2XU tights til gravide

Emergency Diaper Change Kit

MLY_6429MLY_6427 MLY_6428 MLY_6430
Prøv lige at se hvad jeg har fået! Et emergency diaper change kit – til fitnessbabyen på farten og mellem træningerne! Jeg ELSKER det og min veninde Sus som jeg har fået det af. Hver pose består af ble, sut, svamp, desinficerende serviet, almindelig serviet og en lille pose til den brugte ble. Lige til at putte i træningstasken når vores lille pige skal med på farten. Da jeg åbnede gaven smeltede mit hjerte, hvem elsker ikke personlige gaver <3

I dag skal vi til sidste omgang fødselsforberedelse i Herning, hvor vi har valgt at føde. Vi er en smule sent ude, da de fleste andre på holdet har termin i august og september. Men vi nåede det, jeg har da i hvert fald ikke født endnu – 17 dage til termin. Please lad mig ikke gå over tid. Det magter jeg ikke 😉

4 kommentarer

 • Susanne

  Hej Anna
  Jeg har købt tingene forskellige steder, samlet dem i små poser og lukket med et klistermærker der er lavet specielt til Mette :). Dem kan man lave med det tema den søde Baby Mammi passer til :). Det er mest som en lille sød tanke og så kan de faktisk bruges hvis man en dag står i en lidt hastig situation 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor kan disse købes? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Jeg er ret sikker på at min veninde selv har lavet dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Alt det bedste skal du og baby altid have !!! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

2XU tights til gravide