Find Adventure - Kom og løb med mig!

Glem ikke dine kosttilskud – Zentabox

Zentabox Zentabox
ZentaboxMan kan snildt have en intention om at huske at tage sine kosttilskud, men så sent som i sidste uge talte min ældste søster Line og jeg om, at vi glemmer dem i perioder. Normalt er mine kosttilskud en del af min morgenrutine. I mange år er jeg stået op, klaret håret og mascaraen, hoppet i tøjet, spist morgenmad og så spist mine kosttilskud. Men sørme om jeg ikke begyndte at glemme dem efter Amilia blev født, min morgenrutine er udfordret af at mit fokus er på hende. Mine tilskud har hidtil stået lidt hist og her, sådan ved jeg det også er hjemme hos min søster, som jo også glemmer dem. Vi er nok ikke de eneste.

For noget tid siden skrev jeg om Zentabox, og minsandten om jeg siden er begyndt at huske mine tilskud. Æren kan den flotte æske vist godt tage. Den står og pynter fint i køkkenet herhjemme, så jeg får øje på den hver eneste dag på ét eller andet tidspunkt. Jeg kunne selvfølgelig godt stille mine gamle pilleglas og min pilleopbevaringsæske fra apoteket frem, men det tilføjer ikke ligefrem feng shui til køkkenet.

Forleden spenderede vi weekenden i Ringkøbing hos mine svigerforældre. Netop sådan en situation ville normalt være en, hvor jeg kom afsted uden mine tilskud, da det er små-besværligt at have pillerne med. Men nej, jeg hev da bare lige to zentaposer af og lage dem i min makeup taske. Smart..

Er kosttilskud overhovedet nødvendigt?
Spørger du mig, er svaret ja. Vores kost indeholder ikke de samme vitaminer og mineraler som den gjorde før i tiden. Dertil spiser mange mennesker mere junk og mindre ordentligt mad, så jeg synes bestemt kosttilskud er en del af en sund og velovervejet livsstil. Kan man spise sig til det hele? Muligvis, men jeg vil hellere helgardere og spise mine kosttilskud end at håbe på, at jeg ikke mangler noget. Det er en investering jeg har valgt at give mig selv – at være god ved min krop, fordi jeg skal leve i den i mange år. Andre bruger penge på kunstige negle, det er vel hvordan man vælger at prioritere.

Det kan være svært at vide, om man spilder sin penge på kosttilskud man ikke har brug for. Derfor må jeg understrege, at Zentabox med deres sundhedsprofil får stjerner i min bog. Sundhedsprofilen som jeg har udfyldt, sørger for at mine tilskud passer til mig. Jeg var for nyligt inde og opdatere min profil, da der er sket lidt ændringer i min hverdag, blandt andet er jeg stoppet med at amme. Mine nye ZB æske, indeholder derfor ikke præcis samme sammensætning af kosttilskud som min sidste æske.
Et ærligt foretagende, som ikke forsøger at sælge dig ting du ikke har behov for.

SPONSORERET

ZentaboxZentabox

8 kommentarer

 • Signe

  Hej Mette
  Jeg synes, bestemt ikke din blog er kedelig. Tværtimod. Jeg synes, du kommer med gode og interessante indlæg. Som f.eks. Dette. Jeg anede ikke, at man kunne købe sine kosttilskud på denne måde- det er da mega smart. Jeg har været inde og lave en profil- og tror helt sikkert, jeg vil prøve at bestille derfra.
  Tager du udelukkende kosttilskud herfra? Eller tager du noget andet ved siden af?
  //Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Signe,
   Det er jeg enormt glad for at du synes. Der bliver lagt både krudt og energi i mine indlæg, så det betyder en hel del når en læser som dig skriver sådan en kommentar. TAK! Alle mine vitaminer og mineraler er udelukkende fra zentabox i øjeblikket. Jeg supplerer med lidt træningstilskud som protein og bcaa ved siden af 🙂
   Kærlige hilsner
   Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariam

  Den blog jeg ALTID nyder at læse, den blog jeg ALTID får gode råd fra omkring træning, den blog som jeg Aldrig bliver skuffet over! Det er lige præcis din blog Mette!
  Jeg elsker at følge med og forsæt med det gode arbejde for du er dygtig til det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Sikke flotte ord Mariam! Tusinde tak, jeg sætter virkelig pris på din kommentar.
   Jeg håber du fortsat vil følge med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Tak for en fantastisk blog – vi er en del som lige nu befinder os samme sted i livet som dig og finder dine indlæg meget relevante og inspirerende! Flot at du har overskud til at holde bloggen ved lige 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Trine!
   TAK for din kommentar, den er jeg utrolig glad for.
   Det er lige med at finde tid til det hele. Jeg har faktisk først opdaget din kommentar nu, men den gav mig et kæmpe smil på læben!
   Rigtig god dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Din blog er godt nok blevet kedelig. Ingen personlige indlæg om din baggrund, kærlighedsliv og privatliv. Udelukkende reklamer, babyspam og træning. Håber du vil åbne op for lidt mere personligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Line,
   Tak for dit input. Der er ingen tvivl om at min blog bærer præg af, at jeg er på barsel og har langt mindre tid til at blogge end jeg havde før. Min rolle som mor er trods alt den vigtigste i øjeblikket – så selvom din kommentar gør lidt ondt, så synes jeg ikke at jeg kan prioritere anderledes i øjeblikket.
   Det er bestemt min mening at lave flere indlæg, både om træning og personlige indlæg. Mine indlæg om Amilia er jo faktisk også personlige indlæg. Måske de ikke interesserer dig fordi du er et andet sted i dit liv, men i mit liv fylder hun selvfølgelig utrolig meget og er mit omdrejningspunkt. Så helt foruden babyspam kommer min blog aldrig til at blive. Bloggen afspejler jo mig og jeg blogger mest af alt for min egen skyld..
   Hvis du væbner dig med lidt tålmodighed, vil træningsindlæggene vinde større indpas igen, når Amilia starter i vuggestue. Måske man ikke tror det, men de tager utrolig lang tid at lave, da der altid er mange billeder/video bag eller an masse videnskabelige artikler.. Så det er ikke noget jeg kan spytte ud på en times tid..
   Rigtig god aften.
   Mvh. Mette 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Find Adventure - Kom og løb med mig!