Nike Air Zoom træningssko på tilbud!

EZYPRO 10 vind tre måneders forbrug!

ezypro 10ezypro 10
Ezypro 10
Indlægget er sponsoreret af EZYPRO 10. Når jeg får havregryn til morgenmad har jeg de sidste fem år, fået den samme proteinpulver ovenpå. Jeg er ret kræsen når det gælder proteinpulver på min morgenmad, da jeg har en forventning til hvordan det skal smage. Jeg havde derfor ikke forventet at EZYPRO 10  ‘The Power Blend‘ som er et morgenmadsprodukt, skulle gå hen og erstatte det proteinpulver jeg har brugt på min havregryn, siden jeg begyndte at tage min træning seriøst. Men sådan skulle det blive, og jeg er fuldstændig tosset med det. Ikke mindst fordi smagen er god, men også fordi det er et gennemtænkt produkt. Det indeholder chia frø, havregryn og proteinpulver som bidrager med sunde omega 3 fedtstoffer, og så er det en kombination jeg oplever holder mig mæt i lang tid. Nu er jeg ikke ude på at tabe mig, men hvis man var er det jo en stor fordel, at maven er mæt længe.
Læser i med på bloggen, så ved i også at jeg er vild med deres Moringa shake, som jeg bruger efter træning. Både dette produkt og The Power Blend er lactosefrit uden aspartame og glutenfrit! I kan læse mere og Moringa her.

KONKURRENCE
Præmie: 3 måneders forbrug af EZYPRO10 produkter.
Du deltager i konkurrencen ved at klikke ind på EZYPRO 10 og linke til det produkt, som du helst vil vinde 3 måneders forbrug af. Kopier linket til produktet ind i kommentarfeltet under indlægget her.
Vinderen annoncerer jeg på lørdag d. 7 januar – Held og lykke til jer alle!

111 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nike Air Zoom træningssko på tilbud!