Når jeg sover mindre spiser jeg mere

En gave fra Nike til Amilia

MLY_8490
MLY_8524
MLY_8495
Nike har sendt en gave til vores datter, og mit hjerte smeltede da jeg åbnede kassen. Nike Free RN i baby størrelse! Selvom de stadig er for store i nogle måneder, så glæder jeg mig helt vildt til at Amilia kan passe dem. Hun har allerede sportstøj og et par andre sportssko, så hun bliver uden tvivl en sporty baby. Så må vi se om hun arver farens boldtalent, det håber jeg for hende. Selvom Lasse har spillet Superliga fodbold, er han den ‘irriterende’ type der kan finde ud af alt med bolde. Lige fra fodbolde, fjerbolde, håndbolde til golfbolde. Jeg har gået til gymnastik i mange år, og aldrig helt kunne håndtere en bold selvom jeg gerne prøver! Anyways så starter vi med babysvømning i starten af september. Det glæder jeg mig helt enormt til. Så må vi se hvad hun vil gå til i fremtiden. Men ingen tvivl om at der på et tidspunkt bliver farts over feltet i de sko her!
Læs forresten lige det der står inde i kassen, det er ret sødt 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Når jeg sover mindre spiser jeg mere