NIKE METCON

GRAVID OG FIT UDKOMMER I DAG

GRAVID OG FIT UDKOMMER I DAG
GRAVID OG FIT UDKOMMER I DAG
GRAVID OG FIT UDKOMMER I DAG

Åh hvor er det altså bare spændende, min bog GRAVID OG FIT udkommer i dag. Jeg vågnede imorges med sommerfugle i maven, ved tanken om at min bog kan købes fra i dag. I starten af min graviditet gik det op for mig, hvor mange gravide der faktisk er i tvivl om hvordan og hvor hårdt man må træne. Da vi offentliggjorde min graviditet, mødte jeg både folk i træningscenteret der spurgte nysgerrigt ind til min træning og samtidig modtog jeg helt enormt mange mails fra andre gravide, der havde et ønske om at træne. Derfor begyndte jeg at brygge på min helt egen bog om træning for gravide. Jeg har delt bogen op i tre niveauer ‘Nybegynder’, ‘Øvet’ og ‘Erfaren’ så alle kan være med uanset om man aldrig har trænet før, eller om man er vant til at træne. Derudover er der et nyt program til hvert trimester, da kroppen udvikler sig meget under graviditeten. I bogen fortæller jeg undervejs om de udfordringer jeg selv mødte, og hvilke ting der er vigtige at fokusere på, når man træner under graviditeten. Der er alt fra info omkring hvorfor det er godt at træne som gravid, gode råd fra jordemoderen, et kapitel om mavetræning, træningsskemaer, kostråd og meget mere.
Bogen er lavet i samarbejde med en jordemoder, samt en fysioterapeut/osteopat, og nu er den altså klar på hylderne og på nettet.
Jeg håber den kan bidrage til at flere gravide får blod på tanden til at holde sig aktive med babybulen.
Gravid og Fit udkommer i dag hos både bog og ide og saxo.

10 kommentarer

 • Helene

  Tillykke med bogen. den er udsolgt alle steder jeg har været! Kbh, Odense og Viborg! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Tusinde tak Helene! Wauw det gør mig utrolig glad! Tak for at dele den information 🙂
   Du kan heldigvis stadig få dat på den online! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  stort tillykke med det 🙂 Der går lige et par år før jeg skal være gravid men den bog må jeg straks eje alligevel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Tillykke med bogen! Skriver du også om træning efter fødsel?

  Jeg har termin om en uge nemlig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Agnes.
   Tillykke med graviditeten.
   Der er et kapitel med genoptræningsøvelser, men du vil kunne finde en masse herinde på bloggen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hej mette
  ved godt det ikke har så meget med lige dette indlæg at gøre, men hvad for noget proteinpulver anbefaler du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   I øjeblikket bruger jeg Nutramino. Det er på tilbud i fitness world 🙂
   Jeg har før i tiden brugt gymnordic, men det er faktisk også de eneste to mærker jeg rigtig har været glad for.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Mette,
  Hvor meget er der fokus på kost i din bog? Jeg tænker det ville være en mega god ide med kostråd og hvad behov er under graviditeten så man kan få hele pakken. Eller er det noget du tilbyder ved siden af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Christina.
   Der er et kapitel om kost, hvor jeg fortæller hvor meget kroppen har brug for af ekstra kalorier gennem graviditeten. Samt hvilke fødevarer der er at foretrække.
   Dog er det hovedesagligt en trænings bog 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NIKE METCON