En dag med Kari Traa

Glimt fra ugen der gik

eb3f8d63-57dc-4bd9-8401-cb0ec902b95cMandagen startede med en feberramt mus. Så dagen blev tilbragt hjemme med hygge, tegnefilm og masser af kiks.

mette lyngholmTirsdag til event hos Maya og Julie, som kokkererede skønne retter til os. Mmmh hvor det smagte dejligt. Maya kom med retur i bilen, for næste morgen gik turen til københavn. 8f8c4767-e4ed-4813-85da-7301fe5302e4img_0842 Onsdag i hovedstaden med Kari Traa teamet, i kan se flere billeder fra dagen her.

Glimt fra ugen der gik
Torsdag, Amilia på dupperne igen. Vi varmer op til Thailand med Cocofuzion (kokosvand med lime) i hånden.
mette lyngholm gcd
Fredag i Aarhus til GHD event med lilla balloner, kage, bobler og søde mennesker. Bedste veninden Helene, havde jeg taget med for resten af aftenen stod på hygge med hende. Og se lige de fineste krøller i mit hår. Jeg må i skarp træning.

mette lyngholm
Lørdag og weekenden uden far,  han er nemlig i Sverige til fodboldtunering. Vi julehygger med de andre fodboldfamilier. Juleklip, brunkager og  julemand som Amilia var bange for hehe. Hvordan mon det går juleaften? Lørdag aften tilbragte vi hos min veninde Diana – tak for hyggetid <3

mette lyngholm
Søndag. Vi pynter Amilias juletræ som er en julekalender. Et nyt stykke pynt gemmer sig bag hver låge, jeg er fuldstændig vild med den. Nu vil vi på planteskole med mormor, for at jagte julepynt til det rigtige træ. Jeg har nemlig spottet at de har rigeligt af den slags.

2 kommentarer

 • Frederikke

  Hvor er dit fine tøj fra på fra GHD eventet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Tshirten er fra Asos, deres eget mærke (sådan en pakke med tre tshirts for ingen penge). Nederdelen er fra Moss, og strømpebukserne er også købt på asos 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En dag med Kari Traa