Et juleønske opfyldt

Et univers af bobles

Boblesbobles
Igår var Amilia og jeg på bobles-date med sejeste Otto og hans mor Diana som for øvrigt blogger her. Det er ved 14 dage siden jeg opdagede eventet ‘bedste og mig’ på instagram og tænkte at dét skulle vi prøve. Også selvom meningen måske var at det er for bedsteforældre og børnebørn, vi var dog langt fra de eneste mødre der havde sneget sig afsted.
Bobles Bobles
Herhjemme leger Amilia konstant med tre ting. Hendes dukkevogn, hendes jellycat kaniner og bobles. Før jeg blev mor, fattede jeg faktisk overhovedet ikke det der Eva-skum i mærkelige udformninger. Kan man andet end at sidde på det?! Det har Amilia i høj grad bevist at man kan. Hun tumler rundt på det, vi bygger forhindringsbaner, øver trapper, løfter det og bygger tårne, hun balancerer på det og leger enormt meget på sit bobles rullebrættet.
Bobles
Så jeg trækker mine ‘fordomme’ tilbage, og lader mig inspirere af min datter. Sidenhen har jeg da også fundet ud af, at mødre kan bruge det til at træne med som i kan se i indlægget her 😉 Faktisk vil jeg også vove at påstå, at der er pustet liv i min egen fantasi igen, efter jeg er blevet mor. Åbenbart en af de ting der følger med i ‘mor-pakken’ 🙂
Bobles
Selvom Amilia skulle bruge lidt tid på at føle sig helt tryg i de nye omgivelser, så faldt hendes kærlighed på rutchebanen aka. ‘dino’ og bilen der er udstyret med et lille rullebræt under.
Der blev sunget, danset og leget for fuld gas i 60 minutter og da vi kom hjem sov hun næsten tre timer! Jeg er ret sikker på, at vi køber billet igen næste gang bobles-bussen kommer forbi <3
Bobles Bobles

5 kommentarer

 • Hs

  Tak for opfølgning på Bobles! Hvis min søn er 3 måneder og vi skal starte med ét produkt, hvilken ville du så anbefale? Altså af dem i selv har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Jeg ville nok vælge en kylling. Det var også det først Amilia havde, som hun fik af sin mormor.
   Hun lå på maven på den og derved var det lidt nemmere at løfte overkroppen, da kyllingen bare kroppen (lidt svært at forklare, men kan lave nogle billeder af det) 😀
   Og når vi vendte den om, kunne hun ligge og vippe på den på maven det fik hende altid til at smile.

   Alternativt tumlebrættet, som han kan blive stimuleret ved at blive kørt rundt på imens han ligger på mave eller ryg. Da Amilia havde den størrelse havde vi ikke tumlebrættet endnu, men jeg trak hende rundt på et tæppe og hun elskede det og blev så dejlig træt bagefter. Brættet kan han helt sikkert også få stor glæde af når han er større. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • HS

   Tusind tak for svar! Jeg må lige kigge nærmere på de to 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ...

  Købte du eller fik du en billet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Jeg har selv købt og betalt min billet. Synes faktisk det var en smule dyrt da prisen er 260,- for 60 minutter.
   Men til gengæld fik man en goodiebag med en ting fra bobles i. 🙂
   Glædelig jul

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Et juleønske opfyldt