Sunde cookies med blåbær og chokolade

Giver jeg dig dårligt selvværd?

thumbnail_img_6416
Giver jeg dig dårligt selvværd, når jeg poster billeder af min gravide mave og billeder af min krop efter graviditeten? Det håber jeg så sandeligt ikke! Fornyligt medvirkede jeg i en artikel, hvor journalisten fra Eurowoman satte fokus på at flere poster billeder af deres gravide veltrænede kroppe. Vinklen på artiklen var mest af alt, at de gravide bliver sat under et ekstra stor pres, når veltrænede baby buler flashes på instagram. I kan læse artiklen her. Da jeg blev interviewet til artiklen var jeg ikke klar over hvilken vinkel den havde, og fik først set artiklen da den var online. Mine udtalelser i artiklen kan jeg stå 100% indenfor, men bliver stadig ret provokeret når jeg læser den. Især når jeg læser “Bulen på deres maver er så lille, at kun en omgang god fantasi vil kunne overbevise én om, at der rent faktisk er en lille ny på vej.” “Skræmmende tendens” og “Hvis man ikke engang, når man er gravid, kan slappe af, men stadig har fokus på kroppen, og hvordan den ser ud, glemmer man jo essensen af det hele, nemlig det faktum at man er i gang med at skabe et nyt liv, fortæller hun. Især den sidste udtalelse irriterer mig. For som hun netop selv påpeger, er man i gang med at skabe et nyt liv. Hvorfor pokker skal man så ikke give sin baby de bedste betingelser i maven? Det er videnskabeligt bevist at man nedsætter risikoen for bl.a graviditetssukkersyge, svangerskabsforgiftning, komplicerede fødsler og fødselsdepression når man træner under graviditet. Er det ikke ting der gavner dit barn? Man er jo ikke syg når man er gravid, så hvorfor skal vi lægge os på sofaen og spise os tykke. Det er i hvert fald ikke hvad jeg forbinder med en sund graviditet. Min mave var flad hurtigt efter fødslen, som følge af at jeg holdte mig aktiv og spiste sundt FOR min babys skyld.

Uanset om du er gravid og veltrænet, eller gravid og aldrig har sat benene i et træningscenter, så er det efterhånden normalt at tage billeder af babybulen. Jeg har siden jeg var en lille pige, set mange billeder af gravide maver i de hjem jeg er kommet. At billederne nu bliver postet på instagram, facebook og blogs handler vel i bund og grund om at vi deler vores liv på disse platforme.

Og så bliver jeg nødt til at sige, at folk skal slappe lidt af. Jeg ser dagligt på billeder af kilometer langt hår, pander uden rynker og kinder uden bumser, lange stænger og fyldige numser. Jeg gad godt have det hele, men jeg får ikke dårligt selvværd fordi jeg ikke har hele pakken. Vi er allesammen forskellige, vi har forskellige kroppe og tager forskellige valg. Nogle vælger at træne under graviditeten og andre gør ikke.

Jeg synes nu heller ikke det kræver specielt meget fantasi, for at se at jeg er gravid på billedet nedenfor. Hvad mener i?
gravid

44 kommentarer

 • Caroline

  Jeg er så enig med dig! Ærgerligt at du blev “tricket” ind i den artikel… Vi skal lade være med at blande os så meget i hvordan andre lever deres liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria R

  Mange glemmer at graviditeten ikke er en sygdom! Helt enig med dig! Man skal træne og være aktiv, lige meget er man ung, gravid, 70 år gammel eller 99 år! Selvfølgelig tilpasser man sin træning til graviditeten, så at det gavner både moren og barnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Mejlhede

  Perfekte, opstillede billeder, silikonebryster, det rigtige lys og så videre. Der bliver manipuleret rigtig meget på Instagram, og der er altid tale om en stramt redigeret virkelighed, hvor de publicerede billeder vælges ud af en lang række af fotos. Sådan er det, og jo før folk forstår det, desto bedre. Når det er sagt, så synes jeg, du skal brokke dig til journalistens redaktør. Det er ikke i orden at lokke kilderne i en fælde, hvor de tror, de udtaler sig i en sammenhæng, og så bliver de brugt i en anden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Først og fremmest finder jeg dig egentlig mest motiverende, og jo jeg gad sa godt se ud som dig. Men jeg klager ikke, for kunne bare træne mere. Synes det er skønt mes fokus på graviditet og træning. Bliver dog lidt træt af dine meninger omkring at man enten træner eller er tyk og stille siddende samt st graviditet Ikke er en sygdom. Kunne være rart med lidt mere forståelse for mellem vejene. Hvis folk kun tror det er enten eller, så forstår jeg godt deforme dårligt selvværd. Nogle er jo så hæmmede af opkast, kvalme og fx bækkensmerter, at en graviditet bliver invaliderende på ens liv. Jeg ved godt at graviditet ikke er en sygdom, men det er sjovt nok altid dem der bare har haft det tip top der har brug for at sige det igen igen. Jeg tænker dog at du mener det ikke er en sygdom ift fri bevægelse og motion, og det giver jeg dig ret i. Det blev rodet, men summa summarum, så er det rigtig vigtigt st du sætter fokus på sund livstil og motion under graviditet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia B Hansen

  Tværtimod, inspirerer du mig helt vildt med de billeder 🙂 når jeg en dag bliver gravid håber jeg at jeg får brugt dine øvelser og får trænet. Jeg spiller håndbold nu og det er jo ikke så god en kombination med graviditet, så på et tidspunkt skal jeg jo finde på noget andet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du er simpelthen bare så sød og sej og mega inspirerende!
  Jeg læste artiklen da den kom frem, og synes egentlig at den er lidt selvmodsigende. Hvorfor er det ligepludseligt blevet okay, at “rakke ned” på slanke gravide kvinder i god form. Burde pointen ikke netop være, at man skal være gravid og se ud lige præcist som man har lyst til – tyk eller tynd. Den samme tendens synes jeg i det hele taget optræder oftere og oftere på de sociale medier. Selvfølgelig er det super godt, at en masser mennesker råber op omkring, at man ikke behøver at ligne idealet (hvad det så end er?), men det er da heller ikke okay, at tale grimt om folk, der rent faktisk lever op til det. Nej, man behøver hverken være slank, have sixpack, thigh gap, store bryster osv. osv. – men hvis man har, så skal der da også være plads til det, uden at blive kritiseret for det, og kaldt et dårligt forbillede. Den må gå begge veje 🙂

  Rigtig god aften fra mig

  Kærlig hilsen Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej Mette. Jeg vil ikke sige at du giver mig dårlig selvværd, men jeg bliver en smule misundelig – men på en positiv måde, hvis man jeg sige det. Jeg er helt med på at jeg selv skal gøre noget aktivt for at komme i form og for at tabe mig både før og efter fødsel, men jeg er stadig lidt misundelig på dig – du er super smuk – både før, under og efter graviditet, og jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg slet ikke ønskede at være så slank og veltrænet som dig 🙂 det jeg nok er mest misundelig på, er din rygrad, vilje og styrke – jeg kæmper mest med dette pt,
  Men jeg synes du er mega smuk og mega sej. Du må endelig ikke se min misundelse som en negativ ting – følger dig meget og suger til mig af alle dine visdomsord 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Har fulgt debatten, og omkring Alice Brunsøs billeder. Og føler hele debatten er skabt af folk der ikke ved bed – folk er jo gravide under helt forskellige vilkår!
  Jeg var enorm, men det hele var baby vægt og de først 14kg var væk efter de første 2 uger. Trænede jeg amok? Nej jeg var fyldt af morfin og sov siddende fordi smerterne efter mit akutte kejsersnit ikke tillod andet (de havde flænset et par ligamenter).
  Bliver jeg misundelig når jeg ser smukke slanke mor-maver? Ja! Men jeg elsker alligevel min mave <3 Jeg har kejsersnitsfold og rigtig mange, slemme strækmærker, men det er den mave der har båret min søn og derfor elsker jeg den.

  Vi skal ikke være bange for at vise nogen sider af livet. Og at være flot og sund skal man aldrig skamme sig over!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Sofie Nielsen

  Hej Mette,
  Det kunne være spændende at undersøge, hvor mange af dine læsere, som lader sig påvirke positivt eller negativt af dine opslag😄Piger fra 16-24 år bruger i gennemsnit 3,5 t på sociale medier. Den samme aldersgruppe har det dårligste mentale helbred. Det kunne være sjovt at se, hvordan bloggere påvirker sine læserne.

  Ps. Nedern at artiklen du deltog i blev vendt mod dig. Er helt enig med din holdning til træning under graviditet💪🏻👶🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Du giver bestemt ikke mig dårlig selvværd! Jeg elsker at følge dig og blive inspireret til hvordan man også kan leve sit liv. Jeg har selv en søn på næsten seks måneder, så var gravid nogle måneder før dig. Ville næsten have ønsket det var omvendt. For blev så inspireret til at træne igen, men havde ikke overskuddet til det, da jeg gik sygemeldt til sidst i graviditeten. Jeg er nu i fuld gang igen, og nogle ville måske mene jeg burde være mere sammen med min søn end at gå op i træning. Men når jeg får min træningstime for mig selv, tre gange om ugen, så får jeg mere overskud og bliver en gladere mor! Så fortsæt endelig med det du gør! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg synes, at det er godt, at du påpeger, at artiklens vinkel er anderledes end hvad du havde forestillet dig. Jeg bliver dog lidt provokeret af din sort-hvide fremstilling af at man, hvis ikke man træner, bare sidder i sofaen og spiser sig tyk.

  Jeg er selv gravid, og prøver at finde tid til træning samtidig med at jeg passer et arbejde, som også kræver mange timer. Jeg får da bestemt dårlig samvittighed af alle jer flotte træningspiger, som ufortrødent fortsætter i samme tempo, men jeg bliver i ligeså høj grad motiveret til at komme ud på den skide løbetur…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille Dueholm

  Jeg er selv gravid med lidt over 40 dage til termin. Har under hele min graviditet fundet det vildt inspirerende at se andre holde sig aktive under deres geaviditeter og også selv valgt at gøre det for min egen fysiske og psykiske sundheds skyld, samt give gode betingelser for mit barn. Dertil er jeg også af den overbevisningen at det ikke er en sygdom at være gravid, så hvorfor stoppe så længe det føles godt? Men noget jeg tit har tænkt over i løbet af min graviditet, er når jeg har set opslag på diverse medier “hvor lidt” andre gravide har taget på og kommet til at sammenligne med mig selv. Blev til at starte med lidt ked af det, indtil jeg satte mig ned og tænkte efter en ekstra gang, hvordan hele mit eget forløb har været fra hormonbehandling med vægtøgning, til at blive gravid med mere vægtøgning, til at ramme ca uge 20 og så stod vægten stille i lidt for mange uger. Har i dag været til læge, vægten er nu endelig steget et par kg igen, og samlet er hele billedet perfekt og jeg har en sund og rask krop og baby i maven. Træne kan jeg stadigvæk nærmest dagligt og helt uden gener 🙂
  Hver gravid krop er forskellig, og hver gravid krop er sindssyg smuk. Og det giver ikke mig dårlig selvværd at se andre smukke gravide kvinder, uanset hvor fitte eller ikke fitte de er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvor er det her altså bare et godt indlæg Mette- det er spot on <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det kan ikke undgås, at vi mennesker bliver jaloux, fordi det ligger helt basalt i os. Jeg ser det nærmere som en sund jalousi, at se din smukke gravide mave og ikke som at dine læsere skal få dårlig samvittighed. Det er op til læserens personlighed om man får dårlig samvittighed eller ej. Jeg synes bestemt du skal vifte det af dine skuldre. Jeg må ærligt indrømme, at selvom jeg ikke har udsigter til at blive gravid lige nu, så er du så inspirerende, at jeg har overvejet at købe din bog blot for at gemme den til når jeg engang i fremtiden bliver gravid 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Åh, hvor bliver jeg træt, når folk skal blande sig og dømme…. du har så ret i alt det du skriver Mette! Og Gud hvor er du et forbillede for mig til når jeg engang selv bliver gravid. Du er for sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina p

  Ærgerlig vinkel fremfor at evt vise 3 kvinder med forskellige graviditeter mm.
  Det havde været mere konstruktivt fremfor den vinkel.

  Tænker umiddelbart det siger mere om en’ selv end om dig Mette hvis man lader dig som person være genstand for ens “dårlige samvittighed”.
  For jo – ærlig vis : du giver mig da dårlig samvittighed nogle gange. Men det har da intet med dig at gøre, men mig selv og det minder jeg mig altid om hvis den følelse kommer – i enhver situation.

  Andet ligger der jo reelt set ikke for, vel?
  Så bliv du ved med hvad du gør. Det virker, vi kan li dig og alt hvad du deler, godt som dårligt og så fokuser på det du kan bruge til noget: os der bliver inspireret og pushet lidt ekstra.
  Det er vel egentlig heller ikke så dårligt vel ;-).

  Du go som du er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg synes bare, du er pisse sej, Mette! 🙂
  Godt nok står jeg ikke og skal være gravid lige nu, men jeg er blot blevet super inspirerer af, hvordan du har holdt træningen og den sunde kost ved lige under graviditet. Både over, hvor flot en krop du havde under graviditeten og også nu efter, men mest fordi, jeg er blevet langt mere informeret over, hvor mange positive effekter det har. Ikke at jeg ikke kunne regne ud, at træning og sund kost også er godt under graviditet, men jeg håber, du ved, hvad jeg mener 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Hej Mette. Jeg vil da ærligt indrømme det udfordrer min selvtillid, når jeg ser hvordan du ser ud efter fødsel og dit aktivitetsniveau. MEN. Det er jo ikke din skyld, det er jo mig der i bund og grund har dårlig samvittighed, for hvis jeg virkeligt gerne ville, kunne jeg jo også træne mere og spise sundere. På en god dag rører det mig ikke, da er man jo bare super imponeret, på en dårlig dag kan det da ramme hårdt. Jeg sidder og ser på gamle billeder af mig selv og tænker øv, men ved også det kommer igen. Jeg er bare ikke lige så hurtigt ude og igang som du er. Du er super inspirerende og hjælper mig bare med at minde mig om det er muligt at blive fit og trænet igen! At der er håb forrude! Thank god og tusind tak for det!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Super indlæg – og nej det giver ikke mig mindre selvværd!
  Jeg er formentlig en af de komplette modsætninger til dig – jeg vejer for meget (og gjorde det også da jeg var gravid), jeg havde dog kontant fokus på ikke at tage for meget på. Jeg sneg mig op på ti kg under min graviditet, og der gik 10 dage efter fødselen før jeg var tilbage på min startvægt.
  Jeg træner mest i sommer-halvåret, og det motiverer mig på ingen måde – jeg opnår bare ikke “yes-følelsen ved det.Du er en kæmpe inspiration for mig, trods jeg ikke træner. Din indstilling til sundhed under graviditet – og i det almindelige hverdagsliv suger jeg til mig…
  Min pointe er bare: Vi vælger selv at følge dig og andre smukke veltrænede piger på blogs, IG og andre sociale medier, og hvis vi ønsker at se det kan vi bare lade vær! Keep up the good work. (Og ærlig talt – hvem vil ikke gerne se ud som dig? – Det kræver en flot indsats. Bare fordi jeg elsker at sidde på min store numse i sofaen, gør det jo ikke mig til et “dårligere” menneske – et mere usundt en af slagsen, bevares, men det går jo ikke ud over mit selvværd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hold da op en omgabg fis, synes du har ret. Jeg var sengeliggende fra uge 17 og fødte i uge 36, samme aften som jeg fødte var der en der spurgte hvor min bule var henne, jeg så overhovedet ikke gravid ud og jeg trænede ikke. Nogle er måske bare disponerede for ikke at blive vanvittig store.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Er enig med Rikke, det er super fedt du kan alt det du kan, både med træning og kosten. Men det er ikke alle gravide der kan træne, personligt døjer jeg meget med svimmelhed, og bækkenløsning ,og det gør at jeg ikke kan træne som normalt. Mht til maden kan jeg bare ikke have det jeg plejer. Misunder alle de mødre som dig, som
  Kan det hele, og får det til at se så let ud. Du er sej og ekstremt inspirerende, og tror ikke du giver folk dårligt selvværd, det handler nok mere om deres samvittighed som Rikke skrev, og misundelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Nej, ikke dårlig selvværd. Dårlig samvittighed!
  Du, sammen med mange andre, poster kun possitive. perfekte glansbilleder, som viser hvordan du har mega overskud i hverdagen. Alle de fine, instragram venlige billeder, som folk vil synes om og blive betaget af. Kunne være rart, hvis der var flere, som havde mod på at vise hele sandheden, altså også det uperfekte.
  Hvordan man kan få mad og træning til at passe ind, når alt ikke arter sig. Det vil være mindst, hvis ikke mere, inspirerende. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Fedt indlæg og godt du selv tager den op! Jeg har fulgt dig længe både her og diverse andre medier og jeg ELSKER din faglige tilgang til din livsstil. Du begrunder altid hvorfor det er positivt for kroppen/baby at træne. Jeg blev i juni selv mor til en lille prinsesse og selvom jeg også kom hurtigt tilbage i mit almindelige tøj, kan jeg ikke prale med flotte markerede mavemuskler, men det er okay for det kan jeg en dag – og det er takket være din motiverende blog. Jeg elsker at følge mig og hvis man får dårligt selvværd af at læse med, synes jeg ikke man har læst ordentligt efter☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Stort tillykke med din juni prinsesse! Og sejt at du er tilbage i dit almindelige tøj. Et kæmpe skulderklap fra mig for at gøre en indsats for dig og din lille pige. TAK fordi du følger med Ditte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Nej, du giver mig ikke dårligt selvværd.. Men du giver mig dårlig samvittighed! Måske er det fordi at du ikke viser dage med fedtet hår, render under øjnene efter de søvnløse nætter (og dage), og trangen til noget sødt fordi alt andet er enormt uoverskueligt! Eller også er du en af de heldige der bare ikke har disse dage ☺️ Men din udadtil perfekte verden med det perfekte barn der bare ligger og kigger i mens du træner, og du har tid til bagning og cafebesøg, arbejde og hvad du ellers poster, giver mig dårlig samvittighed! Det er ikke fordi at jeg har brug for total elendighed og jeg er da glad på dine vejne hvis det er så nemt at være mor for dig som du får det til at se ud.. Og, i sidste ende har du selvfølgelig også ret til ikke at skulle dele ALT! Jeg var meget inspireret af dig under min graviditet og det bliver jeg sikkert igen! Men lige nu, får jeg allermest dårlig samvittighed ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Rikke,
   Tak for din ærlige kommentar! Jeg har fornyligt skrevet et indlæg http://mettelyngholm.dk/personligt-indlaeg-naar-man-ikke-kan-det-hele-paa-en-gang/ som måske også giver et lille indblik i at jeg faktisk ikke kan nå det hele, selvom jeg gerne vil. 🙂
   Jeg synes jeg stadig kan en masse men forsøger også ihærdigt at få det hele til at spille sammen. Nogle dage køre det, andre ikke. Bloggen bliver slet ikke opdateret så meget som jeg gerne ville og det er til stor frustration. Din kommentar har bestemt givet inspiration til at vise mere fra dage med fedtet hår (Er blevet storforbruger af tørshampoo) 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hurra og amen! Super skrevet, Mette! ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie nielsen

  Hej Mette ☺️ Godt skrevet.. For der er rigtig mang der poster billede! Jeg er en pige som altid har haft lidt ekstra vægt på kroppen, trods jeg altid har dyrket meget sport.. Men du giver skam slet ikke mig dårligt selvværd. Mere inspiration, uden tvivl jeg selvfølgelige gerne ville se lige så fit ud som dig 😅 Må da håbe det kommer en dag. Men syntes du viser dig selv på en fornuftig måde så man finder det inspirerede og motiverende for det sted man nu er i livet!
  Bliv du bare ved med at gøre som du plejer👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Ann-Sofie,
   Tak for din kommentar. Jeg er glad for at du finder det inspirerende og motiverende. Andet er i hvert fald ikke min mening 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Hej Mette!
  Hvor er dine tights fra på øverste billede?
  Har prøvet at zoome ind, men synes ikke det er til at se 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej Mette
  Du giver i hvert fald ikke mig dårlig samvittighed. Jeg håber, at når det en dag bliver min tur til at være gravid, at jeg kan opretholde mit aktivitets niveau. Ikke fordi jeg er bekymret over mit udseende, men fordi træning er en del af mit velvære. Jeg blev lidt sur da jeg læste den artikkel. Jeg kan ikke forstå, at i et samfund, hvor vi bliver fortalt, at vi skal motionere mere. At aktivitet fremmer vores sundhed, og det at tage trappen i stedet for elevatoren stadig er svært for mange, at gravide kvinder stadig shames for at være aktive.
  Mange venlige hilsner og virtuel High five fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Tak for din kommentar Cathrine. Jeg blev virkelig også irriteret da jeg læste artiklen. Sundhedsstyrelsen anbefaler minimum 30 minutters træning om dagen. OGSÅ for gravide. Jeg ville ønske opfattelsen om træning under graviditet snart ændrede sig, for det handler jo i bund og grund om at barnet vilkår bliver bedre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Mette. Jeg har døjet med mit knæ et stykke tid ved løb, jeg kan derfor ikke løbe to-tre dage efter hinanden, og har svært ved Intervalløb. Hvad gør jeg for at komme ordenligt i gang igen uden smerter? Tror det stammer fra en periode med meget hurtig løb på løbebåndet udenhævning

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Anne,
   Jeg vil anbefale dig at få undersøgt dit knæ. Nu ved jeg ikke hvor du holder til, men jeg går selv hos Aarhus Osteopati som er enormt dygtige.
   En anden vigtig ting er selvfølgelig at du løber i en god løbesko, gør du det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinna Sommer

  Hej smukke smukke Mette
  Det er godt alle de dumme udtagelser ikke rører dig. Det er der bestemt ikke nogen grund til heller!! Alle mennesker har en mening om det meste, om det så er Hair extensions, BOTOX, fyldige numser, penge, at spise sundt, børneopdragelse, træning under graviditet eller hvad det nu måtte være. For mit vedkomme kan jeg kun sige, godt gået med at komme så flot igennem graviditet, fødsel og nu barsel. Du ser som altid så lækker ud, som en kvinde der passer på sin krop, sind og helbred. Og mht billeder er de da kun motiverende, og man kan sagtens se på dine graviditets billeder at du har en prinsesse i maven❤️ Et lille spørgsmål, på billedet med babymaven har du et par sorte Hummel Sweatpants på. Er det mon modellen “Classic bee tech pants”? Og hvis det er, hvad str. Er de mon?
  Krammer Tinna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg synes tværdigmod at det er inspirerende og motiverende, at du formår at holde dig og din baby sund under graviditeten og jeg håber, at jeg kan gøre det samme den dag det bliver min tur. Jeg kan være misundelig på din veltrænede krop, men det giver mig på ingen måde dårlig selvværd – så fortsæt endelig med diverse motiverende billeder og blogindlæg 👌🏼💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Godt at det ikke har nogen negativ indvirkning. Det er slet ikke formålet med hverken blog eller instagram. I så fald skulle der helt nye boller på suppen. Men tak for dit input, jeg forstætter ! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Nytofte

  Tværtimod har det været super inspirerende at følge dig under og efter graviditeten 🙂 Jeg forstår din frustration, men jeg er overbevist om at journalisten “bare” skulle finde en vinkel til sin artikel. Vi kan dog godt blive enig om, at denne vinkel er ret smagløs.

  Keep going strong, du er super sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Jeg tænkte samme tanke, da jeg med stor skuffelse læste artiklen. Jeg håber du har ret. 🙂
   Tak for dit input!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Jensen

  Jeg kommer aldrig til at se ud som dig (synes du er enorm smuk), men jeg finder dine billeder meget inspirerende og elsker at følge dig. Har fulgt med længe 🙂 Men synes især dine inputs og erfaringer med graviditet er spændende, fordi jeg nu selv er gravid. Er også kun interesseret i en sund graviditet hvor baby får de bedste vilkår med en glad og stærk mor 🙂 Så kan på alle måder følge din logik.
  Og det er da noget værre sludder – du havde den fineste babymave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Tusinde tak Pernille. Og stort tillykke med graviditeten!!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sunde cookies med blåbær og chokolade