiv hverdag – uden at skade baby 🙂 krydser fingre! Kram fra en aktiv læser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg er gravid i uge 32, jeg har holdt mig aktiv i den her graviditet, både med løb, lange cykel ture og træning, og jeg mærker en kæmpe forskel fra min sidste graviditet. Desværre synger løb pga sidste vers! Så jeg ville elske at vinde din bog, så jeg kan få ny inspiration til træning de sidste par uger inden lillebrors ankomst 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg vil rigtig gerne vinde din bog! Jeg har kun læst godt om den, og jeg lever selv et meget aktivt liv, så ingen tvivl om at den vil gøre gavn når tiden kommer 🙂 jeg kommer desuden fra familier med sukkersyge på begge sider = 80% chance for mit vedkomne. Jeg håber sådan at jeg kan holde mig sund og aktiv når jeg bliver gravid, og forhåbentlig undgå graviditets diabetes! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Nissen

  Jeg er gravid og har selv forsøgt at holde mig fysisk aktiv i hele min graviditet, både med svømning, pilates, lange gåture og cykling. Jeg har kun oplevet positive ting ved at være fysisk aktiv og træne under graviditeten og har ingen gener haft overhovedet, hvilket jeg sætter stor pris på. Vil dog super gerne lære mere om hvilke andre træningsformer man kan begive sig ud i under graviditeten og lære fra mig, i forhold til at der er mange som synes man bør slappe af og sidde stille, hvilket jeg jo ikke er enig i. Afslapning i graviditeten udelukker jo ikke lejlighedsvis træning for netop at kunne lade kroppen op til det kæmpe arbejde det er at være gravid og føde. Jeg ville elske at læse din bog og synes du har været inspirerende at følge indtil videre! Desuden håber jeg på mange børn, er gravid med den første, så bogen vil helt sikkert blive genbrugt under mine forhåbentlige flere fremtidige graviditeter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina

  Jeg er gravid, og kunne godt tænke mig noget mere inspiration til træning. Synes ikke der er så mange sider på nettet, hvor man kan finde inspiration, der er derimod tusindvis af sider, der skriver hvad man ikke må gøre! Så det ville være super fedt at vinde bogen, så jeg kan få flere forskellige træninger lagt ind 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg har en skøn veninde, som er gravid – og hun fortjener din bog! Hun har trænet et stykke tid nu, men jeg ved, at hun er meget i tvivl om, hvordan og hvor meget hun nu skal træne som gravid. Og hun vil SÅ gerne blive ved, men samtidig passe på sig selv og barnet ☺️💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er ikke gravid, men planen er at der inden længe (afventer fastansættelse på mit job og holder bryllup næste år), kommer småfolk. Jeg har i efterhånden mange år kæmpet med vægten og virkelig trænet derudaf, og jeg vil virkelig bare gerne have en aktiv graviditet hvor jeg stadig kan styrketræne, løbe og spinne som jeg gør nu – der kan din bog hjælpe og hvis jeg ikke vinder den, vil det være det første jeg investerer i så snart graviditetstesten siger “positiv” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Ziebell

  Jeg er lige knap halvvejs i min graviditet.
  Jeg har altid løbet 3-4 gange om ugen, men grundet graviditet kan jeg ikke løbe mere og savner derfor inspiration, tips og tricks til min daglige træning. 😌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg vil så gerne eje din bog 🍀 Du er en kæmpe inspiration. Jeg er selv fysioterapeut studerende, og skal forhåbentlig snart igang med at stifte familie. Jeg elsker træning, og vil så gerne læse din bog. Jeg har selv nogle veninder som er gravide og det ville være skønt at kunne vejlede dem, eller låne dem din bog så de får en god oplevelse med graviditeten 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke Overgaard

  Jeg er i uge 29, og træner lidt hjemme i stuen. Jeg vil virkelig gerne vinde din bog 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaya

  Min kæreste og jeg har prøvet at blive gravide i halvandet år, og vi er ved at miste tålmodigheden lidt. Det kunne være rigtig rart at have noget opløftende hjemme på hylden til at minde os om hvad det er vi kæmper for ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Fordi jeg i min første graviditet på trods at let træning fik sukkersyge og derefter en insulinresistens som jeg kæmper for at komme ud af. Jeg ville elske at undgå oceaner af ekstra kontrollerbar håber din bog kan hjælpe mig til en bedre graviditet næste gang🙏🏻🙏🏻🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice pedersen

  Jeg ville elske at læse din bog som forberedelse og undervejs i en graviditet!:)
  Det er så fedt med en bog om fitness og graviditet i en naturlig sammenhæng hvis man er aktiv normalt og ikke vil miste sin form helt under graviditet!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Er endelig gravid, efter at have forsøgt i 1 år. Og ligeså optur det er, ligeså skræmt er jeg ved tanken om at skulle blive stor igen. Sidst tog jeg 30 kg på, og tabe efterfølgende 40 kg, men det var en virkelig lang og sej kamp, som jeg håber at kunne undgå denne gang, ved at fortsætte med løb, styrketræning og yoga.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er bare en træningsglad, ung pige, der drømmer om en fandens masse børn i fremtiden og som egentligt bare er super fascineret af alle gravide kvinder, der holder fast i deres træning på trods af de vanskeligheder en graviditet ofte medfører. (Og nå ja, så vil bogen da også være en effektiv måde at lave lidt sjov med min mor på 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nick

  Hej Mette
  Både min kæreste og jeg(nok mest hende) har fulgt din blog længere og er blevet inspireret af både trænings indlæg, men også at de interessante madopskrifter du deler. Vi er i den heldige situation at min kæreste netop nu er gravid og skal føde i marts. Så hun er allerede igang med at forsøge at holde sig gravid & fit på samme tid. Det er bestemt en udfordring og jeg er sikker på hun godt kunne bruge hjælp og inspiration i form af din bog 🙂
  mvh
  Nick

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Pedersen

  Jeg vil rigtig gerne vi de bogen, så jeg har den til min næste graviditet… i min sidste graviditet måtte jeg desværre droppe træningen pga plukkeveer og smerter og en flok kloge hoveder der sagde “du må ikke træne” Så næste gang kunne det være rart med en bog med gode fif til at holde sig fit under graviditeten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg har fulgt din graviditet, da jeg selv var gravid med min lille pige, som kom til verdenen for lidt over en måned side. Jeg har trænet under hele graviditeten, men når jeg skal have nummer to vil jeg meget gerne eje din bog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min kæreste og jeg har gennem længere tid drømt om familieforøgelse.🙏 Når det forhåbentlig snart lykkes, kunne det være super fedt at holde form og sundhed ved lige. Jeg er sikker på, at din bog vil kunne være inspiration til dette, da jeg synes du er utrolig motiverende og inspirerende at følge 🙌👏😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg håber, at jeg vinder din bog, da jeg er gravid i 27. uge. Og selvom jeg har styrketrænet rigtig meget de sidste mange år, så har jeg stadig haft rigtig svært ved at finde ud, hvordan jeg skal træne under min graviditet. Det har ikke altid føltes “rigtigt”, og hverken læge eller jordemoder har kunnet give mig et fyldestgørende svar derpå. Så jeg har i den grad savnet en bog som din og håber derfor, at jeg vil kunne finde lidt mere sikkerhed i min træning ved at læse din bog🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Først og fremmest – Stort tillykke med bogen 😀
  Jeg ønsker mig brændende bogen, er selv gravid og er nok lidt forskrækket af alle de “dont do it” kommentarer omkring træning, så det vil være lækkert med en bog med information og inspiration og fakta! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Åh den bog vil jeg super gerne vinde! Min kæreste og jeg går med en drøm om forøgelse og så ville denne bog jo være ideel, da jeg vil gøre alt for en sund og rask baby via træning og fornuftig kost 😍 Derudover træner jeg på nuværende tidspunkt 6 gange i ugen, så det ville være et kæmpe plus for mig, hvis jeg kunne bibeholde lidt af det, heg har kæmpet for i lang tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil gerne vinde bogen til min søster, som lige nu er gravid. Tror helt sikkert den vil give hende en masse inspiration og motivation ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Stort tillykke med den fine bog ☺️ Min søde veninde og kollega er netop blevet gravid, og fortjener det bedste forløb frem til fødslen. Hun har været en kæmpe inspiration for mig lige siden den første dag jeg mødte hende, og jeg vil så gerne takke hende for at være den hun er; sød, betænksom og en fantastisk person, som videregiver ansvar og vil gøre hvad hun kan, for at jeg kan få succes ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Andersen

  Kære Mette! Tillykke med bogen og tak for dig som inspiration og person! Det er en fornøjelse altid at kunne følge med i dit dejlige liv og fantastiske træning! Jeg vil gerne vinde bogen fordi min kæreste og jeg er ved at forbedre os på en kommende graviditet. Jeg er selv meget aktiv løber og fitness udøver, og det vil derfor være en kæmpe støtte at have din bog ved som makker i graviditets forløbet i forhold til den kommende træning 😀
  Alt mulig held til dig og familien i fremtiden!
  – Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Kristensen

  Åhh hvor ville jeg elsker at vinde. Under min sidste graviditet tog jeg 22kg på og jeg kæmper stadig med de sidste 5 her et år efter. Trods en god graviditet og fødsel tog det 3 måneder inden min krop var klar til at gå mere end 3km.
  Næste gang vil jeg virkelig gerne forsøge at tage mindre på og være mere aktiv efter fødslen. Vil virkelig gerne eje din bog til at støtte og guide 😃😄😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vi går med store drømme om at blive forældre og efter et vægttab vil det være så fantastisk hvis jeg kunne holde mig fit og i form når vi bliver gravide 🙏🏻😍 jeg synes det er fantastisk med al den fokus på gravide kvinder der kan holde sig sunde og i form under en lang graviditet. Jeg håber meget på at vinde en af dine spændende bøger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg var i mit livs form, inden jeg blev gravid. Jeg kunne desværre ikke holde min træning ved lige under graviditeten pga plukveer og sidder nu med en kedelig krop og delte mavemuskler… Jeg forsøger at træne lidt, når der er tid et par gange om ugen. Jeg fødte en lækker stor pige, som endelig efter 15 mdr. er begyndt at sove bedre, så vi er begyndt at snakke om, om hun skal være storesøster en dag i fremtiden… Og i den forbindelse kunne det være fedt at bruge din bog, så jeg ikke ender et endnu værre sted, end der min krop er nu…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse Rasmussen

  Hej Mette og endnu engang stort tillykke med bogen! Jeg har måske de obligatoriske grunde til at ønske mig vinder af bogen. Jeg studerer sundhed og ernæring (en professions bachelor) hvor jeg i mit kommende arbejde ville komme ud for at vejlede gravide både i kost og motion, hvor jeg gerne ville lade mig inspire af din bog 💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Ejjjjjjjjj, den bog vil jeg rigtig gerne vinde! Har en veninde, som trænger til graviditets-trænings-fif ☺☺☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg er 9 uger henne med mit 3. barn og har simpelthen haft så meget kvalme denne gang at jeg overhovedet ikke kan komme afsted til træning. Jeg håber at det forsvinder i uge 12 så jeg kan komme igang med træning igen,- men så er det bare helt fra nul:( det kunne være fedt med gode tips og ideer fra din bog til at komme igang Igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Hvor er det fedt, at din bog er udkommet. Stort tillykke med det – først og fremmest (: Jeg er gravid med min første, og vil utrolig gerne gøre alt hvad jeg kan, for at min krop er stærk til fødslen. OG så vil jeg også rigtig gerne have en masse råd til, hvordan man bedst holder sin krop ved lige under fødslen. Din bog er virkelig wanted, da der findes utrolig lidt omkring gravide og træning – i en grad, som ikke kun er moralsk prædiken omkring hvad der er go og nogo. Så jeg ville være lykkelig for at modtage din bog (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg vil vildt gerne vinde bogen, da jeg har en rigtig god veninde som er gravid og skal have en pige til januar. Hun er meget aktiv og dyrker crossfit. Dog er hun rædselsslagen for at blive meget stor og tyk (som ikke kun er baby og vand), og det ville være den perfekte barselsgave til hende. Så får hun en helt masse råd og vejledning til at være gravid og fit..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg søgte og ledte netop efter en bog som denne ved min graviditet med min datter på 3 mdr, så jeg skal helt sikkert have bogen til næste graviditet. Indtil da vil bogen helt sikkert give god inspiration til et par veninder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Ejjjjjjjjj, den bog vil jeg rigtig gerne vinde! Har en god veninde, som er gravid og trænger til graviditets-trænings-fif ☺☺☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinne

  Jeg er gravid i uge 21, jeg træner 4 gange om ugen, men kan blive meget i tvivl om hvor tungt jeg må løfte osv. Jeg træner også mest crossfit hold nu, fordi jeg er aå heldig stadig at kunne., men jeg ønsker mere inspiration til egen træning, specielt når jeg ikke længere kan følge med på holdene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merethe

  Jeg vil vildt gerne vinde din bog, er selv gravid med en lille pige i uge 29. Min motivation til at være aktiv har til tider ikke været den største, men min mand prøver at være støttende og sørger for at holde mig igang. Men vi kunne godt bruge lidt inspiration og her kunne din bog hjælpe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg ønsker at vinde denne lækre bog, da jeg blev mor for 8 måneder siden og desværre led af bækkensmerter i hele tredje trimester, hvilket jeg måske havde undgået hvis jeg havde trænet. Ved min næste graviditet, vil jeg helt klart træne (er kommet godt i gang), så det vil være lækkert med din bog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi Eskildsen

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde din bog. Har fulgt dig i snart 4 år på fb og senere også på Ig. Du er meget inspirerende at følge 😊 Jeg er gravid med vores første barn i uge 23 og ville være dejligt at kunne træne efter hvad der passer til en gravid. Har trænet og løbet en del før. Men nu løber jeg ikke mere og får desværre heller ikke trænet så meget. Jeg er frisør, så står og går meget og det begynder jeg at kunne mærke en smule i ryggen. Så kunne være rart at få styrket kroppen 😊
  Venlig hilsen Randi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg vil gerne vinde bogen da jeg er gravid med mit første barn og desværre har jeg problemer med at komme igang med min træning igen fordi jeg har haft det meget skidt i mit første trimester. Jeg ved hvor inspirerende du er som træner, så din bog vil helt sikkert hjælpe mig fremadrettet i min graviditet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Mette 😃
  Jeg skal vinde din spændende bog af flere grunde😜: For det første er jeg jordemoderstuderende, og jeg synes det kunne være enormt spændende at læse din bog og få inspiration til, hvordan man holder sig igang som gravid – måske kunne jeg endda bruge noget af det til at inspirere de gravide kvinder jeg møder i mit kommende arbejde 😃 For det andet er jeg som sagt studerende og har derfor ikke det store økonomiske overskud til “selvforkælelse” så det ville være SÅ FEDT at vinde bogen! 😍👏🏼 Slutteligt er jeg dog ikke selv gravid… endnu.. Men det kommer forhåbenligt i den nærmeste fremtid (min kæreste har sagt at vi kan gå igang, når jeg kan tage 10 pull ups) 😂 Så det må vi se, hvornår bliver – men mon ikke det nok skal komme til at ske 😉💪🏼 det er hvertfald meget motiverende😃
  Jeg håber rigtigt meget og krydser fingre for, at jeg vinder et eksemplar af din fine bog! 🙏🏼😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Arpe

  Min bedste veninde (& yndlings-træningsmakker) og jeg snakker begge om baby & graviditet inden længe. Men kombinationen af graviditet & (hård) styrketræning skræmmer os lidt, så det ville være fedt at vinde din bog så vi sammen trygt kan kan kaste os ud i det 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Jeg ønsker at vinde bogen idet jeg selv har nr 3 på vej og der ud over ønsker jeg at bruge bogen i mit arbejde som læge hvor mange kommer til mig med ønske om at være aktive under graviditeten men ofte ikke ved hvilke øvelser som er sikre. Mvh Sidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg skal vinde bogen da jeg er gravid med mit første barn 🙂 han kommer ud til os til december. Jeg var meget aktiv før jeg blev gravid, men har netop søgt nogle gode styrkeøvelser her i min graviditet og det ville da være skønt at kunne give den ekstra gas her de sidste 10 uger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Høi

  Jeg vil rigtig gerne vinde den, da jeg selv er halvvejs i min graviditet og jeg føler i den grad at jeg har brug for en form for motivation og inspiration til træningen. Jeg bliver hurtigt i tvivl om, hvad man må og hvad man ikke må, når det kommer til træning i forbindelse med graviditeten. Så jeg vil SÅ gerne vinde bogen! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig bogen. Er 9 uger henne, så har ingen babymave endnu, men da jeg i forvejen vejer for meget vil jeg rigtig gerne begrænse at tage for meget på og samtidig forberede min krop bedst muligt til fødslen. Jeg har trænet før og har flere programmer liggende men de er ikke beregnet til gravide, så det ville være dejligt med et program som er helt sikkert at gennemføre🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg skal helt klart vinde da jeg er gravid og har forsøgt at holde træningen ved lige under graviditeten. Dog har det været svært, derfor kunne jeg godt bruge en booster her til de sidste måneder, og selvfølgelig kommer nr.2 senere hvor bogen kan benyttes lige fra start graviditet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Efter 3 mdr. med seriøs kvalme og opkastning, trænger jeg virkelig til at komme op ad sofaen.Jeg tænker at din bog vil give mig den motivation jeg har brug for at komme igang igen og vigtigst af alt viden om hvordan man bedst træner som gravid😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Den kunne være helt fantastisk, og ret så aktuelt for mig, da jeg selv er gravid. Jeg går og mangler lidt inspiration, og noget som kan inspirere mig til at holde mig selv til ilden 😊 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er gravid i uge 19 med mit 3. Barn. Efter jeg fødte mit 2. barn startede jeg med seriøs løb og styrketræning 4-5 gange i ugen. Bliver simpelthen så inspireret af dig ♥️.
  Har lidt af bækkenløsning i mine 2 tidligere graviditeter og håber virkelig at træning kan være med til at holde det nede i denne. – ingen tegn på det endnu💪🏼
  Det er mega svært at finde noget om emnet på nettet og er bla. meget i tvivl omkring mavetræning, så jeg vil virkelig gerne vinde bogen for at få lidt større viden, især fra dig, der selv lige har gennemlevet det. ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Victoria

  Uhhh hold nu op en fantastisk præmie. Jeg kunne simpelthen så godt tænke mig at vinde din fantastiske bog – jeg er 21 år gammel og venter mig mit første barn sammen med min forlovede Victor. Både Victor og jeg arbejder meget – så det kan som frisør og kok være svært altid at nå i fitness centeret med de dumme arbejdstider. Så det ville være fantastisk at have nogle gode øvelser ved hånden som jeg kan udøve både hjemme og i centeret – man er enormt nervøs hvad træning angår når man ikke helt ved hvad man må og ikke må.. det ville være er kæmpe ønske at kunne følge din træning og læse din bog – jeg er 17+1 med vores lille mand inde i maven. ❤️👶🏽 Jeg håber på det bedste 🙏🏽 Mange knus Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chanette Andersen

  Jeg vil selv rigtig gerne vinde bogen ❤️😍 Vi er i gang med projekt baby herhjemme, og jeg har haft mine bekymringer i forhold til, at vedligeholde mit træningsniveau. Jeg styrketræner 3-4 gange om ugen, og ud fra udpluk fra din bog, ligner det du har super gode øvelser til netop at være i den bedste form for mig under graviditet ☺️👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg vil super gerne vinde din bog! Min første graviditet var nemlig langt fra som planlagt. Min krop sagde fra og jeg endte med sygemelding. Efterfølgende kan jeg tydeligt mærke min krop lider under den manglende træning.

  Ville være lækkert med en hjælpende hånd i næste graviditet 🙂 vil så gerne kunne være aktiv denne gang. Har en hård opgave foran mig nu for at træne kroppen op efter graviditet og en fødsels der endte som akut kejsersnit. Kunne være skønt med er bedre udgangspunkt næste gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg er skrækslagne for at blive STOR igen – det var jeg under min første graviditet, og vil ikke være det igen! Du har i den grad motiveret mig og jeg har et ønske om at komme fit igennem denne gang – I JUST NEED YOUR HELP 🍀 Håber derfor meget at vinde 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Guðbjörg Hansen

  Jeg vil så gerne vind din bog ! Jeg er gravid med barn nr 2 i uge 23 , mangler virkelig inspiration til min træning da jeg prøver at holde mig i form. Tog 28 kg på med min søn , så gør alt for at udengå at gøre det igen! Krydser fingere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Quvang

  Jeg vil såå gerne vinde bogen ❤️ Jeg er selv gravid i 9. uge og kunne være fantastisk at få en god guide til god træning under graviditeten. Jeg træner også nu, men man bliver hurtig i tvivl om hvad man må og ikke må.
  Og så synes jeg det er en fantastisk ide, med en fælles træning for gravide 👌🏻💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Barslund

  Jeg ønsker mig bogen da jeg altid har været aktiv og fortsat vil være det når jeg bliver gravid,- hvis kroppen tillader det. De sidste par år har ønsket om et barn været højt men desværre er det ikke blevet opfyldt endnu. Vi er i behandling og hver måned håber vi på, at der er to streger på testen. Dette er på trods af, at vi altid har levet sundt og har fine tal. Har testdag d 6/10 og jeg håber sådan den er der denne gang.
  Det som giver mig overskud i hverdagen og holder humøret oppe i denne tid er at træne. Har dog valgt at stoppe med løb og anden træning, hvor kroppen bliver presset til det yderste da jeg er bange for det kan en negativ effekt på at blive gravid. Men Alt fra styrketræning, Yoga, gang og dans har givet mig ekstra energi.
  Hvis jeg er så heldig at have to streger på testen, Så kunne din bog give en masse inspiration til en sund krop under en længe ventet graviditet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg har en datter på fire. Kom hurtigt igang med at træne efter graviditeten. Desværre så ivrig at det udløste store smerter i mine knæ, jeg måtte stoppe og fik konstateret jumping knees i begge kne. Det viste sig jeg ydermer havde en låst skæv ryg som resulterede i slid på knæene pga forkert holdning. Den skæve ryg kom af den holdning jeg havde haft med min datter på armen og indkøbsposerne op til 4. Sal hver dag. Min genoptræning har været lang og sej. Er nu næsten på benene og klar til at øge familien. Det ville være så fedt et step at have din bob med på vejen for at holde ved en graviditet igennem. 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gina

  Jeg har de seneste år trænet ret meget. Det har givet en vægttab på små 20 kg og et meget bedre selvværd. Derud over giver det mig en god energi og overskud i hverdagen. Jeg er nu blevet gravid med ønskebarnet, og er super glad! Jeg vil gerne fortsætte træningen, men er så meget i tvivl om hvilke styrketræningsøvelser jeg må lave. Jeg er derfor gået lidt i stå og ønsker ikke at skulle starte helt forfra efter lillepigen er kommet til verden. Jeg vil derfor bliver SÅ lykkelig for at vinde denne bog, så jeg kan komme godt igang igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Til min veninde, som er gravid, og gerne vil være gravid og fit <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jensen

  Eeej, jeg villerigtig gerne vinde bogen da jeg snart er uddannet personlig træner -yes!🙌🏻 Og i den forbindelse ville jeg kunne bruge din bog til at blive klogere på spørgsmål fra klienter om at være gravid og træne – plus den nok også bliver aktuelt på det private plan inden for ikke alt for lang tid 😄😄😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Den vil jeg SÅ gerne vinde.. Jeg har i et års tid trænet ret seriøs styrketræning 6 gange om ugen. Men da jeg blev gravid og ramt af en seriøs træthed er jeg aldrig kommet på banen igen og det piner mig. Hver dag tæbker jeg over at hvis ikke jeg snart kommer igang igen, så kommer jeg aldrig igang før efter fødslen og det er virkelig ikke det jeg ønsker. Jeg har brug for et venligt men bestemt spark/skub på vejen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Jeg er gravid i uge 13 og er SÅ meget i tvivl om hvad jeg må og ikke må, hvor tungt må jeg træne og hvor meget. Er vant til at træne 5-6 dage i ugen, hvilket jeg fortsat gør, samme øvelser blot lavere intensitet – men med en del utryghed, da jeg mangler svar på ovenstående spørgsmål og ikke synes der findes meget information om emnet. Det ville være så godt at vinde din bog! Det er første gang jeg husker at have deltaget i en konkurrence nogensinde, men netop denne krydser jeg alt hvad jeg kan for at være blandt en vinder, så jeg trygt kan fortsætte min træning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ville gerne vinde din bog, da der forhåbentligvis ikke er så lang tid til jeg bliver gravid (igen). Min sidste graviditet var ret hård, og var så meget i tvivl hvorvidt jeg skulle/kunne træne eller ej. Det jeg manglede var din bog, så den vil jeg gerne have til næste omgang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Kirk Jakobsen

  Jeg ville elske at vinde denne bog! ❤️ Jeg er selv i 23. Uge og træner flere gange ugentligt. derfor ville denne bog hjælpe mig med nye øvelser da jeg hurtigt kommer til at lave de samme øvelser. 😅💦

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg vil så gerne vinde din bog til min smukke gravide veninde, hun elsker normalt at træne men hun har fået en del rygsmerter i forbindelse med hendes nu 3. Graviditet. Kunne være fantastisk at forkæle hende med denne bog ❤👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Åh jeg ville være lykkelig for at vinde bogen. Vi ønsker at blive gravide og jeg er i dag meget aktiv med både styrke træning og løb. Det mig en stor drøm at kunne forsætte sådan, og en kyndig vejledning og inspiration fra bogen ville være en gave i processen 🙌🏼🙏😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Nim Termansen

  Uhh den vil jeg super gerne vinde. Vi har allerede en søn og går med tanken om han iik snart skal have en lillebror eller lillesøster. Lad mig bare sige det kort, jeg havde en lorte graviditet, kvalme i 8 måneder og ondt i kroppen. Jeg stoppede med at træne under min graviditet sidste gang, det var nok det dummeste jeg kunne gøre, jeg fik mere problemer med smerter i kroppen. Så næste gang sal jeg træne under min graviditet , ved bare ikke helt hvad og hvordan jeg skal træne. Så vil helt vildt gerne vinde den bog. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg har selv tre børn og skal ikke være gravid igen men jeg vil så gerne vinde bogen fordi jeg som fysioterapeut rigtig gerne vil starte et hold op til gravid og skal derfor have en masse viden om emnet. Jeg er slet ikke i tvivl om at den bog kan hjælpe mig rigtig meget med dette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Nim Termansen

  Uhh den vil jeg super gerne vinde. Vi har allerede en søn og går med tanken om han iik snart skal have en lillebror eller lillesøster. Lad mig bare sige det kort, jeg havde en lorte graviditet, kvalme i 8 måneder og ondt i kroppen. Jeg stoppede med at træne under min graviditet sidste gang, det var nok det dummeste jeg kunne gøre, jeg fik mere problemer med smerter i kroppen. Så næste gang sal jeg træne under min graviditet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Bogen ville være et rigtig godt redskab til at holde sin træning ved lige, men samtidig have den lille guldklump i maven i centrum . Jeg er gravid med 1 barn og har termin om 5 mdr og på onsdag ved vi om det er en dreng eller en pige, så ville være en dejlig lille ekstra gave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia Larsen

  Jeg er 14+2 idag og har haft svært ved at finde ud af hvad man må og ikke må som gravid, så jeg ville virkelig gerne vinde bogen, da den ville kunne hjælpe mig i resten af min graviditet😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg skal vinde den fordi jeg har brug for et skub med hensyn til træningen i graviditeten. Jeg har termin den 28. Januar hvor der kommer en lille pige ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg er gravid og er i uge 24. Træning har altid været en stor del af min hverdag, men efter problemer med ryggen, har jeg holdt en pause. Ryggen er heldigvis på rette vej, og det samme er motivationen 👏🏻 jeg kunne godt bruge mere motivation, variation og så er det da altid lækkert at læse en ny bog, specielt inden for dette område. 💪🏻🏋🏼👶🏼 jeg krydser fingre 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Åh den vil jeg så gerne vinde. Er gravid i 5. måned med vores første barn. Inden graviditeten var jeg meget aktiv og havde netop tabt 12 kilo og fået mig “drømmekroppen” og havde det godt med min ledegigt. Det er desværre gået ned af bakke siden jeg blev gravid og jeg ved ikke så meget om “hvad man må og ikke må” med sådan et lille liv i maven. Så håber jeg vinder denne bog 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Pedersen

  Jeg ville uden tvivl forære den til min søster som skal have en lille Naya til december. Min søster elsker sund kost og motion, hun er i center flere gange om ugen og elsker at behandle sin krop godt. Derfor ville jeg elske at kunne give den til hende næste gang hun kommer og besøger mig i Silkeborg 😊 Håber at jeg vinder og får lov til at forkæle hende 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Fogh

  Hej Mette, har fuldt dig hele dog graviditet og synes du er mega sej. Og det ville bestemt ikke være dårligt og vinde din bog, jeg er idag 6 uger henne nej det er ikke så langt men jeg glæder mig. Jeg har været en meget aktiv pige inden jeg blev gravid eller inden jeg fant ud af det, for måden jeg fant ud af det på var med kraftig mave kramper som er blevet ved de sidste 14 dage og har ikke kunne træne, så nu når smerterne er væk ville det da ikke gøre noget med sådan en lækker bog til og komme igang igen 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie L

  Jeg vil SÅ gerne vinde bogen, da jeg er gravid. Jeg har inden min graviditet elsket mine træninger. Desværre er motivationen dalet i takt med graviditeten, hvilket har resulteret i en hurtig vægtøgning. Det gør mig både ked af det og utilpas i egen krop, hvorfor jeg virkelig godt kunne bruge inspiration fra dig Mette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan Rathsach

  Åhhh altså hvor ville jeg elske at vinde din fantastiske bog, jeg er gravid lige nu, skal føde til at, og er desværre gået helt i stå med træningen, ender oftest med at flyde på sofaen og ligefrem kunne mærke min røv blive større og bredere under mig *gg*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Hansen

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde bogen til inspiration til jeg selv en dag skal være gravid. Selvom der går et par år eller tre endnu, er jeg allerede helt fast besluttet på at graviditeten skal foregår under aktivitet, da jeg til hverdag er meget aktiv.. så hvorfor ikke fortsætte 🙂 jeg læser ofte din blog – og du er meget motiverende for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Sørensen

  Har to dejlige veninder, der er gravide – den ene med tvillinger. Det er så spændende at følge med i og jeg glæder mig til at opleve dem i deres nye roller som mødre 💕
  Derudover har jeg også to dejlige nevøer, som er det bedste jeg ved ❤️ Jeg har ikke selv nogen børn endnu – men glæder mig til når det engang bliver min tur 👶🏼❤️
  Jeg er stor fan af dig og din blog og er virkelig inspireret af dig 👍🏻 Du er med til at holde mig motiveret så jeg kan holde min træning vedlige – og jeg håber at kunne fortsætte når det bliver min tur til at blive gravid, da jeg ved hvor meget det gavner både mig og baby 💪🏼❤️💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg vil rigtig gerne glæde min kusine med din bog! Hun er gravid og venter barn til december. I weekenden besøgte jeg hende og vi havde en hyggelig aften, hvor vi blandt andet snakkede om, hvor meget hun ønskede at komme igang med at træne noget mere, nu hvor hun var gravid, da hun ikke følte, at hun fik nok motion i dagligdagen længere. Vi er begge overbeviste om, at selvom træning under graviditeten nok er noget, man skal tage det stille og roligt med, så vil det i sidste ende give mere overskud – og det vil jeg gerne hjælpe hende med! En start kunne være at give hende denne inspirerende bog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Min kæreste og jeg, har planer om at blive gravide. Og da jeg i forvejen er aktiv har jeg et ønske om at forsætte træningen uden at det skader det kommende barn. Hvor jeg tænker din bog vil være en kæmpe inspiration, da jeg i forvejen er helt vild med dine elastikøvelser til blandt andet ballerne 👏. Men yderligere syntes jeg også det intressant og lærerigt at læse om, da mange tror man slet ikke kan træne under en graviditet. Så ikke nok med jeg selv kan bruge det i min kommende tid, når det endelig lykkes, men det vil også være lærende og inspirerende at læse om 😄

  De bedste hilsner

  Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg vil SÅ gerne vinde bogen, da jeg er gravid. Jeg har inden min graviditet været trænet og elsket mine træninger. Desværre er motivationen dalet i takt med graviditeten, hvilket har resulteret i en hurtig vægtøgning. Det gør mig både ked af det og utilpas i egen krop, hvorfor jeg virkelig godt kunne bruge inspiration fra dig Mette. En kvinde jeg virkelig ser op til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hansen

  Hej Mette😊👍 Tillykke med din lille prinsesse.
  Jeg håber at vinde bogen, fordi vi derhjemme ønsker os en lille selv♡ Træner selv fitness…. Meeen… er sikker på en gravid krop har så meget brug for ekstra pleje – ikke mindst at få et indblik i hele rejsen fra din vinkel. Da jeg absolut intet ved om at Være gravid, så er bogen for mig et skridt tættere på drømmen ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Andrea

  Jeg er gravid i 13. Uge og kunne så godt bruge den bog! Med en datter på 15 måneder er der run på, så den vil virkelig virke som en bibel for mig. En god motivation og sparring, i stedet for bare at smide sig på sofaen. Jeg vil også gerne undgå lige så mange kilo som jeg tog på sidst. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Satser på at kunne tage en positiv graviditetstest mandag hvor du har lodtrækningen til min anden graviditet og vil gerne have ‘hjælpen’ til at få træner korrekt og holde energiniveauet oppe hele vejen igennem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille Schou Dueholm

  Jeg er gravid, og er selv af den overbevisning at en aktiv graviditet med træning gør alt bedre, både for det fysiske og psykiske. Det har jeg selv kunnet mærke på egen krop og sind. Har tilgengældt fået stille spørgsmål om det nu ikke er for meget med al det træning. Så belæg for min egen overbevisning vil være rart. Derudover går jeg snart på barsel og kunne godt trænge til ny inspiration til at holde motivationen oppe, når jeg nu oplever at min krop bare bliver mere og mere træt og tung. At vinde din bog kunne være en fantastisk gave, for finder din indgangsvinkel til aktiv graviditet meget inspirerende 👍🏼😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Poulsen

  Du har længe været en kæmpe inspiration. Især efter jeg fandt ud af at jeg var gravid, og kunne se på din Instagram, at du var i samme lykkelige situation, har jeg brugt din profil meget – både til inspiration til øvelser og madopskrifter, men især også til at holde gejsten oppe, når bulen på maven gør, at man ikke kan de samme ting som man kunne før. Jeg vil rigtig gerne vinde din bog, men under alle omstændigheder så TAK for at dele dine erfaringer og være den store inspiration som du er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Min kæreste og jeg har lige besluttet at NU vil vi i gang med at prøve at blive gravide. Så det ville være perfekt med lidt læsning så graviditeten bliver med et støtte overskud og energi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje Jordalen

  Jeg skal vinde bogen til min svigerinde, som lige er blevet mor. Hun er idrætsansvarlig på sit arbejde, og har lige født en skøn pige i august. Hun trænede ikke så meget under graviditeten, og jeg ved de gerne vil have to mere, så håber bogen kan give noget inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg vil rigtig gerne vinde bogen, da jeg prøver på at blive gravid. For nogle år siden tabte jeg +30kg, og fandt glæden ved styrketræning efter en masse ungdomsår, hvor det meste motion var en gåtur med hunden i ny og næ. Jeg satser på, at din bog kan give en hjælpende hånd i forhold til at holde mig i gang med træningen, når projekt baby lykkes 👶🏼👶🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Tillykke med bogen!
  Da jeg skal læse til jordemoder vil bogen være super til at inspirere gravide til gode og brugbare øvelser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jensen

  Ej den gad jeg virkelig godt vinde! Min kæreste og jeg går i fertilitetsbehandling for ufrivillig barnløshed.. Dette betyder at jeg desværre på lægens anbefaling har måtte lægge styrketræningen på hylden i et par måneder. Men NÅR det sker, at vi bliver gravide, så satser jeg stærkt på at træningen skal genoptages og så ville det bare være så fedt med din bog til hjælp 🙂 Så krydser så meget fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Hansen

  Jeg er selv gravid og mangler i den grad noget inspiration til træningsøvelser under min graviditet 😊 Jeg har fulgt dig længe og finder dig meget inspirerede!
  Jeg ville blive super glad, hvis jeg vandt din bog 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Emilie

  Jeg kunne godt tænke mig et eksemplar af din bog, fordi jeg efter at have læst dit blogindlæg om, hvor ubesværet din fødsel var, er blevet inspireret til at træne mere, og især op til og under ( og selvfølgelig også efter) min graviditet, når den engang kommer.
  Fødsel er for mig et lidt skræmmende emne at snakke og høre, og tanken om alle de ting nogle kvinder oplever (fødsler der varer i et døgn?!) skræmmer mig lidt, og det var først da jeg læste dit blogindlæg, og hørte historien om “hvordan det også kan gå”, og at det ikke behøves ende i hæmorider og syning, at jeg tænkte: Kejsersnit? Nej tak, bare mere træning! Hvis jeg kan træne mig til en mere ubesværet fødsel, så er det motivation nok for mig, til at holde mig igang – og med din bog, ville jeg få de nødvendige redskaber 🙂 Udover det, så fascinerer kroppen under idræt og sport mig generelt, og til næste år skal jeg forhåbentligt også læse idræt i Århus, med et senere supplement af Sundhed og Ernæring – kombinationen af graviditet og fitness er derfor et super relevant, og ikke mindst super spændende emne for mig at lære mere om, både som idrætsudøver, men så sandelig også som kvinde og forhåbentlig kommende mor 😀
  Hvis ikke jeg vinder, har jeg vidst lige fået mig selv overtalt til at bestille den hjem 😉

  Knus Laura Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som fysioterapeut med speciale indenfor bl.a. før- og efterfødselstræning, så er det altid spændende medmindre viden og inspiration indenfor mit felt 😊 Desuden skal jeg selv have barn nr. 2 på et tidspunkt, og jeg glæder mig til endnu en aktiv graviditet 👍😀🏋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jakobsen

  Jeg har fulgt dig LÆNGE på de sociale medier og jeg er hel skudt i din blog og din livstil. Du er en meget stor inspiration i vores hjem! Tak❤️
  Jeg vinder bogen så lige præcis du kan hjælpe mig igennem min gravitet forhåbenligt nemt og smertefri – glæder mig til at få fingere i den og læse! 💕👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sund nutella med kidneybønner