Træningsdagbøger og en rabatkode

Garagetræning og istid

Annonce for Breyers

Så kom sommeren, finally. Jeg har glædet mig helt abnormt til i dag, eftersom vejrudsigten siger 24 grader. Dét skal nydes i høj grad.

I aften har jeg personlig træning i garagen, så for at kompensere for lidt aftenjob, henter jeg Amilia lidt tidligere fra vuggestue, og tager et par ekstra eftermiddagstimerne med hende i haven.

Igår havde jeg fornemt besøg af Maya. Efter at have afleveret Amilia på cykel, drønede jeg videre på banegården for at samle Maya op. Sammen cyklede vi herhjem. Vi lagde ud med en træning. Den får i her et billede af her:

d8d6afa0-1954-422b-ade6-6268825120e026079645-5ae5-4888-9e6e-dee01f2e2e2f

Faktisk var vejret jo allerede forrygende igår. Så vi havde selvfølgelig garageporten oppe så solen bragede ind. Lækkert.
Nogle af øvelserne lavede vi endda udenfor. Hvad mere kan man bede om?

Træningen blev indviet på bedste vis. For eftersom det var vores første træning sammen i garagen, skulle den fejres. Champagne havde jeg ikke på køl, havde ellers være godt på en onsdag 😉 Til gengæld to bøtter is – perfekt til vejret og vores mavser.

Isen er fra Breyers og har et lavt sukker- og kalorieindhold, til gengæld er den med ekstra protein. Smart!
Bøtten med chokolade indholder fx kun 310 kalorier, så man behøver ikke holde sig tilbage når man får istrang! Der er flere forskellige varianter og i aften når jeg er færdig med mine klienter, har jeg udset mig en ny variant der skal testet. Cookies and cream <3

224d772d-6e16-4029-8efe-b8c1c831b20a

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Træningsdagbøger og en rabatkode