9 sunde alternativer

Konkurrence, Glatte ben med Braun Silk-épil 9

IMG_9791

Jeg tror de fleste piger inklusiv mig selv, kender følelsen af at have gjort noget godt for sig selv. For mit vedkommende kan det sagtens betyde andre ting, end blot at passe min træning og give min krop nogle gode råvarer. Højt på min liste over velvære ligger bestemt følelsen af at være velplejet. En tur til frisøren, en ansigtsmaske eller body scrub under bruseren er ting der har indflydelse på mit humør. Udover at det er skønt med tid til mig selv, har ting som glatte bløde ben og flot hud stor betydning for mig. I kender sikkert alle at en periode hvor huden driller og slår ud, kan ødelægge humøret.

IMG_9774

Henover sommeren render vi alle rundt og viser benene mere end om vinteren. Dog er jeg glad for at have glatte ben året rundt og lader det aldrig stå til! Ofte og også om vinteren træner jeg i shorts, da jeg har det ekstremt varmt når jeg træner. At have bløde og glatte ben er den bedste følelse. Desuden foretrækker jeg at min kæreste, kan røre mine ben uden at de stikker. Måske han ikke ville tænke over det, men jeg ville.

IMG_9796

De sidste par uger har jeg brugt den lækre Braun Silk-épil 9 til at holde mine ben lækre.
Har du ikke prøvet en epilator før er det ved at være på tide! Rent faktisk er dette min anden epilator, men den er hurtigt blevet min favorit, da den både kan bruges på tørre ben og våde ben under bruseren.

Endnu en god egenskab ved epilatoren er, at der følger forskellige hoveder med.
Et hovede til eksfoliering, et til epilering og et til barbering. Nu er jeg rigtig glad for at bruge selvbruner for at have en lækker tan hele året rundt. Derfor er jeg også nødt til at eksfoliere min hud ca. én gang i ugen, hvis jeg ønsker et pænt resultat. Børsten til eksfoliering er også et must før epilering, da det minimerer risikoen for indgroede hår.

Nu tænker i sikkert på om det gør ondt at bruge den? Da jeg købte min første epilator for nogle år tilbage, kunne det mærkes langt mere end i dag. Dog syntes jeg ikke det var så slemt, at jeg ikke fortsatte. Hårene bliver med tiden knap så kraftige, hvilket gør en stor forskel. Nu bruger jeg den kun på benene, men forsøgte mig lige igår under armen hvilket gjorde mere avs. Umiddelbart tænker jeg dog, at det som på benene kun bliver bedre med tiden.

IMG_9780

Kunne du have lyst til at få fingrene i en Braun Silk-épil 9, og have lækre glatte ben der holder i længere tid kan du deltage i konkurrencen her.

Konkurrence
Skriv hvornår du føler dig bedst tilpas med din krop, når den er velplejet.
Er det mon når du har vasket håret, fået ordnet fusserne, smurt dig ind i bodylotion eller noget helt andet?

Præmie Braun Silk-épil 9

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Braun

155 kommentarer

 • Laura

  Jeg føler mig velplejet når jeg plejer min krop med god, sund og nærende mad, gerne i masser af forskellige farver og efter et langt bad efter at have dyrket motion. Begge giver en helt særlig følelse i maven, som hverken bodyscrub eller en ansigtsbehandling kan hamle op med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Tumsyte

  Jeg føler mig mig mest velplejet når jeg har fået et fodbad, fjernet hård ud, lagt neglelak og smurt mine fødder med en god fodcreme 😊👏 det giver en frisk følelse og flotte sommerfødder man kan vise frem nu når vejret er så skønt 😍🌿☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg føler mig mest velplejet når jeg efter en lang dag tager et langt bad, og derefter bruger en god Bodylotion og gerne noget olie til håret så det dufter endnu bedre – for ikke at nævne fødder og hænder, der er ikke noget bedre end rene lækre fødder og hænder, og så kan jeg specielt godt lide her om sommeren, at få neglelak på😍☀️💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg føler mig bedst tilpas efter en god gang træning, herunder spinning eller bodyfit, efterfulgt af et skønt bad, hvor både krop og håret plejes med gode produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Tiibergh Nielsen

  Det bedste skønhedstip jeg nogen sinde har fået lyder; ‘du er hvad du spiser’. Efter en svær periode med acne og lavt selvværd, har det gamle ordsprog vist sig at være rigtigt. Min hud er ude af acne tilstanden, og mangler kun behandling for mærker derfra 😊 Det ville være fantastisk at kunne forkæle mig selv med sådan en gave, og få vist stængerne frem 🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bernette Top

  Jeg føler mig godt til pas efter min træning. Og føler mig altid mest velplejet når jeg ved jeg er dejlig ren efter et skønt bad og når jeg har fjernet hår på de steder hvor jeg syntes håret skal fjernes fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  …jeg føler mig mest velplejet efter jeg har styrketrænet og været igennem en god spinningtime og bagefter kan sidde i solen med nyvasket hår og en kop kaffe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Når jeg efter en hård træning kommer ud af badet og smider mig i mit nyvaskede sengetøj.. Ahhh!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg føler mig mest velplejet efter jeg har barberet mine ben, også gerne skrubbet hele kroppen og taget en hårkur. Ofte ordner jeg det hele på en gang, så er det gjort 😉 Selvfølgelig efterfulgt af en god kropsolie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg føler mig uden tvivl mest lækker med nyvakset hår (y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg føler mig mest velplejet og tilpas efter et langt, varmt bad, hvor benene er blevet barberet. Der er bare ikke noget bedre end at komme ud ad badet, dufte rent og lækkert og så tage en god creme på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg føler mig allerbedst tilpas, når jeg har barberet mig alle de steder der skal barberes. Når jeg har haft en lækker hårkur i håret, taget et fodbad, plejet mit ansigt med en scrub og en lækker creme eller efter et langt og dejligt bad efterfulgt af en lækker og velduftende bodylotion 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra holm

  Føler mig klart mest velplejet og soigneret når jeg har nybarberet ben, armhuler og en pæn bikinilinje..
  Endvidere så føler man sig altid som et helt nyt menneske efter en tur til frisøren❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg føler mig helt klart bedst tilpas når jeg har brugt en halv time i badekaret med en masse skum og badesalt i vandet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Jeg føler absolut mest velvære når jeg kommer ud af badet med nyvasket, velduftende hår og et glat bentøj! Jeg elsker følelsen af at ligge under dynen med nybarberede ben! Den glatte, lette følelse er næsten det bedste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg føler mig aller mest tilpas hvis jeg er lækker brun og lige har været i et dejligt bad og smører mig ind i creme! Det er da bare helt perfekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg føler mig aller bedst tilpas, når jeg lige har overstået en træning! Jeg kan bare mærke, hvor dejligt det føles i kroppen, og hvordan den gode energi spredes rundt i kroppen! Jeg elsker, at man lige har kæmpet for at få sin krop til at føle sådan, og det pga. mig min indsats! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Elmhorst

  Når jeg føler mig bedst tilpas, så er det når jeg har været igang med en benhård træning, været i bad og ligger sig i sengen med lækre glatte ben og kroppen smurt ind i fugtighedscreme :grinning: :innocent: :flushed:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså her om sommeren er det helt klart er must for mig at have “glatte & bløde” stænger, så når det er ordnet elsker jeg at smøre dem ind i min Body Oil og bare føle at de nok skal blive lækre og totalt sommerklare.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariam El-Halabi

  Den lækreste følelse i verden er helt klart når man har været i bad og derefter lægger sig i en ren seng, med nyskiftet lagner! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Helt klart efter det lange bad efter fredagens træning, hvor hele kroppen får en omgang pleje! 🙂 ..nybarberet ben (mm.), godt fugtet hud og blødt velduftende hår! ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Føler mig helt klart bedst tilpas med glatte stænger!!! Lige så ren og dejlig jeg føler mig med bløde ben lige så beskidt og ubehagelig føler jeg mig med ubarberet ben (sker dog meget sældent heldigvis hehe) :innocent:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simi

  Jeg føler mig helt bestemt bedst tilpas efter en god træning eller lang gåtur, når jeg kommer hjem og har været i et varmt bad og derefter kommer ud med glatte og bløde ben og kan lægge mig i sofaen og nyde resten af aftenen sammen med min familie! Det er virkelig skønt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj Ásdís

  Skriv hvornår du føler dig bedst tilpas med din krop, når den er velplejet.
  Er det mon når du har vasket håret, fået ordnet fusserne, smurt dig ind i bodylotion eller noget helt andet?

  Jeg føler med bedst tilpas med min krop når den er velplejet fra top til tå. Efter en god træning er der intet bedre end et langt, varmt bad med bodyscrub og min lækre shampoo fra Oribe. I badet barberer jeg mig fra top til tå, så alt er blødt og lækkert. Når jeg kommer ud af badet putter jeg lidt af min hårkur fra Oribe i og smører min krop ind i velduftende cremer. Hvis der er ekstra tid og jeg er i ekstra selvforkælelseshumør, ligger jeg fransk manicure på fingrene og maler mine tånegle med en lækker ferskenfarvet neglelak.
  SÅ føler jeg mig tilpas. :smiley:

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Flyvholm

  Det er uden tvivl efter et langt bad, hvor jeg kan tage mig god tid om at barbere ben m.m, give mit hår en god omgang hårkur (så det fedtede og svedige hår bliver rent igen) og derefter smøre hele kroppen ind i creme bagefter. Hvis jeg VIRKELIG skal gøre noget for mig selv, så tager jeg ned og får waxet bikinilinjen efterfulgt af en massage sammen med en veninde – der føler jeg mig SÅ tilpas! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Når jeg efter træning kommer hjem, tager et langt bad hvor jeg skrubber min hud godt igennem, barberer mine ben og kommer en god gang hårkur i lokkerne 🙂 efterfølgende skal der selvfølgelig bodylotion til, og så hopper jeg i min morgenkåbe og hygger mig med en god film eller serie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg føler mig bedst tilpas når jeg passer min træning og min kost. Prikken over i’et er helt sikkert når jeg så også har nybarberede ben og kan ligge mig ind under en kold dyne med nyvasket sengetøj.. Ahh, det er lækkert 🙂
  jeg bruger selv en epilator nu, men synes ikke den fungerer på mine ben. jeg får irriteret hud. Så jeg har gået og tænkt på hvilken en af de nye epilatorer, som evt. ville kunne fungere for mig. Krydser arme og ben for at jeg vinder denne, så jeg ikke længere skal bruge skraber, som giver tørre ben 🙁
  :147: :147: :147:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg føler mig allerbedst tilpas efter en hård træning, og så bagefter ind under den kolde bruser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Tvergaard Nielsen

  Fredag eftermiddag, man har weekend, har haft en god lang løbetur og en times styrketræning, så føler jeg mig dejlig velplejet når jeg har fået mig et varmt bad og har barberet mine ben og smurt dem ind i creme og til slut sidder i sofaen med badekåbe og ser tv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Når jeg sveder helt vildt efter en hård træning, så elsker jeg at tage det kolde gys under en kold bruser og komme ud og smøre hele kroppen ind i lotion. Derudover er det helt fantastisk hver gang jeg har fået vokset mine ben og de bare er lækre og bløde! Desværre er det bare lidt besværligt med waxing og jeg har problemer med indgroede hård og knupper, så jeg hsr længe gerne ville have Brauns epilator.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naija

  Når jeg har trænet elsker jeg et langt bad, med ansigtsbehandling, hårkur, fodslibning og hårfjerning. Efter det skal kroppen smøres ind i creme eller olie – SÅ føler jeg mig velplejet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Elsker at komme hjen og få et lækkert bad efter arbejde.. Og når det er allerbedst er det med en buddyscrub ☺. Elsker selvfølgelig også glatte ben, og hader hår under armene..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla M Nielsen

  Åhh hvor ville jeg elske at have en epilator. Jeg føler mig mest velplejet, når jeg er nybarberet, jeg hader hår, hvilket betyder at jeg bruger utroligt meget tid på barbering.. Jeg barberer mig hver anden dag, da benene desværre hurtigt stikker 🙁
  Derudover bruger jeg en aften om ugen på en hjemmeansigtsbehandling, fodbehandling, hårkur og selvbruner- jeg er kæmpe fan af Nordictans selvbruner spray; den fedter ikke, lugter ikke og så er den svanemærket 🙂
  Jeg skal desværre bruge ekstra meget tid på min hud i ansigtet, da jeg for nyligt er begyndt at få uren hud, så epileringshovedet lyder som en rigtig god idé til min hjemmeansigtsbehandling en gang om ugen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde Johansen

  Jeg føler mig aller mest velplejet når jeg efter en lang dag har været i et dejligt lunt brusebad, har fået plejer hår og krop, har fået en dejlig chrem både på skroppen og i ansigtet og så til sidst ligger mig i min seng og siger godnat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Averhoff

  Jeg føler mig allerbedst tilfreds med min krop, når den er velplejet efter et dejligt langt, varmt bad, hvor jeg har haft god tid til at fjerne alle hår på kroppen, vaske mit hår med shampoo, hårkur og balsam, og bare nyde alene-tiden med god, høj musik! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie P.

  Jeg føler mig allermest velplejet når jeg har god tid og kan tage et langt fodbad hvor jeg opbløder hår hud, smører fødderne ind i creme, filer negle og fjerner neglebånd og lakerer dem i en flot farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eline Plet

  Jeg føler mig bedst tilpas i min krop når jeg får trænet og spist sundt, har bløde og glatte ben og bløde hænder med pæne negle (og helst med neglelak på)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Når jeg efter en lang løbetur i regnvejr havner i spa og sauna efterfulgt af en bodyscrub 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg føler mig mest velplejet når jeg har trænet, og efterfølgende været i bad, brugt en lækker scrub og smurt hele kroppen ind. Det er ren forkælelse ! Ville elske at få en epilator !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina K

  Har virkelig længe ønsket mig den ❤️ Føler mig allerbedst tilpas når jeg kommer hjem og tar et dejligt varmt bad efter en lang arbejdsdag.. Også li en is inden sengetid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg føler mig bedst tilpas efter en tur i svømmehallen, når jeg har vasket håret og er blevet varmet godt igennem i saunaen… Man har bare den bedste følelse i kroppen efter at have svømmet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Føler mig velplejet når jeg kommer fra frisøren, der er virkelig intet bedre end at få hovedbunds massage og blive nusset i håret ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en lækker præmie!
  Jeg føler mig allerbedst tilpas, når jeg har haft en god morgentræning (cardio + styrke) og derefter taget et langt, varmt bad og smurt mig ind i skønne cremer. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Efter en hård og svedig gang træning(styrke og yoga) og et langt dejligt bad så krøller jeg mig sammen over min kæreste på sofaen og får nusset mine bare lår. Dér føler jeg mig aller mest tilpas når jeg er velplejet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie Andersen

  Jeg føler mig mest velplejet når jeg sætter tid af til at fjerne hår på hele kroppen, og derefter smører kroppen ind i en god creme. Derudover elsker jeg at lave en lækker juice, wellness og sundhed er ren selvpleje❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Åh, jeg føler mig allermest velplejet, når jeg lige har været hos frisøren. Det gør bare så meget ved både mit udseende og min følelse omkring mit udseende, når jeg har nyklippet og nyfarvet hår. Det er så skønt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TH

  Jeg føler mig helt klart mest velplejet når jeg har tid til et langt varmt bad med bodyscrub på hele kroppen, hårkur i mit lange hår og barbering. Efter badet får hele kroppen en god omgang bodylotion, så man bliver silkeblød. Dén følelse, af at have et helt bart ansigt, nyvasket hår og bare være ren og lækker – det er fantastisk ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Føler mig helt klart mest velplejet efter et langt bad hvor jeg har givet håret hårkur, ordnet fødderne og en dejlig scrub på kroppen med granatæble. Glatte ben prøver jeg at få tid men det føles ikke rigtig som jeg gerne ville have det og prøver hele tiden nye metoder. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte C

  Jeg føler mig allermest tilpas med min krop når jeg har været til motion, og virkelig givet en skalle. Så skal man bare hjem i bad og skrubbes og skurres, barberes så man er helt glat og ren! Følelsen af en brugt krop efter træning og et dejligt bad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Emma Nielsen

  Jeg føler mig uden tvivl, bedste tilpas når jeg har fået et langt bad. Kur i håret, ny barberet ben og en masse parfume på bagefter. Så føler jeg mig frisk, og dejlig ren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Jeg føler mig uden tvivl bedst tilpas når jeg har velplejede negle – om det så er med eller uden lak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara L

  Jeg føler mig aller bedst tilpas efter et langt varmt bad med barbering, peeling af huden, olie på kroppen og velduftende maske i håret… Det er bare SKØNT! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Når jeg har trænet og taget et LANGT bad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christinna Trebbien Jønsson

  Jeg føler mig aller bedst tilpas, når jeg efter en veloverstået træning kan hoppe ind i bruseren, vaske håret i min ynglings shampoo, samt bruge en skøn krops-shampoo med lavendel duft! Og prikken over i’et er selfølgelig når man er helt fri for den stikkende fornemmelse hår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samida

  når jeg har været i bad, barberet ben og smurt mig ind i lækker lotion – det er det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Antonsen

  Efter træning og et bad – føler mig så frisk, energifyldt og ren! Gerne smurt ind i creme og med glatte ben så er det lige i skabet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Stæhr

  For mig er det en meget vigtig prioritering at have glatte, bløde ben – og det er hele året rundt 😉

  Super lækker konkurrence! Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg føler mig godt tilpas når jeg har været ved frisøren. Nyvasket hår og farvet bryn, og så er jeg ‘good to go’ 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg føler mig bedst tilpas med min krop når jeg kommer hjem efter en lang arbejdsdag, smider bh’en og tager et langt dejligt bad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie søgaard

  Jeg føler mig bedst tilpas når jeg har mit sommeroutfit på med helt sommer glatte ben, desværre er min gamle epiloger gøet i stykker så jeg føler mig ikke lige så godt tilpas for tiden. Derfor ville det være perfekt at vinde en ny, så jeg igen kan føle mig godttilpas. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Therkildsen

  Jeg føler mig bedst med min krop når jeg har været i fitness og kommer hjem, tager et bad og forkæler mig selv med bodyscrub, hårkur og ansigtsmaske, en god bodylotion og slutter af med at lægge neglelak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S

  Jeg føler mig mest veltilpas i min krop når jeg har fuldført de af hverdagens gøremål der stresser mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille L

  Jeg har det aller bedst efter et langt bad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Ogstrup

  Jeg føler mig aller bedst tilpas når jeg har dejlig bløde ben og er smurt ind i bodylotion efter et dejlig varmt bad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg føler mig bedst tilpas når jeg har brugt ekstra tid på mig selv i form af et bad med barbering, body scrub, hårkur samt en efterfølgende ansigtsmaske og bodylotion. For at fuldende følelsen af tilpashed spiller sundhed også en væsentlig rolle for mig. Desuden vil braun spil epil9 hjælpe mig med at spare tid gennem mit au pair år i USA med en travl hverdag med børnepasning.
  – De små ting gør en forskel

  KH Kristina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Helt sikkert når træningen er overstået, og jeg har været i et lækkert bad, håret har fået kur og kroppen creme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TIna

  Føler mig aller mest lækker, på vej ud af døren, hvor man ved det hele bare spiller. Man har ordnet hår, ben, negle, make-up, tøj m.m. og kan mærke, selvtilliden er der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Saadet

  Hej Mette
  jeg føler mig godt tilpas efter et langt varmt bad og bagefter smøre mig ind i olie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne K

  Efter en alene-aften, brugt med god musik, stearinlys, scrub, ansigtsmaske og tid til at vandre rundt i badekåbe. Sådan en hjemme-spa-dag gør virkelig underværker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Krog

  Hej Mette! Jeg føler mig helt sikkert mest tilpas i min krop, når jeg træder ud af et langt, varmt bad, får smurt noget bodylotion på kroppen, og til sidst kan smide mig i sofaen med bløde og glatte ben, samt vådt, velplejet og duftende hår 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tasja Andersen (igen)

  Og hvis du ligesom mig også elsker glatte ben så har jeg en virkelig god opskrift på “sukkervoks” der kan laves hjemme. Det er organisk, vildt godt til armhuller, bikinilinje og andre sarte steder – dog et lidt stort arbejde til benene så en epilator ville være kærkommen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Lucia Elise Torp Rasmussen

  Kære Mette!
  Den ultimative bedste følelse er, at kroppen er ren og plejet. Plejet mener jeg, at ens ben er glatte, at du har skrabet dig alle stedet på kroppen som en kvinde nu gør.. og du har en lækker tan. Hvis der nu skal gøres noget ekstra så skal kroppen smøres ind i babyoil. Det gør hunden så lækker blød.
  DET er luksus! Og så ved man at man har gjort noget lækkert for sig selv, men også for kæresten som er tilfreds 🙂
  Kys Maria-Lucia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg føler mig aller bedst til pas efter et langt med med scub på hele kroppen og har dejlige bløde ben

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Hjorthede

  Efter et langt sygdoms forløb med 2 hjerte operationer. Føler jeg mig nu bedst tilpas med min krop efter en god løbe/cykel tur. Som tidligere elite sports udøver var det en kæmpe begrænsning at få frataget sporten fra en. Her nu, hvor jeg er rask nok til at måtte udøve sport igen, føler jeg mig dejlig fri, og glad. Desværre gør noget medicin bare at min hårvækst er vildere end før. Og min hud er tør. Derfor ønsker jeg mig denne, for at se om den vil kunne hjælpe med problemet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Schultz

  Jeg føler mig ALLER mest tilpas, efter en dags bentræning, efterfulgt af en cykeltur hjem, lige for at bruge ALLE mine kræfter op. Derefter et dejligt koldt bad, så creme på hele kroppen, og med et dejligt proteinrig måltid ind under sengen og så have netflix marathon, mens mine ben slapper heeeelt af!! Dét er den bedste følelse jeg kender til! Følelsen af jeg har gjort noget godt for mig selv! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tasja Andersen

  Kære Mette

  Der er mange ting, der giver både min krop og mit sind en lækker følelse af velvære – og øverst på listen over dette må være en lang varm skyller efter at have svedt og knoklet til træning og efterfølgende at komme ind til et soveværelse med tændte stearinlys og en dejlig kæreste, der siger “Skat trænger du ikke lige til en fuld body massage.” <3 Jo tak! Så føler man sig godt tilpas både i kroppen og helt ind i hjertet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha Lassen

  Når jeg ordner hår 😀 jeg har ikke så mange penge til at gå til frisøren. Så jeg farver og klipper selv mit hår. Og når jeg endelig tager mig sammen til det, føler jeg mig som helt ny bagefter 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg føler mig allermest velplejet efter en hård træning og et dejligt bad <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Helt klart efter et godt langt bad hvor der både er tid til at barbere ben, hårkur, en god bodylotion og fodcreme. Det er bonus hvis der også er tid til at ordne negle. 🙂
  Derefter på hovedet i seng i nyvasket sengetøj. Ahhh 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Jeg føler mig allerbedst tilpas når jeg har barberet mine ben og smurt hele kroppen ind i en lækker creme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line A

  Efter en god træning og tilsvarende lækkert bad. Når mit hår er rent, mine ben bløde og negle flotte, sammen med den trætte følelse i kroppen efter træning har jeg det aller bedst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg føler mig mærkeligt nok mest tilpas, efter en lang løbetur og en bad under bruseren, efterfulgt af en eksfoliering af huden og en kold skyller til sidst.
  Det giver bare den bedste friske følelse bagefter:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Rasmussen

  Jeg føler mig allerbedst tilpas, når jeg har barberet mine ben, og så lægger mig under dynen, der findes intet bedre! Derudover kan jeg godt lide, at lave hjemmelavede ansigtsmasker, som giver en dejlig glød til huden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Når man efter en lækker & hård træning tager et langt bad, barberer sig og efterfølgende smører kroppen ind i en god fugtgivende bodylotion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De få timer efter en barbering, hvor benene er helt bløde – der er ikke noget bedre end bare at gnubbe sine ben sammen og bede alle om at mærke hvor bløde de er desværre vokser det ekstremt hurtigt ud igen, så ville være fantastisk med en epilator!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Jørgensen

  Der er langt imellem at jeg får prioriteret det, men jeg føler mig bedst tilpas med min krop efter en omgang selvforkælelse i form af at få ordnet ben, ansigtsmaske, hårkur og neglelak. Efter føler jeg mig som et helt nyt menneske og lover mig selv at der ikke må gå længe før jeg gør det igen… Men men men det er lig det med at få det passet ind i en travl hverdag. Der må jeg ‘nøjes’ med almen ansigtspleje, træning og sunde vaner for at opnå velværd… Men det er nu også dejligt!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marion

  Det må være når man har været ude at træne hvorefter man tager et langt bad med en god hårkur til håret, bliver barberet diverse steder og efterfølgende smører kroppen ind en god bodylotion:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det bedste er en god løbetur, et langt bad, skønne produkter og så i nattøj ind og nyde stearinlys, mindfulness og smoothie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Jeg har det bedst med mig selv, når jeg lige er kommet hjem fra en træning hvor jeg har givet mig fuldt ud – efterfulgt af et langt varmt bad. Så føler jeg mig let som en fjer og lækker selv i hyggetøjet (:

  Jeg kunne så godt bruge den Silk-épil, da jeg spiser så mange vitaminer at mine ben allerede stikker en halv dag efter de er barberet (:

  Tak for en skøn blog og en stor motivation

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria halling

  Den bedste føelse er at gå i bad inden sengetid! Derefter lægge under dynen med hygge strømper – ny vasket hår og en total føelse af at være velplejet 🙂
  God sommer til dig Mette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Linroed

  Jeg har det allerbedst om morgen når jeg lige er stået op og har trænet dagen før, og det så kan mærkes! Når man så om morgen tager et lækkert bad med en god hårkur, får barberet ben og alt det der! Og så man kommer ud i badet og bliver smurt ind i en lækker fugt-givende bodylotion, og så er helt klar til en ny dag med nye udfordringer! 😉
  Held og lykke til alle! Jeg kunne i hvertfald helt vildt godt tænke mig sådan én!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Lindholm

  Jeg føler mig også rigtig godt tilpas når jeg har trænet, hvis jeg ikke får trænet, bliver jeg sur på mig selv, og får en rigtig dårlig dag. Så helt klart træning!
  Prikken over i’et er at komme ind ens værelse og det har fået hele turen, synes jeg det er så skønt! Alt er rent, og tingene ligger de rigtige steder, og så at der også dufter rent! :ok_woman:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg har det allerbedst, når jeg efter en hård times træning tager mig tid til et langt bad, hvor jeg eksfolierer og barberer mine ben og har hårkur siddende. Derefter smøres hele kroppen ind i bodylotion. Det er en skøn følelse bagefter. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Efter et dejligt langt bad efter en omgang hård træning. Hvor benene er hår fri ligesåvel som armhulerne og har brugt min lækre scrub som give dejligt bløde og fugtede ben. Så har jeg det godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie Nørgaard

  Jeg er helt vild med, når mine ben har fået hele turen med både barbering, skrub og lotion. Især om sommeren, når man render rundt i shorts! Jeg træner også ofte i shorts, og hader hvis jeg har små, sorte “pigge” som stikker ud (især omkring mine knæ).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det allerbedste jeg ved er, når mine ben er helt nybarberede og silkebløde. Der findes simpelthen ingen bedre følelse. Det giver en enorm følelse af velvære og overskud! Jeg elsker det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedicte Vogn

  Jeg føler mig faktisk bedst tilpas de dage, hvor jeg overholder mine aftaler med mig selv. Fx hvis jeg lover mig selv at “i dag skal jeg gøre lejligheden rent”. Jeg finder ofte på andre ting jeg hellere vil og ender derfor tit at være lidt træt af mig selv, når jeg ikke får det gjort. De dage hvor jeg så får taget mig sammen og lavet de ting jeg har lovet mig selv, har jeg det rigtig godt med mig selv. I mine øjne behøver velvære ikke kun være ang sig selv, men lige så meget omgivelserne omkring en 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Gjørup

  Jeg har det bedst med min krop når jeg kigger på billeder fra et par år tilbage. Jeg har brugt de sidste par år på at tabe mig og virkelig komme i form. Det er helt fantastisk at se at der er sket så meget, som der er og det er skønt at kunne se at det hårde arbejde har kunne betale sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er simpelthen det bedste og det lækreste ovenpå en hård (og svedig) træning, at tage et laaaangt varmt karbad, med masser af duftende sæbe og lys! Man føler sig så velplejet og er fuld af ny energi bagefter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Thisted

  Føler mig bedst tilpas når jeg har taget det hel store bad og fået barbert ben, hårkur og så en ansigtsmaske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Jeg føler mig helt sikkert bedst tilpas, når jeg gør lidt ekstra godt for mig selv i en ellers så travl hverdag. Det kan være at bruge god tid på at smøre mig ind i bodylotion, at bruge en ansigtsmaske eller lakere mine negle. Jeg tror på at det er de små ting, der gør en forskel:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Rosenvinge

  Efter en tung omgang styrketræning hvor jeg har givet alt, hvad jeg har i mig, elsker jeg at komme i et varmt bad (på trods af at armene har lidt svært ved at komme op for at vaske hår ;)). Når jeg bagefter er færdig og kan ligge mig træt og tilfreds i seng, så er det med smil på læben 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jensen

  Jeg føler mig super godt tilpas, når jeg har ny farvet hår, ny ordnede bryn, vel plejet, barberet og lækker i en fin nederdel, velduftende! Så jeg i mit es!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Helt klart når jeg har været ude som træner for de småbørn i klubben, og derefter trænet selv og så bare hjem og have et dejligt langt varmt bad. Derefter få smurt sig ind i en god og behagelig creme og så ellers bare hyggetøj på og så hygge med en film eller en god bog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Viberg Baun von Bülow

  Jeg føler mig rigtig godt tilpas med min krop efter at have fået barberet mine ben, giver min hud en peeling og og derefter smurt mig ind i en lækker tyk body lotion.
  Har jeg været oppe og træne inden, føler jeg endnu bedre tilpas 🙂 Så er det kun kærestens søde ord der kan gøre det endnu bedre :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ronja Petersen

  Jeg har det aller bedst med dig selv om min krop når jeg er sammen med folk jeg holder af. Når jeg har været nede og træne, og kunne mærke at jeg har brugt min krop. Når jeg laver god man, og nyder det i et godt selskab. Det er tidspunkter hvor jeg glemmer de “dårlige” og negative tanker, og bare lever og har det godt med mig selv :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg føler mig aller bedst tilpas efter en lang løbetur, hvor pulsen er oppe med sved på panden og et efterfølgende koldt bad. Prikken over i’et er at kaste sig ind i sengen med rent sengetøj, nyvasket hår, ømme ben og god samvittighed. Der har jeg det allerbedst med mig selv. Selvom det er små ting i hverdagens trummerum, så er det lige præcis den slags, der gør en kedelig onsdag lidt bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ronja Petersen

  Jeg har det bedst med mig selv og min krop når jeg er sammen med folk jeg holder af. Når jeg har været nede og træne, og mærke at jeg har brugt min krop. Når jeg laver god mad og nyder det i et godt selskab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Når huden er plejet og neglene har fået en omgang sommerlak, så findes der ikke bedre tider ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Når min svigermor har vokset mine ben! Så dejligt, føler mig helt ny, ren, blød og godt tilpas! Ville være rart selv at kunne fjerne hårene ved rødderne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg føler mig allerbedst tilpas efter jeg har haft tid til at smøre en lækker, velduftende hårkur i mit hår. En dårlig hårdag kan virkelig ødelægge hele dagen, så elsker når det er velplejet og silkeblødt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Når jeg efter en lang dag og en hård træning har fået slæbt mig hele vejen op af trappen og ud under bruseren. Jeg har et fast ritual med at bruge showergel efter træning for ligesom at understrege, hvor god jeg lige har været ved mig selv. Jeg har det allerbedst med min krop, når jeg ikke alene kommer til at dufte af kokos men også kan lægge mig ind i min seng med helt glatte ben og så bare sove igennem. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Føler mig bedst tilpas efter et langt bad, så jeg har glatte, nybarberede ben, ren hud og rent hår.
  Prikke over i’et er selvbruner, lakerede negle og lækkert undertøj :124:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Damgaard

  Helt klart efter at havet været til en hård omgang styrketræning, der selvfølgelig indebærer squat. Jeg tager et varmt bad, barberer ben, bruger mig den lækreste Karmamaju bodyoil, lægger en naturlig men flot makeup og derefter forkæler jeg mig selv med en sund, proteinrig og nærende frokost, så jeg føler jeg har fået så meget ud af træningen, som muligt! Det er der jeg føler jeg har forkælet mig selv til det yderste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Damgaard

  Helt klart efter at havet været til en hård omgang styrketræning, der selvfølgelig indebærer squat. Jeg tager et varmt bad, barberer ben, bruger mig den lækreste Karmamaju bodyoil, lægger en naturlig men flot makeup og derefter forkæler jeg mig selv med en sund, proteinrig og nærende frokost, så jeg føler jeg har fået så meget ud af træningen, som muligt! Det er der jeg føler jeg har forkælet mig selv til det yderste!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Et godt fodbad efter en lang arbejdsdag eller efter træning. Fødderne og ben bær dig igennem livet, og fortjener at blive forkælet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg føler mig allerbedst tilpas med min krop, når huden er dejlig blød, glat og sommerbrun – så jeg ikke behøver at “snyde” med selvbruner og blush. Lidt neglelak på tæerne til at matche mine pæne ben, sommerfregner på næsen, og lidt uglet, solskinsbleget hår – dér føler jeg mig allerbedst tilpas i min krop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg føler mig bedst tilpas med min krop, hvis jeg har trænet, spist sundt og sovet godt. Derudover er barberede ben, pæne hænder og fødder, lakrede negle og velplejet hud og hår også vigtig for, at jeg føler mig godt tilpas.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett k

  Efter et langt bad, med ny vasket hår det har fået en go håkur. Ny baberet ben, der har fået olie. Taget pænt tøj på, håret er sat op og der er lagt en go makeup 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Bech Hansen

  Når jeg efter en træning tager et langt varmt bad, barbere ben, ordner mine fødder og plejer hele kroppen med cremer – så har jeg det rigtig godt og føler mig allerbedst tilpas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil tro, at det er om morgenen efter mit bad og min daglige skønhedsrutine og en lille klat mascara 🙂 Da jeg snart går ind i mit 3. Trimester i min graviditet føler jeg mig klart ekstra velplejet når jeg har fået barberet ben…hårene når efterhånden at blive lange efter brug af skraber, når man kun på besværligvis får bukket sig ned ca en gang om igen. Braun silk-epil ville VIRKELIG gøre godt herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg føler mig helt klart bedst tilpas med min krop efter et langt varmt bad – hvor der er blevet barberet, brugt scrub og en lækker hårkur derefter er det perfekt med en god bodylotion eller olie over hele kroppen. Og hvis jeg så kan lægge noget flot makeup, og få noget lækkert tøj på er det klart dér jeg føler mig mest tilpas med min krop

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie

  Jeg føler mig mest velplejet efter et langt bad med ansigtsmaske, hårkur og nybarberede ben 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke H

  Når jeg render rundt i hyggetøjet uden makeup og med nylakerede negle og glatte ben efter et langt bad hvor jeg forkæler mig selv med en lækker scrub, god ansigtsmaske og en god hårkur. Så har jeg nemlig det lækreste følelse af en blød, ren og velplejet krop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det allerbedst og føler mig mest velplejet efter en god nats søvn, hvor jeg har startet morgenen ud med en dejlig udendørs løbetur, gerne i Frederiksberg Have. Når jeg så igen smider mig i sengen efter at have været i bad, vasket hår og pakket mig ind i hyggetøj, lavet mig en god kop kaffe og sætter mig og ser en serie eller læser en bog. LIGE DER er jeg helt velplejet fra inderst til yderst! 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg føler mig allerbedst tilpas når jeg kommer ud af badet efter først at have trænet og svedt en masse, så et varmt bad hvor huden får en omgang med hampbørsten og jeg slutter med et kold brus. Derefter en omgang baby olie nogle cremer til ansigtet og så lige sidde nøgen i morgenkåben et øjeblik – eller danse lidt rundt i undertøj ☺️ #danselikenooneiswatching

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Wulff Feldbæk

  Jeg føler mig allerbedst tilpas når jeg har haft en ansigtsmaske på og renset hele hovedet og fået creme på.. Har været overvægtig længe så det at man kan have en strålende hud giver selvtilliden et godt boost..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  jeg føler mig allermest velplejet og glad for mig selv når jeg har en mig-dag 🙂 sådan en dag består af træning hvorefter jeg tager ned til Silkeborgs badeanstalt og får en afslappende tur i dampbad efterfulgt af en masse lækre cremer 🙂 det er det bedste jeg ved <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Kristensen

  Den bedste følelse finder jeg efter et langt bad, hvor den har fået hele turen; barbering, eksfoliering og hårkur, efterfulgt af en god creme til hele kroppen… Mhh! Endnu bedre er det efter en varm sommerdag, hvor man kan få vasket alt sveden og saltet af kroppen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mellannie Funch

  Jeg føler mig mest velplejet når jeg kan bruge en hel dag kun til mig selv. Det går typisk ud på en lille løbetur, et dejligt bad, og massere af musik. Jeg har brug for tid til mig selv en gang i mellem, og det føler jeg plejer mig. At sidde med min guitar og ikke tænke på andet end kun mig, det er plejning for sjælen og ikke kun det ydre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Min favorit saltskrub fra Badeanstalten gør trikket for mig, huden bliver så lækker blød, at man ikke behøver creme efterfølgende 🙂 og så en god maske til de trætte fusser. Så føler jeg mig overskudsagtig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Når jeg tager et langt bad, som inkluderer barbering samt hårkur, for derefter at smøre hele kroppen ind i creme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Efter et bad, med nybarberede ben og smurt ind i lotion og selvbruner, så spiller det hele bare

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Mortensen

  Jeg føler mig bedst tilpas og velplejet efter en omgang barbering af hele kroppen og et bad. Derefter føler jeg mig mest selvsikker og velplejet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hermansen

  Når jeg har fået ordnet min negle, været en tur ved frisøren, eller bare at få smurt kroppen ind i creme, elsker det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg föler mig bedst tilpas naar haaret er vasket og har faaet kur og olie, naar kroppen er cremet ind, naar benene og armene har faaet en gang babering og bikini linien har faaet engang voks og saa ellers bare löst töj pa. og naar ja, naar födderne har faaet fodbad ogsaa 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Holm

  Efter en tur på stranden, nyde havet og derefter solens varme – Intet slår den følelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefin

  Jeg har aldrig prøvet epilator, men jeg har det helt klart allerbedst med nybarberet ben, efter et langt bad post-træning. Blandingen mellem at være så træt efter træning og at føle sig ren og lækker er nok det bedste, der findes :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle hauge

  Jeg føler mig aller mest velplejet, når jeg har cyklet mine 25 km til arbejde, og kommer hjem og tager et lækkert varmt karbad, med ansigtsmaske, hårkur, eksfoliering på hele kroppen, fået skrubbet fusserne, fået fjernet alle hår på hele kroppen og derefter en omgang bodylotion og neglelak. Så føler man sig simpelthen så feminin, blød, nyduftende, sund, frisk og smuk! #velværelængeleve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Når jeg en sjælden gang, går all in og tager et langt bad, bruger hårkur og derefter scrub af hele kroppen, det er en vildt lækker følelse bagefter (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah Thybring Hansen

  Jeg føler mig mest velplejet når jeg har været i et godt langt bad, har fået skrubbet kroppen godt, og når jeg har fået barberet mine ben (hvilket jeg nogle gange er dårlig til at få gjort)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S.

  Når jeg føler mig helt klam og svedig efter træning, er der ikke noget bedre end at tage et langt lækkert bad med hårkur og også få barberet ben 😀 Når jeg så kommer ud af badet og smører benene ind i creme fra the body shop, føler jeg mig mest velplejet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Når hænder og fødder er velplejet og nylakeret, samt bløde ben. Det er et must for at føle mig velplejet og godt tilpas!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia Wollerup Due

  Efter et langt bad efter træning, med en god hårkur til håret og dejligt bløde ben! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bonnie

  Jeg føler mig mest velplejet, når jeg har været i et dejligt langt bad og fået skrubbet krop og ansigt samt fået barberet ben, så får jeg ny energi. Det er den bedste følelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Keldsen

  Når den er velplejet med en lækker ansigtrens og ansigtscreme, med ny vasket hår og en god bodylotion til kroppen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Det er helt sikkert efter et dejlig varmt og langt bad, med nybarberede ben og lækker creme på hele kroppen! Så har min krop det dejligt.. Sker dog meget sjældent med lange, varme bade, oftest er de hurtige og korte, da jeg har en dreng på 2. Måske derfor nyder jeg det også endnu mere når det så kan lade sig gøre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  En løbe-/gåtur efterfulgt af et langt, afslappende karbad og en god bodyscrub!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Stevns

  Efter et langt bad med eksfoliering af kroppen, fødderne ordnet og have givet håret en god kur, samt glatte og bløde ben – så føler jeg mig veltilpas ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Når jeg lige har været i bad, taget creme på, glattet hår, taget make up på og noget flot tøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Et langt varmt bad med pleje af både krop, ansigt og hår – efter hård træning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Når negle på fødder og hænder er nylakerede, ny barberede ben og kroppen smurt ind i lækker creme, så føler jeg mig lækker! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Bjerg

  Lækre bløde sommer ben, og en god kur i håret, så er jeg kørende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Efter et fodbad, og nyvasket hår !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Nybarberede ben og olie på krop, ansigt og i håret.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

9 sunde alternativer