Vi er blevet forældre

Fitness- eller mor blogger?

SponsoreretMLY_7383-2MLY_7348-2MLY_7355 kopi-2MLY_7394-2Adidas Logo Tanktop – Basic Lynlås Hoodie 
Da jeg tilbage i januar annoncerede at vi ventede os en sommer baby, blev jeg mødt af en masse positiv respons her på bloggen. Hvilket jo altid er dejligt, ikke mindst fordi vi begge var ovenud lykkelige over vores situation. Nu er vores skønne datter endelig kommet til verden, og glæden er kun vokset siden. Min iphone rummer allerede tonsvis af billeder af hende, da man den ene gang efter den anden forsøger at forevige hendes søde ansigtsudtryk. Alle der er forældre forstår! Måske også jer der har hund 😉
Vores datter er fra dag ét en kæmpe del af vores liv. Hvilket har fået mig til at tænke over et spørgsmål, jeg fik på bloggen under graviditeten. Om bloggen nu ville blive fyldt med babyspam?

Eftersom bloggen afspejler mit liv og min hverdag, vil det være meget unaturligt for mig, ikke at fortælle om min nye titel som mor. Lige så vel som at det ville være en anelse svært ikke at skrive om graviditeten. Min træning ændrede sig i takt med at maven voksede, så det ville være underligt at skrive om træning, jeg ikke selv kunne udføre på det givne tidspunkt. Mon i kan følge mig? Morblogger kommer jeg nok ikke til at kunne kalde mig, for jeg elsker at skrive om sundhed, træning og den livsstil vi lever herhjemme. Nu handler det om at få det hele til at få op i en højere enhed, når man ikke længere sætter sig selv i første række. Derfor vil mine indlæg selvfølgelig bære præg af familieforøgelsen. I er også mange der har efterspurgt flere personlige indlæg, hvilket jeg kun synes er rigtig dejligt. I fremtiden vil i derfor både finde alt det i plejer at finde herinde, noget af det i kombination med mor rollen og noget foruden. Jeg glæder mig i hvert fald til fortsat at skrive en masse indlæg. <3

14 kommentarer

 • Isabella

  Hej Mette.
  Først og fremmest tillykke med jeres lille prinsesse hun er godt nok en fin lille en.
  Jeg syntes personligt at det er helt fint at din blog kommer til at skifte lidt perspektiv fremover, det er jo helt naturligt at du får andre prioriteter nu hvor du er blevet mor.
  Jeg er selv i slutfasen af min første graviditet er 37+5 idag så venter spændt til det bliver min tur ☺️ Og jeg har ligesom dig trænet igennem graviditeten.. Dog er det kun blevet til lange gåture de sidste par uger men alt tæller.. Og håber bestemt på det giver pote ved min fødsel 🙂
  Jeg glæder mig til at læse din fødselsberetning og kunne også godt tænke mig at vide lidt om hvor meget du endte med at tage på i vægt og hvordan du klarede træning i de sidste uger op til fødsel..
  Og så glæder jeg mig i øvrigt til at følge bloggen fremover og forhåbentligt blive indspireret til at være en aktiv mor også selvom baby er første prioritet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej igen 🙂

  I forhold til hårfarve mener jeg sådan generelt ☺️ Jeg har altid haft mit eget afbleget og sådan med striber, men er bare blevet så irriteret over tanken om kemi osv. at jeg faktisk er gået bort fra det igen. Også sådan set fra er sundhedsmæssigt perspektiv 😉 ville bare høre, hvordan du står og hvad dine tanker er 🙂 ?
  Knus ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Mit hår har været afbleget i mange år. Faktisk siden jeg blev konfirmeret. Da vi flyttede til Norge sidste år, begyndte jeg at farve det mørkere og har sidenhen også fået farvet de lyse striber i. Jeg har som dig tænkt over, at hårfarve i mange tilfælde består af nogle stærke sager. Alligevel får jeg det farvet, da må indrømme at jeg ikke kan undvære det. Jeg tænker samtidig at jeg holder mig sund på mange andre områder. Spiser så vidt muligt økologisk og sundt, jeg holder mig aktiv de fleste dage i ugen, jeg drikker masser af vand, får mine vitaminer og mineraler. Jeg vælger flere mærker uden parfume og andet kemi. Jeg bliver nok aldrig en der kan undgå alt kemi, da jeg samtidig tænker ‘alt med måde’. Man kan måske også gøre det helt for besværligt for sig selv. Forstå mig ret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Mange tak for det ☺️😘 Fantastisk! Glæder mig virkelig meget til at få fingre i din bog ☺️ Som det ser ud nu er det starten af Marts jeg har termin, men det er en tidlig scanning der har fastslået det, så måske nakkefoldsscanningen siger noget andet. Men deromkring ☺️👌🏼
  Har du måske nogle små gode råd mod kvalme? 🙏🏼Kvalmen er nemlig kommet, dog ikke så meget som sidste gang☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Fint come back på hvordan din blog bliver fremover. Er selv blevet mor til en dreng på nu 7mdr og alt ændre sig, ja selv det man snakker om. Træning var en kæmpe del af mit liv, men er nu anden prioritet – han kommer i første række. Men en gåtur gør underværker for krop og hoved. Min dreng sover endnu ikke igennem langt fra, det kan være hårdt at have kræfter til muskeltræning , men han nu 8kg bliver løftet en del. Graviditets kiloene er smidt , det er det vigtigste. Jeg håber på gode måder, at få træningen ind på med og uden børn. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Tillykke med din søn Emma! Og du har fuldstændig ret, man prioriterer jo sit barn først. Vi har også været ude og trille nogle gode ture allerede, det tæller jo alt sammen. Men jeg glæder mig nu også til at få endnu mere gang i kroppen igen. Og glæder mig til at være kreativ med træningen mellem bleskift og amning 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er selv gravid, dig ikke særlig langt – som i slet ikke særlig langt, men jeg vil enormt gerne vide hvornår din bog udkommer? Den vil jeg nemlig super gerne have! Min første graviditet var jeg plaget af mange forskellige ting og sygdomme, og det resulterede i +35 kg 🙁 jeg har altid dyrket eliteidræt, så det var enormt hårdt for mig at se kroppen ændrer sig så meget. Jeg er fast besluttet om, at det skal være anderledes denne gang, om end jeg bliver ramt af samme ting engang til. For at undgå de mange kilo vil beg gerne træne mere og gerne efter dine råd – så jeg håber snart din bog kommer 🙏🏼
  Og kæmpe tillykke med jeres smukke datter! Hun er bedårende 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Tillykke med graviditeten Rikke <3 Bogen udkommer til oktober, forhåbentlig kan du nå at få lidt glæde af den. 🙂 Hvornår har du mon termin?
   Det må have været ekstremt hårdt at se kroppen ændre sig så meget, når du har været vant til at være super aktiv. Jeg krydser fingre for at du får en nemmere graviditet denne gang, og sejt at du har besluttet dig for at det SKAL være anderledes!
   Og tusinde tak <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Mette 🙂
  Stort tillykke med jeres datter og titlerne!
  Jeg er lidt nysgerrig på din flotte manke og vil høre, om du har det afbleget eller farvet?? Og hvad er dine tanker om hårfarve? 🙂 knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Karina.
   Mange tak skal du have <3
   Mit hår bliver farvet. Får både mørke og lyse striber i. Tænker du hårfarve ifht graviditet/amning?
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Mette – stort tillykke med din fine pige! Det er skønt at følge jer .. Jeg er sindsygt nysgerrig på, hvordan din fødsel forløb, ifht at du er så trænet – hvordan du kunne mærke en forskel i din krops overskud, hvis du føler du kunne det? Din krop må jo alt andet lige have haft en bedre forberedelse, tænker jeg…. Men nu har jeg ikk selv prøvet det… endnu 🙂 del endelig ud af alt det, du har lyst til..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Louise. tusinde tak!
   Jeg er ved at skrive min fødselsberetning, som jeg glæder mig til at dele med jer herinde. Der hersker vist ingen tvivl om at mit aktivitets niveau har haft en stor indflydelse. Det bekræftede JM også for mig. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Stort tillykke med jeres lille prinsesse. 💕 vi blev selv forældre for 6 uger siden, til vores prinsesse og det er virkelig det største i verden. 😍
  Jeg glæder mig til fortsat at følge dig og få gode fif til efterfødselstræning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Tusinde tak Ninna! Og også et kæmpe tillykke med jeres lille datter! <3 <3
   Jeg deler de første fif i løbet af ugen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vi er blevet forældre