Speed chute pro

Garmin Fenix 5 S

img_6631Min nye træningsbuddy, Garmin Fenix 5 S og jeg har nu trænet sammen i snart to måneder. Så jeg tænkte det var på tide at introducere ‘hende’ for jer.
Vi kan vist godt blive enige om at hun er en flot og feminin dame, især sammenlignet med det resterende sortiment af garmin ure. Udstrålingen på netop dette ur, er af en helt anden kaliber. Og fordi hun er fremstillet i Sapphire Rose/Gold, så får hun også en del opmærksomhed når hun sidder på min arm.

img_6632
Det er sket op til flere gange, at folk spørger nysgerrigt ind til uret når jeg træner. Og det kan man ikke fortænke dem i, for det skiller sig ret meget ud udseendesmæssigt. I min optik kan uret jo også bruges til hverdag, fordi det ikke skriger langt væk af at være et træningsur. Uret er lige blevet sat 900,- kroner ned og kun nu købes for 4.999,- lige her på løbeshop, som er eneste forhandler af produktet.

img_6638
Der er lidt forskellige funktioner jeg vil fortælle jer om. Især skridttælleren er jeg glad for. Mit mål er 10.000 skridt om dagen, og uden uret her må jeg nok indrømme at jeg ville gå mindre på nogle dage. Mine dage er meget forskellige, hvis vi ser bort fra min styrketræning så kan jeg enten være på farten i bil, sidde på kontoret hele dagen eller være udenfor og bevæge mig. De 10.000 skridt kan derfor nogle gang være noget der skal stræbes efter at nå, hvis bagdelen er parkeret for længe af gangen.

img_6636
Uret besidder derudover puls i håndleddet, er produceret til at du kan svømme med det, spille golf eller styretræne med det. Det fortæller hvor længe jeg skal restituere efter hvert træningspas, der er GPS, intervalfunktion, smart notifications (du kan læse sms’er, instagram beskeder osv på uret), kalorieberegner og meget meget mere.

Og et lille finurligt men fantastisk påfund, som jeg er ret sikker på at i er vilde med – er at hvis man får smidt sin telefon et sted hvor man ikke kan finde den, så kan man gennem uret få telefonen til at bippe højt og kalde på dig. Samtidig kigger du på displayet som viser en slags ‘tampen brænder funktion’, så når du nærmer dig telefonen kommer der flere og flere grønne streger. Går du modsat den forkerte vej, så kommer der flere røde streger. Det har allerede reddet mig op til flere gange 😉

2 kommentarer

 • Lotte

  Fedt ur. Men kunne du ikke lige være objektivt i forhold til prisen. 5000 synes jeg er vildt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   5000 kroner er mange penge, men et appleur koster vel omkring det samme?
   Jeg har også et fitbit ur til omkring halvdelen af prisen, men som ikke er i nærheden af samme kvalitet. Så egentlig synes jeg at uret er pengene værd.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Speed chute pro